Коментари - До 2030 г. 70 % от професиите ще бъдат създадени от изкуствения интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старата соц. Лисица е готова да хапне и изкуствен интелект , че само с естествен на глад върви...

Втасахме я

Един казал нещо, друг пък нищо не разбрал, но написал статия...

Абе цялата работа е някой да ни казва какво да се прави , а друг да го прай ....

Всъщност камионът е бил на паркинг. Било е нощ. Много често шофьорите се събират и наливат преди да легнат да спят в камиона. Често остават с дни взависимост от много обстоятелства... Има нещо гнило в милиционерската версия.

Май по-правилно е да се казва системи с елементи на изкуствен интелект. А реален изкуствен интелект още няма. За тези който си имат достатъчно добър естествен интелект, липсата на изкуствен не е проблем.

Лошо няма и да има ама едни пари за реализиране...

А какво ще правят еврогейците? Явно ще им останат само сви*ките.

щом казват на пресконференция, значи ще стане :) Междувременно, все още не можем този ИИ (AI) да го накараме и дори автомобил да управлява безопасно и на 100%. Какво говорим за други неща.

Куцо и сакато използва термина "изкуствен интелект" без да има представа какво означава това.

всичко хубаво но сериозно греши вярвайки, че като субекти спрямо интелекта, ние сме или ще сме в състояние да му търсим приложения. и между другото, това е най-хубавото и обнадеждаващото в цялата работа.

Да, бе, да. Просто още един елемнт във всеобхватната матрица, в която ни вкарват всеки ден и час. Понякога, когато контактувам с представители на мобилни оператори, банки и др, места на допир с чиновници или компютри , имам чувство , че имам срещу себе си изкуствен неинтелект, студен, немислещ, неразбиращ какво му говориш, защото така е запрограмиран, отговярящ безумно и безсмислено и налагащ в крайна сметка своето решение, като ни лишава от възможността да видим каквото и да били черно на бяло. Изкуственият интелект, ако това е някакъв зародиш. е преградата , зад която са се скрили тези , дето ни управляват, лъжат манипулират , използват и грабят. Защо ли тук искат да установят, че не сме роботи

и как да пасете овцете дистанционно - цена няма да имате