Европол: 5G дава предимство на престъпниците спрямо полицията

Службите се нуждаят от инструменти за прихващане на разговорите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай няма такъв проблем. Защо Европа и САЩ имат? Нали уж бяха по-напреднали.

Да го д хат властите!

"...В него се подчертава способността на ТЕРОРИСТИТЕ да използват самоуправляеми автомобили или дронове като оръжия, изкуствен интелект, който може да разпространява фалшиви новини, и високоскоростни квантови изчисления, които могат да помогнат за кракване на криптирани кодове..." ТЕРОРИСТИТЕ или имат в предвид ПРАВИТЕЛСТВАТА??? :)

от югоизточна Азия и Китай. В Китай е НЕВЪЗМОЖНО това, за което говорят фатмаците от ЕР. Проблемът е в европейската либерастка с-ма. В Китай дори картофите на улицата се купуват чрез сканиране на баркода от телефона. С телефона се наема велосипед или електромобил. С телефона се отварят и заключват при паркиране. Няма ключове. С телефона се влиза в библиотеки, обработват се документи в държавни учреждения. 5G мрежите са да държави като Китай....50 години напред пред останалия свят. В Тайван изобщо няма престъпления.

Ела ги виж в САЩ. Сега сменят магнитните карти с чипове. Като все още има много магнитни карти в клиентите на Уелс Фарго, Чейз, банк ъв Америка, сън тръст и други. Иначе с айфони. Нищо, че не им ползват половината функции.

Айде айде, преди мобилните телефони как ги следяхте и подслушвахте престъпниците та толкова сте се завайкали. Разбира се няма да пуснат 5G на пазара преди да са си осигурили достъпа, както с всички останали комуникационни технологии досега, но да се повайкат та да има оправдание за забавянето и харчовете.

За каквото и да се говори, винаги става въпрос за усвояване на едни пари. Ако не става въпрос за пари, значи е за МНОГО пари.

Който е финансирал тази технология той ще ползва и нейните предимства. Май в целия свят полицията си е паразитен компонент на държавата?!

"Нашата полиция е биещото сърце на народа!"