17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лепенката ще е различна.

Това щеше да е новина ако дизайнът беше различен от предишния... Иначе това е само известие за нова версия на стар продукт.

лийкърът!!! Що рече?

Не само дизайнът, а всичко ще си е същото, само табелката ще е друга. И цената.

2227mAh ?!? Как пък точно толкова - 17 елемента * 131mAh ?

ха ха евала за наблюдателността : ))) ! да не трошиш някакви ключове за кодиране ?

Преди правещи на сайтове дизайни, псуваха IE-то, че трябва да го описват допълнително. Иначе много по-богат като възможности навремето, но нестандартен. Сега тази роля на мразен за дизайн изпълнява iPhone-то, само че направата на дизайн може да е мисия невъзможна. И винаги има риск нещо да не тръгне на MAC и iPhone. Странно е как разни си патят с Apple и после пак купуват такива. Дето например умишлено им забавят старите компютри и смартфони. Стоят после като музейни експонати.

заглавието пак ви е оплескано

549 долара. Хуявей е 2000 долара. После Епъл били скъпи....

Значи азе досега флагман на ябълките за под 900 долара не съм видел! Ти де виде не знам ама явно си по-запознат с тия неща та покажи ми де мога да си купя iPhone 12 за 500 долара! Не за друго ми аз след това ше ти покаже де можеш да си купиш флагман на Хулавей за 800лв. Съгласен ли си?

Бах маааму , нимоа повервам ... ще бъде ЕДНАКЪВ ? Няма ли да направят уникално драстичен и различен дизайн с мърдане на камерата малко на дясно примерно ?

Каква изненада. Дизайнът ще остане същият и за 13, 14 и 15. Само цената няма да е същата.