Червен код за магнитни бури в следващите дни

Вижте "светофара" с опасните дати на Националния институт по геофизика, геодезия и география - БАН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да се чуди човек, как хората са оцелели 50 000 години без тези цветни кодове . А, да робот съм R2P2

Почти винаги ги усещам, имам упорито главоболие, трудно минава от хапчета.

Чак да се чудиш как сме оцелели без да знаем кога има магнитни бури!!!

Геомагнитните бури предизвикват безсъние, главоболие, сърдечно съдови проблеми.... а видиш ли антените на телекомите на отсрещния блок били безвредни!!!!

около нас имаме толкова вредни влияния от техника, монтирана без да ни искат мнение или съгласие, че магнитните бури са само върха на айсберга...

Хахахах точно пък на БАН нещата ли да гледаме???? Това да не ви е старият БАН, в момента това са откачалки, които само се излагат. То не беше ОКТОПАД, не бяха соларни чадъри….

Останките от китайската ракета паднаха в океана, опасността отмина...и стана скучно, та затова сега червен код за нова опасност. Трябва да сме на стендбай постоянно. Да не би за първи път да има магнитни бури , че да е водеща новина, с така написано заглавие

Макар че БАН не са тези, които са ги предсказали добре е, че ни предупреждават. От вчера обяд насам значими до мощни изригвания на Слънцето, плазмата ще е тук след 3 дни.

Честит 9 май. Аз съм на Червеният площад и скоро ще дам началото на парада. Много поздрави на умирисаните Дирнижи както и на Щерев, Майора, Павел, Киро и всички останали джендъри.

Що се отнася до хората, магнитните бури влияят само на астронавтите и на пилоти летящи на по-голяма височина. Проверявайте си фактите.

Интересно, какво ли ще стане, ако спре токът на цялата планета за час и всяка електроника спре да роботи? До колко минути ще гръмнат всички АЕЦ останали без охлаждане?

Има една много малка подробност. Магнитната буря минава през Земята три дни преди да се появят петната по Слънцето. това за което се говори в статията, е реакцията на Слънцето (плазмената буря), която ще премине през Земята след три дни. Какво да ги правиш, БАН, те откъде ще го знаят!

Да, обаче твоят коментар никой няма да го изтрие, защото явно си про-Русия!

Последното изречение ми хареса. Магнитните бури влияят основно на хората и на техниката, и много по-малко на животните. Доколкото се сещам, хората не са ли млекопитаещи животни?

За николко, защото охлаждането не се управлява само от електроника :)

А какво стана със соларните чадъри и октопада?

НА НАСА И ВСИЧКИТЕ ИМ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ МАРИОНЕТКИ ПО СВЕТА

Ако питате Грета и други като нея, и това е причинено от човека.

Магнитните бури не могат да бъдат прогнозирани.

Няма такива работи ...... вижте тук: https://tesis.lebedev.ru/en/forecast_activity.html

Да да

Moже

настройвам магнитометри безплатно.... магнитни бури, изригване на плазма, слънце, юутуб watch?v=Z_tgCSlXyDM