Европейският парламент прие по-строги правила за защита на потребителите в интернет

Законодателният акт за цифровите услуги ще се прилага пряко в целия ЕС от 1 януари 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Те трябва да поставят под постоянно наблюдение своите онлайн платформи, за да не бъде публикувано на тях вредно съдържание " След това да не се чудите когато в интернет всички хвалят правителството, промяната, ваксините и НАТО, а на улицата всички ги плюят. Тоталитаризма отдавна е тук и той е нужен за защита на потребителите!

Повечко цензура? Или както казваха навремето - Всичко за благото на народа, всичко в името на народа. Има да учите от соца мнооого още :)

Към който и съюз да се присламчим, все го обръщат на комунизъм :)

На русофилите ще им бъде забранено да пишат навсякъде което е закъсняло но отлично решение. А ние нормалните евроатлантици ще си пишем колкото искаме. Мрете рисофили

ㅤ

Досега не е известен закон или правило, които са възпрели недоброжелател.

ама да не си помислите нещо, това тотално следене си е за ваше добро :)

Руските тро.лове ще трябва да се учите да работите, "нЕма лабаво" По-трудно ще ви е да вряскате във въздишки по времето, когато за един разказан виц пред няколко души се отиваше в концлагер или само за 15 дни в тухларната. Шибан руски врякалник ненаврещял се.

Нищо не защитават, интересува ги просто в пространството да върви само каквото се диктува от САЩ. Това е налагане на тотална цензура и информационна диктатура.

Узаконяване на следенето и контрол какво пишеш във форумите. ЧЕСТИТО !!!!!

Сатанизъм в действие.

Значи излизаме от ЕС.

Платените или маниакални русофоби сте много сбъркани хора. Можете да изсирате мнението си по всяка статия, независимо от темата. Разказвал съм хиляди вицове за бай Тошо и нище не ми се е случило.