Добри възможности пред българската армия да придобие най-модерни способности

Френска компания е сред желаещите да участва в проекта за модернизация на Сухопътните войски на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министерството на отбраната води антисоциална и дискриминационна политика спрямо бившите си цивилни служители,които охраняваха войсковите райони.Подхвърлиха ги на частни фирми и им паднаха заплатите наполовина.Къде сте сега г-н Каракачанов и г-жо Омбудсман? Как ще защитите бедните охранители,които в студ и пек охраняват войсковите райони на БА?

Е как къде? Каракачанов сега се занимава да "оправя" вероизповеданието! Със закон който изглежда по-зле от Тошовите репресии към вярващите хора заради които всъщност България съществува и до днес!!!

Построете завод У нас за тези машини и ще ви кажем мерси боку

stankow

Разрушихме нашата промишленост, сега ще плащаме на чуждата ! Имахме собствено производство на бойни машини ! Все пак не са самолети !

Всъщност преди комунизма да съсипе страната произвеждахме самолети и то с уникални характеристики. След това айдуците станаха директори и итрепаха и изгониха грамотните хора! И сега нещо не ви харесва резултата?!?!? Ами това се казва да режеш клона на който седиш! Но човек който бленува по комунизъм и/или фашизъм няма как да разбере тези неща! Каквото посееш, това ще пожънеш - ОСНОВНИЯ ЗАКОН В БИБЛИЯТА!!! Тези неща ги няма във "великите трудове" на пазача на музей Маркс! Който докато търси да изобличи капитализма яде от продеданите бижута на жена си - Аристократка! И междувременно прави едно дете на прислужницата си която му работи без пари! Какъвто идола такива и последователите.............. Иначе уж много грамотен БГ народа пък незнае историята на добре известни личности на които дори има именувани университети!!!!!!!!!

известна френска фирма.При всичките си производствени мощности превъзхожда многократно руските аналози, които меко казано са калпави и още с пуска ,влизат за ремонт.

ще придобие най модерни способности??? редакторе, това е военна техника, а не способности! способностите са друго нещо! те не се купуват!!

Ще стигнат ли за амг и басейн на вилата?

модернизацията на сухопътните ни войски! Очаква се,че ще провалят и избора на самолет за ВВС!

"и е значително по-евтина и лесна за поддръжка от други аналози" И кои са тези аналози? Нещо, като от "Бай Ганьо" - "научаваме се. че".... Не сме мръднали и на милиметър.

Ако навземат 100 вида различно оръжие, после от къде ще вземат резервни части? Такива машини могат да строят и в България. Поне по-малките оръжия, може да са си български.

За какво са ни такива машини , след като струват няколко "Майбаха" . Как да го ползваш и работиш с него.... ами ако се одраска , ако се ожули , ако се развали..... Отделно правилото е - армията е отражение на икономиката , т.е. трябва да оборудвана с това което икономиката ти може да произведе... Само тогава не ти тежи на шията като воденичен камък , а и създава брутен вътрешен продукт GDP.

И за какво са нужни тия бронирани коли? Те за война не стават щото никой не воюва с коли но срещу безредици, да ни смачкат при някое въстание на робите българи стават

ще мачкаме руските рокери, когато минават

Абе и ти ще мачкаш, с нащърбения си анал

Комисионите са важни за Българските Министри и политици ! Защо не правят Българите БТР и Танкове ?

Прави и продавай. Кой те спира

stankow

А кой спира Белене, Южен поток, Бургас-александруполов, кой спря 4-те реактори ? Никой ли ? Нямаше натиск ?

Ги върти Турците на малкия си пръст

Турци я?

Това без съмнение са много добри бойни машини, при това са европейски. Но дори те не могат да заместят главния проблем (някои безумци казват на проблемите предизвикателства) на българската армия - мотивацията. В България няма нито един човек, който да е готов да умре заради нея! Стане ли горещо политиците и генералите ще избягат първи. Войниците непосредствено след тях. И това със закупуване на ново оръжие не може да се промени. Може да се промени само с промяна на вътрешната политика на управляващите.

bar52k

Познавам човек който със сигурност е рискувал здравето и живота си сега в наше време над 2000 пъти. Има и силни хора в тази страна ,не само комунисти влюбени в Русия.

2000 пъти скачал с бънджи ли бре? Става въпрос да си рискува живота за България. Такива случаи от последните 30 години няма.

Български войник никога не е бягал от боя, като твоите братушки - с милиони!! :о Няма пленено българско бойно знаме по време на битка! А... има, забравих, извинете - след края на ВСВ вашите братушки отмъкват българско бойно флотско знаме, за да го сложат в някакъв техен си музей на "славата" :)))) Е, нека му се радват.... Но това е кражба, а не спечелено в бой противниково знаме.

Не е вярно!!! Даже си е лъжа! Разбира се че има хора които си обичат страната и ще дадат живота си за нея!!! Просто комунизма съсипа мотивацията на хората за каквото и да било! И ще трябва да мине време докато хоратас е УБЕДЯТ каква пумия е комунизма и наистина се отвърнат от него! Защото за да дойде нещо ново, нещо старо трябва да си отиде!

Византион ВиКингтон.

На ТАЗИ ЗЕМЯ, ВИНАГИ ЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО ДА СЕ НАРИЧАТ БЛАГ АРИИ.

АРИИ ЦИ.

Слаава Севрюкова (нерегистриран), не БЛАГ АРИИ. БЪЛГАРИ се наричат,но се произнася по различен начин.

Слава Севрюкова (нерегистриран), има истина в думите ви.Не БЛАГ АРИИ. БЪЛГАРИ се наричат,но се произнася/звучи по различен начин.Имало е,има и ще има наричащи се така не само на тази планета.

Дайте на пенсионерите достойни пенсии, оръжие не ни трябва, който и да ни нападне ще ни завладее със или без оръжие и ще живеем много по добре от сега. Ние не можем да се самоуправляваме, ние не можем нищо.

На гол тумбак - чифте пищови

Срам и позор да се харчат пари за въоръжения в най бедната държава, в която 3/4 от народа живее под прага на бедност. Фатмака Радефф да купува изтребители със собствената си заплата, която се равнява на 55 пенсии.

Ей, кавали. В тази държава останаха само пенсионери, цигани и чалгари с по две мозъчни клетки. За кого се купува тая техника, като до 20 години ще съществуваме само като територия???

„Бетонови цели“!? Умрях си от смях. На пишещите статии (не мога да ги нарека журналисти) в Дир-а май главите им са „бетонови“.