До 1500 компании в света са засегнати от хакерската атака срещу "Касея"

Трудно е да се оценят точните последици на кибератаката, извършена в края на миналата седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук се говорят големи глупости - кой зъболекар или квартален магазин с трима души персонал, може да си позволи да плаща заплата на екип от специалисти по сигурността? Просто си купуваш нов компютър и си зарязваш сайта / приложението, като си е, правиш едно в някоя бърза платформа от типа на wix.com и се приключва. Саас софтуер по мрежата с лопата да го ринеш - има всякакъв. Ама загубил си данни - еми да си си правиш бекъп редовно. И те така. Единствения наистина голям проблем е счетоводната информация.

Кой е спестил от качествен кибер сигурност екип :) ... Освен, ако и те не са замесени, ако са смятали, че им е ниско възнаграждението :)

Всеки ден минимум по една статийка за “хакерските атаки”. Ммм… тоя филм май сме го гледали няколко пъти по различни поводи. Подгряваме за Cyber Polygon мощно. И за увеличаването на тиранията след това. Все пак оправдание трябва. Не може ей така като гръм от ясно небе. Тая и другата седмица писъците трябва да премине в кресчендо. По плана от миналата година трябва да съборят веригите за доставки, но досега само правиха загрявка. Ще видим какви изненади са измислили.

100ци магазини...твърде малки за да имат ИТ отдел.... да затварят! после пак да аутсорснат ако не са научили урока. завинаги след това ще затворят.