ЕС удря руската социална мрежа ВКонтакте с огромна глоба

ВКонтакте може да бъде глобена с 4% от годишния си доход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривай!

Мамине сладки дебилчета...И в Полша - пълно с такива.

Най-добре да бръкнем в контакта!

Това си беше законен рекет. Неясни правила, мъгливи дефиниции, разтегливи понятия. И накрая - огромна глоба. Как този разбра, че не му е предоставена цялата информация ? Или трябва по часове, минути и ИП-та кога е влизал ? Ми като не искаш да има достъп до информацията - не я качвай в интернет!

Не минава и ден, не минава и час без да наритат тъпите червени фашисти с ватенки. Никаква милост за дивото азиатско племе.

Когато се заговори за русия винаги се споменава дъното. И космическите им кораби стигат винаги до дъното на океана, и самолетите им на дъното на Средиземно море, и икономиката им в тинята на дъното, и рублата им на дъното... Видно е че плешивеца добре си върши работата.

Що не вьемат да глобят алиексптес и алибаба ??? Направо ще вържат бюджета на ЕК за една година ...

Ес не знае какво иска само пари за старчоци и русия да плаща няма да стане

Шляхтата пак е прекалила с водка.

абе раша се отърва от комунделите, ама от такива като тебе с езика на 'Работническо дело' как ние да се оттървем?? Писна ни от пребоятдисани политруци.

Той е стар Културтрегер....носи и на бой и на ецане.

стопанисваща въпросната мрежа няма седалище или сметки в Гейропа, как ще я глобят?

A google и facebook кога ще ги накажат за GDPR-то. То тях трябва да им слагат глоба всяка година на 1-ви януари, че още тогава са нарушили закона. Само ме следват разните му реклами и по 20 пъти давам опции да не ме следят реклами и продължават.

И рекета започна! Еврейския съюз е голяма работа. Обича да прибира от всички.

По GDPR всички са виновни по дефолт. Всеки неудобен може да бъде ударен. ЕС се учи от нашите гербери - справка тефтерчето на Златанов.