17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и на Марс ще вземе да прецака климата! Мекере с мекере такова!

И къде пише за еколози?

Хаха, голямо праз е тва. Само чакайте да виидте Русия каква изнинада е преготвила. Всички ще останете с праст в устата. Добре е че еврогейове и кравари се утказаха от руските технологии, та руснаците сега налижат пари в нещо напално ново и досега невидяно. До края на годината бомбата ще грамне. То и до края на годината Възраждане ще вземе власта тука и ние като православни славяно-българи ще участваме в новите руски космически полети и излети.

_stankow

Няма да има бомба. Ако успеят да изстрелят Луна-25 - успеят. Друго нещо необичайно не се очаква. Разни военни спътници, но няма да бъдат обявявани. Само номер и час на излитане.

някой си...

Станко , марш на вокзал ! Не искаме и нас да "освобождавате" .

Искате, неискате, просто се налага!

_stankow

Аз съм си добре в страната си. И няма да я напусна. И не вас ще "освобождават", а точно България. От западни военни бази, западни медии, купени политици и най-вече от НПО-та. Неизбежно е. Пътищата ни се разделят. 33 години стигат !

някой си...

Ами, като ни се разделят пътищата давай . На вокзал и при Путлер .

А бе Станков, капут такъв, като си си добре в страната що ревеш от чужди бази, медии и т.н.? Върни се в соца или в любимата ти Русия, бе идиот скапан.

"Хаха, голямо праз е тва. Само чакайте да виидте Русия каква изнинада е преготвила. Всички ще останете с праст в устата. Добре е че еврогейове и кравари се утказаха от руските технологии, та руснаците сега налижат пари в нещо напално ново и досега невидяно. До края на годината бомбата ще грамне. То и до края на годината Възраждане ще вземе власта тука и ние като православни славяно-българи ще участваме в новите руски космически полети и излети." В три изречения около 15 грешки ! Как успя Бе копейка ? Мам.а ви блядове . Не ви ли е срам да скачате срещу България ? Неграмотници .

Това си е чиста проба от новите демократи завършили в Холивуд, Боливуд и чат пат в Харвард ...

Русия е вече безаналогова държава, ве.....жигулите летат по руските дороги БЕЗ КАТАЛИЗАТОРИ.

Надявам се тази тенекия никога да не може да излети. Само си представете да падне неконтрилуриуемо някъде над главите ни? Не, благодаря не щем краварски ла.на.

Разбрахме . Искаш варненски лайна от Костя Копейкин .

Мъски Ментата и Мъски Машата... Удобния Евреин. Да видим с коя от всичките му лъжи ще го запомнят в историята.

хахах еиии. аиде добре дошъл Ами това го пиши в някои руски форум вече че там плачат от Мъск Неговите анимации насочват голяма част от руското зануляване на железа !!!! Астронимите и те от анимациите плачат

Оооо, цъфтят ли налъмите, а тролче?

Блядки, разбрахте ли, защо старшипа не летеше, до сега? Защото трябваше да покрие 75 изисквания, за околната среда. Нещо непонятно за Блядистан. В Блядистан изразът "околна среда" въобще не съществува. Станков, какво ще изквичиш сега, по въпроса? Ак47 гърмят ли бидоните? САЩ ви го набива все по надълбоко, ден след ден, а вие вместо да се вземете в ръце и да съградите нещо полезно, за родината си, можете само да квичите опорки, задавени в злобата си :)

Стоянчо, цял ден мога да ти повтарям това, колкото и да ме триеш: Оправдания... https://it.dir.bg/tehnologii/starship-polita-v-orbita-do-2-3-sedmitsi - датата ;) https://it.dir.bg/tehnologii/marsianskata-raketa-na-spacex-s-parvo-izlitane-v-orbita-do-6-mesetsa - датата ;) Да, не е лесно да си от овцете на Мъск...

_stankow

>>>завършването на екологичния преглед не гарантира издаване на лиценз за управление на превозно средство. Това зависи от спазването на изискванията на управлението за безопасност, риск и финансова отговорност. Т.е засега са определили, че няма да издуха теменужките. Една стъпка - направена. За 4 месеца. Следват изискванията за "безопасност, риск и финансова отговорност". Т.е че няма да рухне върху мексиканското село и че трябва да намери някой, който да застрахова старта. Разбираме, че още не е направено. Чакамe кой ще се навие. А за родината ни не ни давайте съвети, гледайте си вашата родина. Ако я имате !

Ейй призна си най после, че си блядка. А сега последвай съвета си и беж в руските форуми, да им даваш акъл. Тук блядки съвети, не щем.

_stankow

И откога форум, на който дори не сте регистриран е "ваш" ? Та да определяте политиката му ? :)

Аре у лево, блядке. Когато българите идат в руските форуми да дават акъл на руснаците, тогава ще се изказваш.

Няма нужда да обиждаш оркоробите... Природата достатъчно ги е обидила, създавайки ги безгръбначни и безмозъчни.

Няма съществено въздействие, защото не лети...

Близо близо, колко да е близо? Тази каца няма да полети в следващите 5 години в орбита. Опитите ще има. ха-ха... То и в Анадола опитите да забременят мъж продължават. ха-ха....

Щерев, Щерев . Може ли да си толкова проЗД ! Спомням си как пишеше и за Фалконите , че няма да полетят и няма никога да приземят първата степен . Ама за толкова копейки толкоз .

Явно от личен опит знаеш за Анадола.