Британските депутати: Фейсбук умишлено нарушава законите за личните данни

Доклад призовава за независимо разследване за чужда намеса на референдума за Брекзит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРИЕТЕ И ВСИЧКО СИ Е ОК

Путин бе виновен за бременността на Виктория Нюмън, за избирането на Тръмп и сега е виновен за брекзита на бъкингамската сврака.

tonk11

Сега да не де окаже че руснаци са манипулирали гласуването през фацето с 50-100 акаунта?

На крив брекзит фейсбука му пречи! Звучи ми познато!

"бе аз да заплюя някой, пък кой му пука кво пише в статията" това ли ти е девиза? независимо какво ще се случи с брекзит, битката с фейсбук е нещо което е в интерес буквално на целия свят. от това че въпроса се протака пак печели само Зуки. все още сме на етап когато правителствата могат да диктуват или поне да се опитват да диктуват правила на подобни медийни корпорации. ако се изпусне момента обаче нещата ще станат на обратно. но няма лошо плюй по Британия, то това е по-важно от темата на статията. по-добре иди си прегледай боята дали е изсъхнала.

Дреме им на британските законодатели, че еврейчето събира данни на техните роби. Ако са толкова загрижени, защо не спрат достъпа до сурат-тефтера от тяхната територия и колониите си?

Пак ще се търси под вола теле, след великото оакване.

ХАХАХАХАХА Са Русия ли ще им е виновна за собствената им глупост ? Това ли ще е оправданието им ? За цялата си история UK не са падали по гръб ако ще и да им е коствало много Ха ха да видим сега ли ще е и с какво оправдание

Каква кражба?! Кеймбридж Аналитика напълно законно е използвала правилата на Фейсбук за да манипулира 200 изборни процеса в целият свят... а я хванаха заради намесата и в Президентските избори в САЩ, и то защото Зукърбърг подкрепяше загубилия изборите кандидат;)

Толкова ли е трудно фейсбук просто да се забрани на територията на Европа???? Що му придават толкова голяма важност - та това е просто един сайт. Интернет и светът могат и без него. Сега, вярно е, че малките гейчета и кифли няма да има къде да си качват снимките и да се "тагват", ама ще го преживеят. Седмица-две, и ще свикнат.