Великобритания ще модифицира човешки ембриони

Великобритания разреши първата генетична модификация на човешки ембрион.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китаец-клонинг от Ухан си хапва чипс от криле на прилеп и преглъща с бира, за съжеление се заразява от вирус ТОРС който в поледствие мутира в безпощаден за нормално родените хора, КОВИД-1....

маичице бодоридице ! смили се над нас!

Айде, започваме да градим Гатака. Само че в реалният живот няма да е толкова розово колкото във филма. Болести щели да лекуват с това модифициране. Абе... вие наистина ли сте толкова наивни да вярвате в това? И к'во, фармацевтичната мафия ще стои отстрани и ще гледа как им затриват бизнесът? Хаха, как ли пък не. Старите болести ще бъдат изместени с нови - на никой не му е на ръка хората да са здрави и да живеят дълго.

Край, био-роботите са въпрос на няколко години! Подготвя се края на човечеството, каквото го познавахме до сега и всичко в името на капитала, парите еврейско-масонските банки!

Споко, бе, пич. Щом има нужда от мигранти за да "тръгне" икономиката, значи не е толкова напред работата...

Браво!!! Дано сега след генетичните модификации се появи най-после англичанин или англичанка, които да не са пълни екскременти, полуидиоти и зли и противни фашисти!!!

Оф отде ви намират все такива гении бе.

"На шестия ден Бог създаде човека,по свой образ и подобие го създаде..." , но както виждаме ние ,хората - човека, не сме идеални - някои човешки същества стават "ловци на души"; други убиват себеподобни ; трети изнасилват себеподобни без значение на раса, възраст, пол, етнос, религиозна принадлежност; четвъртии правят себеподобните си зависими към различни упойващи средства и всичко в името на властването и парите - алчност безгранична, макар , че до настоящият момент не е доказано някой простосмъртен да е взел със себе си на "оня" свят придобитото с насилие от този (нашия) свят...Дали има друг свят никой не е успял да докаже, но от тази надежда и вяра дадена ни от по-мъдри и умни от нас люде , за да живеем по-спокойно,няма...Самозабравили се персони,заради пари вършат, бих казала (не съм религиозна,но вярвам в Бог), най-големия грях ,като се опитват да се намесят в човешката ДНК,дори създават изкуствени живи твар ,като овцата Доли , а може би и повече от това - за мен това са убийците на човешкия род ,който Бог е създал,за да бъде "солта на Земята" ,но в чието ДНК вероятно сатаната е помогнал и на други "възвеличили се" ,като знаещи и можещи човекоподобни да се намесят, защото в древността човекът е живял достигайки до 800-900 години,имал е силна имунна система.Какво е днес - всеки вижда и може сам да си отговори дали сме достигнали до нивото на човекотворци, дали имаме право да "моделираме', когото и да било от себеподобните си по "свой образ и подобие" - ясно е,че отговорът е НЕ

слушам брътвежите на "ВИП" политици , на "ВИП" елитът ми е и срамно и болно ...Не,не, не съм учен, един обикновен човек съм, но все по-често се срамувам от тези,които ни управляват и от тези,които направляват всички ни към..., дано греша, дай Боже да греша,но ТЕ май ни водят към гибел ; струва ми се, че ТЕ извършват геноцид над нас , Българският целокупен народ ; че унищожават страната ни - дано греша..., но фактът че вече десетки години съзнателно ни държат на "празни ясли" (безкрайно нисък стандарт на човешки живот, жълти стотинки за пенсии и голяма част с безкрайно ниски заплати,а други оскотяват от липсата на труд и респективно на насъщния, нужен за оцеляването им...) и по този начин тласкат към престъпността народа ни и успяват да превърнат мнозина в престъпници....

Кои са ТЕ? Тези които ни тласкат? Колко са на брой? И кои сме ние? Колко сме? Какви сме? И защо отказваме да поемем нашата част от отговорността за всичко, което се случва, като обвиняваме Тях? Човече, никой не ни е виновен, сами сме си виновни, уви!

