17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекалено малки са тези куршуми - 5.56 мм. Пистолет Макаров бе с 9 мм куршум. Може да са по-пробивни заради размера малките. Може да се окаже, че несмъртоносно попадение на куршум на Макаров е по-ефективно от 2-3 несмъртоносни на 5.56 мм. Големият е много по-вероятно да засегне нерв и да предизвика някаква парализа и да не може да отговори. Малките могат да преминат, но има възможност на отговор, да вдигне той оръжие и да стреля.

Тоя на видеото не можа да уцели мишената на 50 метра. Тоя автомат е доста калпав.

Планките, наричани още шини, са на Пикатини, а не на ПикаНтини!

Абе къде са онез соросо-тролове пак да ми говорят за шмайзер и , че АК е направен от немците. Мали, взема да взема този АК, новият и да ги подпукам един по един .

Ние не ти "говорим". Ние ти доказваме. www.extremecentrepoint.com/archives/5312

Мани, мани сега руснаците ше ви стрелят с вашите си патрони!

има един тест с влачене от джип и после стрелба . после малко го променили теста , оръжието да се влачи с цевта гледаща назад , защото след като влезе малко камъчета и пясък , цевта се раздува след изстрел . това не е само при калашников , ами при абсолютно всички оръжия . тези малоумни тестове с палене/влачене/пилене се правят за пред търговците. инженерите не се занимават с такива глупости ами си следят разни технически показатели като износвания, усилия , стареене и тн. едно от най-важните неща е цената . има статистики , които показват , че по време на сражение (някаква африканска държава беше) половината рота си губи или изхвърля оръжието

това колко е точно и ергономично оръжието , също не е най-важното. в общия случай , войника се показва за 3 сек. от ъгъла и изстрелва 10 патрона по съседния блокбез да се цели . оня от блока прави същото. в края на деня и двамата си взимат надниците и им е все тая кво са уцелили

Калашников! Най-доброто! Факт!

Дааааааа,........... ако това бяха краварски m16 или швабските G 36 да бяха 100 пъти засекли досега, или да им се бяха изпекли цевите досега. Както стана преди няколко години, когато краварски Тюлени бяха изклани като пилета от талибаните, защото техните М 16 бяха засекли и талибаните ги избиха като скот със свойте Калашници. Просто факти.

BajMihal

Знаем ние за твоите "факти" - факт!

Мойте факти Бай Мангал, може да ги провериш в нета, и туба. За разлика от твойте козяцки шитни. Понеже си мангал и не можеш да четеш и пишеш, да взема ли да ти намеря линка към мойте факти. А Бай Мангал?

BajMihal

Когато нямаш аргументи, се почва с обиди - класика. Троли си, не ми пречиш. Всички те вземат на подбив - това ми е достатъчно.

a бе...на ВАГНЕР не им помогнаха много-много , а ? К'во ше кайш ? А иначе тъпнята за изклани "тюлени" , поради засечки на оръжието им , някакси издиша. Те ,сигурно щото хич не са тренирали,при всякакви условия с тези оръжия и точно такива засичащи ще са взели , как не :))) Но щом го казва ТАСС и Russia Beyond , няма да споря я :)))

Идиот, тюлените нямат на въоръжение М16. Вземи се поограмоти малко, преди да се изакаш отново ...

BajMihal

Е нали ника му е АК - "ака" - няма как да не се изаква завалията.

имитираща пилене, аман от неграмотни щурналя

Че то това ние отдавна го го правим и го продаваме https://www.arsenal-bg.com/c/assault-rifles-24

не всяка кал е еднаква има някои видове дета са много лепкави и някой автомати спират там не АК но пак добри.

Така ви изпилиха мозъците, че станаха гладки като стъклен глобус!

...оръжията не убиват човек, а човек убива човек...

...поставят оръжието за 15 минути в специална камера, имитираща пилене.... Смях ,смях,гуглуто дет'са вика ша ви го преведе по-точно!Не пилене,а запрашаване,глупаци недоносени!

Гогов ти да не би да си бил трудовак в казармата? Нещо необяснима е тая твоя страст към оръжията.

А дали изобщо е ходил ?

НАТО: Русия е враг номер 1! Също НАТО: Ще ползваме "калашници"!

"камера, имитираща пилене" другари, превеждайте разумно, как изобщо ви хрумна че камерата имитира пилене. Какво според вас означава това на български (двама циганина с раш пили седят вътре и пилят калашника вероятно)

С рашан пили.

Рашките разбраха, че патроните им са калпави.

не бе - търсят си пазари...