До седмици приключва разследването за саботаж на МКС

Дупката на борда на "Союз МС-09" може да е била направена със свредел или от микро метеор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой е пушил weed на борда и за да не го хванат си е пернал една дупчица да си мята фасовете, хаха навярно американците Рашките по скоро са направили по голямата дупка на снимката, там е скрита водката Шегата на страна това прилича на 100% на пробиване с дрелка, те на борда нямат 100 дрелки така че лесно трябва да се установи с коя дрелка е направена дупката. От друга страна американото по скоро би направило един бърз и равномерен отвор с 45ти калибър, место да си играе с дрелки. Тий де къв американец си ако не си си взел поне един револвер, джъст ин касе.

Ааааа,той затуй ли Мъски си прави консервата стоманена,за да не му я дупнат руснаците със дрелката.

Снимката е от вътрешността на консервата. Ако в безтегловност приложиш сила със ръчна дрелка без да си се хванал за някъде здраво свредлото ще преплъзне по ламарината и няма да стане дупка от първият път. Между другото ,следите от приплъзването на свредлото по боята,си личат на снимката. Дупката е направена успешно ,след вторият опит,когато майстора се е хванал здраво за някоя странична арматура и е натиснал силно със дрелката.

даже са били двама . единия го е подпирал да не се приплъзва

И за коя дупка става дума? Щото виждам две?

какви сте дебили

Кенефната терористка пуснаха ли я да си ходи? Ако да, за какво се хабят да разследват повече, американците със сигурност няма да я екстрадират наобратно.

Да бе, лошите Хамериканци направили крив, кораба на невероятните руснаци, щото космосът изглеждал прав.

те просто излетели с тяхна ракета тва е...

От кога в басейна има метеори?!? хахах :-)

Плувай, плувай не е рибка!

Какъв микро метеорит?! Ако беше от това по края щеше да бъде разкъсан метала. Това е отвор направен с режещ инструмент (свредло) с идеална форма и гладки крайща. Кой знае каква са я свършили....

добро че си имаме във форума експерт по дупки от микро метеорити и режещи инструменти че иначе кво щяхме да правим ние незнаещите

Виж сега кретенче, достатъчно е да поучиш малко и ще можеш и ти да пишеш някои по-интелигентни коментари, но явно няма да е в този живот.... При удар независимо с какъв предмет винаги има периферни разкъсвания, защото предмета, който среща съпротивление се деформира. Дори куршум с идеална форма при проникване оставя почти правилен отвор, деформира се и при излизане (ако излезе разбира се) отвора вече е с разкъсвания. Аз не съм експерт, но експертите могат да кажат според вида на разкъсванията удара и пораженията от него от какъв предмет са предизвикани. На снимката се вижда съвършено правилен отвор. Ясно е, че такъв може да бъде пробит единствено от човек със съответния металорежещ инструмент. Ако нещо друго не ти е ясно, питай.

ти пък ... човек не може да ти благодари че ни просветляваш, вместо да кажеш "моля", го обръщаш на някакви малоумни нападки някакви комплекси те гонят май, затуй негонен/необвиняван нещо бързаш да се оправдаваш и да наплюеш останалите.

Някой е пробил дупка за закачалка тип "пиронче" за да си закачва на него ватенката.

Всички тотално изтрещяха вече!?

Ако продължават така, американците ще си останат на Земята и това е. Няма кой да превозва престъпници в космоса.