А спомените взима ли простосмъртния на оня свят? Щото от отговора ти зависи всичко което си написал дали и огромна глупост или само глупост.

Дебатите не са ти силната страна. Коментарът ти струва точно толкова, колкото бълнуванията ти по адрес на Путин. Ако не забелязваш, жената не твърди нищо конкретно и си е оставила няколко вратички, така че нищо не зависи от отговора й. Разбираме, че искаш да се заяждаш, но не е уместно. Впрочем, ако може да уточниш малко повече какво точно имаш впредвид, няма да е зле.

Ние имаме нужда от генно модифициране. Елате и вижте какви травестити сме, и ще ви изчезнат отрицателните коментари.

ко станало , кооо

Я, тук има скучаещи, платени тролове и рецепционистки от клиники по оплождане. Не бъдете наивни. А пък онези гнусляри от острова си играят с дявола. Нахакани, арогантни генетици с неискрени цели. Пу дейба на къде върви този скапан свят?!

Всяка клиника си има собствена тролеферма, дааа. Няма да оставят Кремъл да е монополист в бранша я.

А тебе от коя септична яма те изровиха бе.... dp

"На първо място на учените няма да се позволи да вкарват генетично-модифицирани ембриони в женска утроба." Най-скучаещият тук си ти и други с подобни на твоя коментар. Не си си направил труда да четеш целия текст а само заглавието нали? Заглавието ти дава повод да се наплюваш на воля. Аз също съм дарил ембриони за експерименти и нищо страшно не се е случило нито пък се опасявам да се случи. Ако всички мислеха като теб, медицината щеше да остане на нивото на средните векове и хирурзите щяха да те режат без упойка. Това знаеш ли го?

Тя не, че и сега е много напред, ама май не ти се е налагало да ходиш по лекари... Още по-неприятен е фактът, че медицината вече робува на корпоративни интереси.

Англичаните са практичен народ и май продължават да бъдат такъв - другите докато се вайкат вместо да чакат някой от тия дето не им трябва разрешение да го направят ще го направят пак първи. Няма вредно знание.

Време е да се самоусъвършенстваме, предвид ограничения ни мозъчен потенциал и краткия живот, за да можем да продължим напред в развитието си е нужно да променим самите нас и следователно да бъдем заменени от генетично подобрени хора, по-умни, по-силни и живеещи поне 200-300 години.

Спокойно, та това са изявления на британски учени.

Мнооого духовит агит-напън.

Ще създават ГМО англичани. Ако бяха индийци, поне щеше да е ясно, че ще са с 6 ръце. Ама какво ще измислят англичаните, не знам.

Как какво? Ще се превърнат в хамелеони, само че със сменящ се пол като охлюви.

Човешкият ембрион е измислица на престъпниците в бели престилки за да снемат оптговорност за техните действия. Човек е човек от момента на зачеване, което значи че аборта е откровенно убийство, а експериметите с неродени хора е сатанинска практика.

"сатанинска практика", която ще помогне на стотици хиляди да се родят без вродени заболявания и ще им позволи да водят нормален и независим живот. Я да питаме човек с вродени малформации дали би се съгласил на ембрионално лечение, което да му позволи да води нормален начин на живот? Я да питаме майките дали няма да са благодарни за "сатанинска практика", която да позволи на децата им да живеят дълъг живот! Сатанинско било........ сатаниско е да има възможност да се помогне на болни и да не се направи опит! Сатанинско е да искаш (защото си здрав) други да нямат шанса да са живи и здрави! А най-сатанинско е да шириш догмата на религията и да се извиняваш с нея заради собствената си неграмотност! Науката е онова, което движи света!

Вие защо толкова вярвате на средствата за масова дезинформация? С какво са заслужили вашето доверие? Човек не разбира собственият си геном и можга да ви гарантира 100 % че никога няма да разбере сложните взаимовръзки между групите гени. Нямаме нужният интелектуален потенциал. Но имаме излишна гордост в изобилие, коато се храни обилно от същите тези медии. Защото гордостта е инициятора на бунта срещу Творецът.