Екзоскелети за работниците на Ford

Работниците във всичките 15 завода на Ford ще облекат екзоскелети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро гледах предаване за заводите Мерцедес, и точно работещи по шасито, което беше над главите им ползваха подобни екзоскелети. Също И принужда да седне работника просто се отпускаше за 3-4 секунди на конструкцията. Така, че това не са нови разработки, в напредналите технологично страни, грижещи се за специалистите си се ползват поне от 2години реално.

Ха ха, дивите капиталисти се грижат работниците им да могат да работят ПОВЕЧЕ и по-ефективно, а не да им облекчат работата без да искат увелияение на продуктивността !!! За вдигане на заплатите им нищо не пише. Смешници ! За пари какво ли още ще измислят - наркотични стимуланти за работниците да не спират работа и през нощта може би ???

BajMihal

Ми дай пример бе смешко. Направи фирма и дай работа на хора, па им плащай високи заплати. Да видим колко ще издържиш на пазара. Смешник!

Бай Шмихалчо, смешник си ти. На такива като теб, работодатели трябва да са им само турци и гърци. :)))) Хем ще ти вдигнат производителността, хем ще ти намалят заплатата.

Ами "капиталистите" по този начин им облекчават работата бе тъп селски цървул. Само У Булгаристан мързеливия селяндур се прави на уморен и се скатава на работното си място. Или щото бил пушач щял да ми пуши по всяко време. Преди да тръгнете по Европата точно турци и гърци заслужавате- да ви научат на работа щото сте прости ,калпави и мързеливи..

Хората,къде са поклонниците на Чебурашка...

Хайде днес във Форд утре във всеки креват.

Браво на руснаците. Години напред пред останалите нации. Само са объркали в статията. Завода е на Лада. А в завода на Москвич ги ползват от 10 години

Руснаците нямат нужда от повишаване издържливостта на ръцете. В развитите страни колите отдавна се правят от роботи.

А всички знаем, че руснаците нямат мозък и са като роботи

Лада, след Березовски, е собственост на държавтата Рено-Нисан. Румънците отдавна са под емблемата на Рено. Отново България е на прънгала - дори собствени велосипеди не произвежда. Но ако някой измисли екзокапути....ти ще си първият купувач.

Когато някой пише какво не произвеждаме показва тотално безхаберие и малоумщина.В България се произвежда абсолютно всичко не само велосипеди.Само и единствено Китай може да се мери с нас по производство.

Ако целите сензацияя де :)