17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наса се притесни сериозно по въпроса за луната Що така бе, за знаменцето потрепериха? За съжаление бай жалтур ще си джитка до там без да пита насраса

Този ник за заблуда на противника ли е? Липсва всякаква логика в изказването ти! НАСА се притеснили за знаменцето, ама ще закарат до там японци, европейци и въобще всеки желаещ, вместо да отидат сами и да забодат знамето, което уж не е там, според една глупава теория... :)

КЕЛЕШИ.

Ясно! Просто нямаш думи!!! :)))

Не бе, аз за тея отдолу, дето сплетничат... Иначе фантастиките може и да не ги коментирам занапред, щото е повече от абсурдно вече. Нека си лъжат там...

Ако ти спреш да коментираш... Дано поне Щерев не се откаже, че само заради двама ви още чета коментарите тук! По-интересно е от сайтовете с вицове. :)

Усилието ти да сдържаш маниите си е похвално, виж, че можеш.

Форумният малоумник Нанайси не трай си!

А къде е Всезнаещия? Няма ли да ни осветли по темата?

Попровряква - и тук е проврякал поне веднъж - но изглежда се е уморил тия дни, трябва някой да го подритне та да му събуди обсесивно-компулсивното разстройство. Моите постове го правят, споменаването на Мъск, НАСА, НАТО, ЕС, пандемията, западната цивилизация като цяло и подобни. Вчера/оня ден се получи, блъвна няколко десетки поста подписани най-различно, да видим днес как ще е.

Значи 14 години и 19 милиарда долара по-късно супер-дупер почти готовият космически кораб на НАСА изобщо няма разработени системи за ток, кислород и вода и по стара традиция ще се поръчват нов внос от цивилизования свят. Най-добре да бяха поръчали целия кораб и изстрелване с Ариана, че и ракетата им SLS е до под кривата круша. А, имало и модули за лунната станция, ама само два. Останалите ще ги правят японците. Тъй де, няма все от руснаците да поръчваме, санции сме им обявили все пак. Важното е, че знамето ще е американско, макар да е ушито в Китай.

ти що си тъп?

Викаш американците да направят всичко сами, да платят всичко сами и да возят до Луната други... А и ЕК ще построи 2 (два) служебни модула ама корабите ще са 10 тъпако, кой мислиш ще строи такива модули за останалите кораби?

Еми какво да кажем? найлон муск се превръща в един жалък и прост таксист (според думите на шорошорастите и клетите платени либерасти). НАСА си подписва договори, прибира пари, а какво прави найлон муск... ВИЗИОНЕРА муск..ха.ха.аха... Еми гледа през визьора бе! Нали е ВИЗИОНЕР..ха.ха.ха...

да закараш някой на разстояние София-Русе (Земя-МКС) - 400 км е да си Бакшиш. на 400 000 км си е май маааааалко по-различно.

BajMihal

Не му обяснявай, това е форумния шут, който се подвизава под няколко ника. Явно му блокираха профила известен като Аполо нанайси, и сега само с анонимни преофили сере. Никой не го бръсне за слива.

Автомобилостроене, електроценралостроене, строене на тунели за високоскоростно преминаване, корабостроене (НОВИ РАКЕТИ, не преповтаряне)... кое от това го има в Русия на ниво - ми нито едно. Така че пРоссия не може да се сравнява на 1/10 от него.

и да добавим изграждането на нов интернет от сателити. Та какво имат рашките? стари украински технологии за ракети и стари лаври от времето на СССР?

"Таксист"? Направо изби рибата със знания! Да закараш някого от точка А до точка В е едно. Да създадеш точка В е друго! Да създадеш колония на Марс е нещо голямо. Колкото и да те дразни това и да се опитваш да го омаловажиш с глупостите си, това ще вкара Мъск в учебниците по история.

Супер! Работейки заедно могат да постигнат много повече. Джакса също си сътрудничи с НАСА. Ако и другите агенции се присъединят, ще е страхотно!