Джеф Безос насочва тежката промишленост към Космоса

Милиардерът предлага нестандартно решение за справяне с климатичните промени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от край време само с такава промишленост се занимава, та я разбира много!

Какъв хубав повод да получи финансиране

Представям си Кремиковци в космически вариант! Или Тежка Механизация - Хасково! Или Нефтохим - Бургас! Пък ако правят танкове - направо ще ги хвърлят с парашути отгоре върху бойното поле!

няма да им бèрат джелезуто, или поне докато и те не нахитреят с някакви космически каручки...

Всички тези мултимилиардери мислят само за вас, те са филантропи. Вижте само колко болници построиха, училища, университети, развиват устойчиво земеделие, грижат се за здравето и благоденствието на хората. Направо светци, казвам ви!

Повече отколкото комунистическите мултимилиардери ала Черепов!

Да кажем николко. Не съм чул за милиардер, който да е направил нещо подобно. Защото няма такъв. Дали е Безос, Гейтс, Мъск, Черепа, Пеевски, руски олигарх, еврейски банкер и т.н. Богати са, защото са алчни, не защото са човеколюбиви.

Не могат нищо да дадат на хората, ексцентрични жалки , алчни дрисльовци. Направи една марка вода за пиене безплатна бе , дай я в Африка....вода да пият...нещо направи в полза на обществото. Как разни враждуващи хора са се събирали и са строили мостове и катедрали, които стоят и служат стотици години на всички. Безумци, все някой ще ги накаже...дай боже скоро извънземните да дойдат.

тоя боклук въглеродни емисии плаща ли ???? 300 тона бълва неговата ракета, дето прича на гол фУй при излитане???? Плащай бе боклук пиндоски

Ма да бе, при смесването на кислород с водород, излиза едно гадно мръсно вещество, наречено вода, което замърсява целият свят. Само идиоти ли вече набират за тролефермата?

От кога са на водород, о Гений Плиткоумний?

След това ще можем да създадем и НАшТО в космоса. Марсианци срещу Юпи(тер)-та. Колко изгодно ще е това? На едните ще продаваме пушки, на другите барут... а после и на двете страни решения за справяне със новосъздадените им проблеми. Всички ще ни обичат. И земята няма да си замине от климатични проблеми(ура!), а от междупланетната и дори междугалактическа любов, която 'космично' ще се върне тук.

Тоя филм (Елизиум) сме го гледали...

+++++

"Heoбxoдимo e цялaтa тeжĸa пpoмишлeнocт, ĸoятo зaмъpcявa aтмocфepaтa, дa бъдe извeдeнa в Кocмoca. " - поредното американско кукуригу! Осрахте Земята, сега искате да осерете и Космоса ли бе?

накратко - има ли смисъл щом няма значение...

Рано или късно това ще се случи. Освен това скоро ще започне и добив на материали на Луната и от астероиди. То е ясно накъде отива бъдещето, проблема е, че се очертава силно корпоративна антиутопия, с много ЛГБТ в нея.

Аз съм лесбиец...Около мен толкова хубави мъже, а аз все жени харесвам

Това да го каже Слави как да е, ама...

Дали Вселената ще разреши на човечеството да изяде всичко тук, да разкопае, изтрамбуши, осере и отрови и после да отиде да прави същото и в космоса!? Нужна е промяна в начина на живот и в безумното консумиране, а не пренасяне на безумствата другаде!

На всеки четвърт милиард години Живота на Земята тотално се унищожава и се появяват нови видове на мястото на предишните. Спасението? Носете си новите дрехи, момчета!

Може ли да поръчам доставка от Амазон до луната на един багер и 50 торби цимент?

Плащам при доставка

Тресе го тежко адреналина ! След месец шъ съ упрай .

Браво.

действай пър махни тецовете от БГто

Аха,сега искате и космоса да осерете