Джеф Безос: Гордейте се с избора си, а не с таланта

Ако работата и страстта се припокриват, то успехът би бил по-близо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи Безос, В един свят в който работата ще е привилегия, проклятие и/или социален статус, твоите съвети са насочени към миналото, а не към бъдещето. Оттегли се от бизнеса сега, защото той ще те изхвърли до 5-10 години ...

Глобалистки боклук ! Казва ни, че няма значение красиви ли сме, талантливи, сръчни, умни, образовани, а да сме щастливи, че работим за да става той още по-богат ! Все едно имаме голям избор ! Пък и да се гордеем ! Ти да видиш !

луковата глава пак ви манипулира страстно....

ще ще ще ще ще ще и кой го казва това? Главчо Голю Босев... така ли бе Главчо? От тебе акъл не искаме.

Привилегия ще ти е работата докато чакаш някой да ти я даде. Докато има живи хора ще има и такива дето сами си намират какво да правят.

Добре е да им се повтаря това, и е добре да идва и от публична личност като тоя. "Можеш да се гордееш само с това, което си направил". Глупашките изблици "гордея се, че съм (нещо си, народност, принадлежност и т.н.)" са за подкарване на масите в желана посока от подкарващия ги.

Безос трябва да спре каквото прави, да прочете ДИР-нишките ти послания и да си осмисли живота :)

Търговец раздава морал. Направил е състояние с търговия но това не го прави изключителен човек! Имало е много като него и преди! Има много хора със забравени имена но са допринесли много повече за човечеството. Ако някой иска да забогатее може тези съвети да му помогнат но като цяло това не е прогрес!