Депортираха студент на Харвард заради публикации на негови приятели в социалните мрежи

Зачестяват случаите, когато хора биват наказвани заради действията на техни близки в мрежата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правилно правят лайнярите от САЩ за това там няма толкова външни намеси като бомби и прочие...а Европа е като отворен къенеф в който и аз живея ....зелена карта дават американците на млади и интелигенти хора с образование а Меркел рпиюти милиони невежи теросристи ..

Мен дали ще ме пуснат в Рашата !? Не че съм приритал да ходя в кочината !

Арабина да ходи да учи в Москва . Там и джамия има огромна за молитви .

ще станеш правоверен... и американското посолство ще трябва да те уволни-)

Ех Макартизъм в действие!

Та на кое място бяха САЩ по свобода на словото.....че не помня. Те са като попа дето казва.....не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви говоря.

Всеки има право да определя кой да пусне в къщата си и кой не. Това няма нищо общо със свободата на словото. Щом не са го пуснали е имало причина. А това какво разправят журналята и разни неправителствени организации е без никакво значение.

Свободата на словото няма нищо общо със защитата на държавата. Колкото до свободите, очевидно има доста много, щом младежът се кани да обжалва и то в същите тези щати. Дори нищо чудно да спечели едно такова дело, защото много съдии са доста либерални, за жалост.

Истината е, че виза (или влизане) трябва да се отказва от всяка страна на: араби, бивши араби до 18-то поколение, приятели на араби, познати на араби, хора били по едно и също време в затворено помещение с араби, хора събирали се или движили се на по-малко от 10 м от араби на открито... списъкът е отворен и мож еда се допълва.

Хора, споменаващи араби. Хора, чели някога някъде за араби (ех, Аладине!). Хора, познаващи хора, чували някога нещо за араби.

правилно , ако ще да попаднат 1% невинни.....един лайар може да изтреби сумато люде защото е фанатик пендел

О, колко демократично...

Не случайно Тръмп поиска от социалните мрежи да донасят за тези които се готвят да извършат престъпление... най-известен е случаят със Сержант Гари Стайн от морската пехота на САЩ, който бе уволнен заради най-обикновена словесна критика срещу президента Барак Обама в затворена група във „Фейсбук", а щом социалната мрежа може да излови обикновен критикар какво и пречи да отсее и социопатите които я ползват;)

Нали WhatsApp е криптиран.... как виждат кой какво пише?

хихихихи, ами има 2 варианта, или лъжат кой какво пише, или уатсап за тях поне, въобще не е криптиран. Сам си прецени кое е истината.

Вярвай си, че нещо което правиш на телефона ти е криптирано

Най-великата демокрация в действие.

Всички социални мрежи , търсачки и пощи са в услуга на американското правителство. Спомнете си старата приказка за безплатния обяд...

мда щом е за демокрация всичко е простено

Е нали бяха много демократиюни краварите, какво стана сега?! На всички акъл дават по цял свят и "защитават демокрацията" , а при тях.... там е друга работа.

Не е баш демокрация да пускаш Сульо и Пульо в държавата си, без да си сигурен, че е лоялен човек, а не потенциален терорист.

Това е смисъла на фейсбук, публикуваш снимка как си се напил с приятели, и ги накисваш, А в неговия случай, иди доказвай че той е на други полит. позиции от приятелите си, кой ще му повярва. Сигурно си няма и сестра.