12 нови черни дупки в центъра на Млечния път

Дванадесет черни дупки бяха открити в центъра на Млечния път, но това е само върхът на айсберга, заявиха астрономите, цитирани от Франс прес.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малий, не можем да сварим да ги прошнуроваме всичките.

Митичните черни дупки изискват физическото пространство намиращо се в геометриното проставство на вселената да може да пропуска безкраен гравитационен интензитет, което е невъзможно защото е безкрайна силата и мъдростта единствено на Бог, който е дух. Учението за големият взрив и черните дупки по дух и същност е вавлонска езотерична сатаниска философия позната на изток като "Ин Ян", която проповядва равенство между противоположностите и тяхната взаимна необходимост и обусловеност. Тя проповядва че доброто не може без равно по сила и количество зло, с което се оправдава злото в света. Че граденето не може без разрушение, което оправдава войните и масовите разрушения. Че Сатана е равен по сила и мъдрост на Господа, Който го е създал като херувим помазан да засенява. Но в действителност живеем в свят на абсолюти всички до един свързани с нашият вечен, всемогъщ, всезнаещ и свят Бог, от който започва и свършва всичко и който дава смисъл на всичко. И че не е необходимо да има зло за да има добро, а също не е необходимо да има разрушения за да има съграждение. Живеем в битие в което любовта, истината, правдата и съграждението в лицето на Господа са безкрайно повече от беззаконието и разрухата в лицето на избралите да вършват зло. В това битие в което живеем Господ Исус Христос победи Сатана и прикова лъжите му кръста. И се спасяваме от тление чрез любов към Господа Исуса и ближният. Тази любов крепи вярата ни в Него в най-мрачните моменти. Черните дупки, които няма как да наблюдаваме с технически средства поради тяхната измислена природа, са езотерични символи на хаосът (беззаконието) и разрухата, като противовес на красивата, прецизно настроена и организирана вселена, която Бог сътвори за Негова прослава не чрез голям взрив, а че чрез Неговото Слово. А Големият врив е символ на "творческата сила" на разрушението в което вярват поддръжниците на тази "Ин ян" философия.

супер си, кажи им на ония "учени" къде е истината

мамууууу,а па язе ква черна дупка съм

Има и 13 -та черна дупка - това е черната дупка на "Посирано" 20 . Който е влязъл в нея ,никога не се е връщал! Пазете се !

Баси, как навърза таоизма с черните дупки - евала ти правим! Продължавай да се "замисляш", чакам да чуя как ще навържеш Тръмп, богомилите и гравитацията :)

Защо национален символ на Китай е драконът? В Библията кой е змеят или драконът? От къде идва в света философията за единство на противоположностите, която е фундаментално сбъркана? Китай част от Вавилон ли е или не?

Ето къде била тъмната енергия и маса! Кой да я види!

Това не е черна, а червена дупка...

10 Коментара, с моя стават 11 и нито един по темата...

Е центъро на млечнио път много дупка бе! дупка до дупка, като по пътищата на Боце!

За кой дракон на Китай говориш бе? Те са девет. По подобие на нашите и гръцките богове на водата, полята, гората, лова и мн. други. Заради тези глупости които плещиш тук, дори и дявола на който се кланяш, ще те прати да вриш в катрана.

Без лоботомия лечението ти няма да го бъде, видя се тя.

Каквато и да е причината за популацията на черните дупки в галактиката ни това е по-скоро обезпокоително от колкото нормално. За съжаление не можем категорично да обясним черните дупки като явление с причини и последици. Науката например може ли да се произнесе дали черните дупки не са от изкуствен произход, нещо като енергийни централи на свърх мощни цивилизации?! :)))

Най голямата е в Банкя,колко пари са потънали там ако знаете.

Споко... ББ нареди и тия дупки да се асфалтират до лятото.

После се чудите откъде е изтекло млякото..

Ти май си ан три козунака и пет яйца още от сутринта. нАуката се е произнесла доста ясно за произхода на черните дупки и те определено не са дело на малки зелени човечета.