17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и той ли като севернокорейския след залез, за да не го опържи жегата? :)))

"Инструментите за дистанционно наблюдение на апарата могат да определят източника на всяко събитие на повърхността на Слънцето." Очаква се мисията наистина да даде уникални резултати, но твърде малко знаем за Слънцето, за да правим твърдения, като цитираното по-горе. По-вероятно е някой да е доукрасил текста, понеже му се е сторило, че така звучи по-добре.

И докато нормалните цивилизовани хора искат да разширят познанията си, диваците искат да разширяват териториите си.

Онази "новина" за севернокорейския апарат беше партенка, измислица-шега. А ти продължаваш да я повтаряш като последния ид.и.от.

Материала е от Гогов. Неговите гоговизми са легендарни. Той е такъв некадърник, че понякога си мисля, че го прави нарочно.

_stankow

Безспорен успех ! Европейски космически апарат, изстрелян с американска ракета Атлас-V с руски двигател РД-180, старт на 10.02.2020. Ето, до това води сътрудничеството. А санкциите и пропагандата до какво водят ? А присвояването на чужди успехи ? А непризнаването на заслугите на партньорите ? А подличкото премълчаване ?

Тоя е първият путлерастски идиот

как до какво? До назначаването на шута Рогозин

Дали ще е с тези двигатели или с други - ефекта е същия и единствено адмирации на тези които са направили сондата и тези които са дали пари за това изследване и за полета. Ама нали си тъп русороб - то една степен е направо най-важното за тебе и не можеш да не го изтъкнеш и натъртиш. вЕрно ли бе? вЕрно ли? Ако има руско болче по сондата без него ме може да се извърши това и добре че е господарят ти... Малоумна пропагандна пача. Не те ли е срам бе???? Рд били.. е и? Що оедеРашките не пращат нищо с тях???? Щото габер си нямат как да ги ползват. Гнусен си робе... Гнусен.