17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се лъжете! Имам М3 про и проблема му е в сензора за близост - никога не гасне екрана на слънчева светлина като говориш! представи си как с ухото натискаш без д аискаш елементи от лентата и телефона я се изключи я нещо друго натиснеш и спре по време на разговор. Пълен провал! Проблема е при всички ПОКО и Шиоми от 2021 насам (Редми, Редми нот 10, 10С, 10 5Г), зашото сензора за близост е ултрасоник и дава фира. Форумите са пълни с недоволни ползватели. МИУИ 13 с Андроид 12 въобще не решиха въпроса. Никога повече китайска марка телефон! Н И К О Г А !!!!!

Това се опитвам да го обясня - никога не бих си поверил комуникацията и сигурността на нещо, проектирано от жълт ковидар. Телефон, кола, електроника - нищоо. Само пиле в сладко-кисел сос. Другото от бели хора и в много краен случай от японец. Ама Гогов е ибрик на ковид посолството...какво очакваш. :)

Глупости! Експлоатирам почти 1 година Poco X3 и нито един от посочените проблеми не ми е правил. Много добро съотношение цена-качество. Батерията държи над 2 денонощия при нормална употреба...Те щото южнокорейски и американски телефони са стока.Хем са ужасно скъпи, хем масово се трошат...

От ментето рожба на ментето Ксиаоуми от страната на ментаците НЕ ОЧАКВАМ чудеса! Хората измислили Кока-Кола, Ес класата и Сони а тия вируси заразни и ментак след ментака.