Facebook и Instagram забраняват и трият фалшиви твърдения за Covid-ваксините

Социалните мрежи ще премахват постове с конспиративни теории, насърчаващи отказа от ваксинация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаех си, че комунизмът ще победи!

Така се надявах да съобщават и за проблемите и починалите след ваксинациите с ваксините, да мога да си избера като стане време. Да ама не - тук таме срамежливо нещо се намеква и толкова. То с толкова ваксинирани по света със сигурност има дори случаи да е блъснат от кола човек на излизане от центъра за ваксинация. Но явно не съвпада с официалната линия и всичко се замита под килима. Едно време му викахме цензора, сега явно се мъчат да ни замажат учите че всичко което не съвпада с интересите на медията е фалшива новина. По дяволите всеки ден се събуждаме с рестрикции и новини за починали с ковид - дайте и статистика какво става с ваксинираните по същия начин. Всичките ваксини са неизпитани до козирката без значение европейски, американски, руски или китайски, така че хайде стига лъга на корем и дайте реална и официална информация коя какви странични ефекти има, след колко време се появяват и колко като процент и кои групи са рискови, колко са починалите след ваксинация в различен период след ваксинацията, колко са се заразили с ковид след ваксинация и тн. За сметка на това трий на поразия ако някои каже нещо против официалната линия.

Спират най-вече съобщенията за умрели непосредствено след ваксинация хора. Както в България оня ден в Разград минути след ваксинацията умира учителка.

А за такива като тебе в мозъчнба смърт от преди ваксинацията трият ли. Отде ви изравят бе.

Глупак си - от където и да са те изровили.

нормално. истината е една, лъжите безброй. Къде къде по-лесно е да се разпространяват лъжи отколкото истина. И като няма контрол - после - ма те що ни излъгаха, а не ни казаха истината.

Истина ли е, че ваксината на Астра Зенека не предпазва от южноафриканския щам? Истина ли беше горното твърдение преди месец или лъжа?

имаше ли преди месец южноафриканския и колко изследвания е имало м/у него и Астрата? та... какво искаш да ни кажеш?

Ей, не се наврещя!

боцкай се! полезно е! заедно ще се спавим!

неваксинирани да не се допускат до ФВ, МБ, ГБ и въобще до ИНТЕРНЕТ

Демокрацията е само когато има едно мнение и свършва там кадето започва различното мнение.Или нормалното ще бъде ненормално а лъжата истина.

Само да питам. Как фейсбук и инстаграм ще преценяват кое твърдение е фалшиво и кое не? Преди месец Астра Зенека твърдяха, че ваксината им е ефективна срещу британски и южноафрикански щам. Онзи ден Южна Африка спря ваксинирането. Министерство на истината ще си имаме ли?

Зарежи света отива към пълна анархия

F.A.G.M.A и T.I.W.Y. в услуга на World Global Elite...

тея вече задминаха по цензура и бившите комунисти от СССР и Северна Корея, а овчиците с промити мозъци даже им се радват, жалка история

СССР и СК ряпа да ядат.

Тия еврвите до други ден ша забранят и постовете за рикията като най добрата ваксина

Абе спомням си един термин "Цензура". Ама що ли се използваше само в комбинация с "комунистическа"? И един друг "Свобода на словото" и асоциациите бяха със запада..

Спират идиотите, които разпространяват масово лъжи с цел манипулация. Извади си главата от задника.

А ти що не си в извадил още?

Много добре, така трябва! Но трябва да се отиде докрай. Например да разгледаме случая, в която една фирма претендира да може да произведе ваксина срещу Ковид-19. Да вземем за пример Астра Зенека. Най-първо те прибират сума ти пари предварително, но някак не могат да изчиислят дозата, по собствените им признания попадат на подходящата доза случайно или, както те го наричат за благозвучие, "емпирично". И до ден днешен няма никакво научно обяснение защо именно такава доза дава резултати, доколкото въобще дава приемливи резултати. Но да не придиряме - една случайност може да доведе до пробив, случват се и такива хубави неща понкога. Обаче специалистите от Астра Зенека започват клинични изпиитания, като съвсем случайно пропускат не маловажната група от хора над 65 години! Хората са внимателни, правят всичко както трябва, но по някаква необяснима причина не изследват ефекта точно върху тази най-застрашена група! Доста съмнителна разсеяност е това. След това се оказва, че в определени страни ваксината им кой знае защо не работи. Имало там нов щам! Ама разбира се, той вируса ще седи и ще чака борда на директорите да си вземе премиалните преди да мутира! Но по-нтересното е, че страната, в която е установено, че ваксината "не е достатъчно ефективна", се оказва и една от страните, в които първоначално е изпитана и е показала "отлични резултати". Поредното странно съвпадение. За краткост няма да засягам другите "случайности" - недостатъчен капацитет, съмнение за недобросъвестно изпълнение на договори за доставка на предплатени дози и прочее детайли. След всички тези странни съвпадения на мен ми се струва изключително конспиративна теория някой да твърди, че на въпросната ваксина хората трябва да имат доверие. Поради каква причина да имат доверие на ваксина, която само Бог знае защо работи в тази доза, а дори и Бог не знае защо не е изпитана на най-застрашената група от хора, нито защо не работи в определени страни, нито защо не може да бъде произведена и доставена в договорените и предплатени количества. Що за човек би приел, че всичко това е само един невинен низ от случайности, някак просто стекли през последните месеци, а инак ваксината си е добре? Та нека трият фалшиви мнения за ваксините, но да включат и мнения от типа "това е една добра, безвредна и ефективна ваксина" по отношение на препарати, за които има противоречиви, най-меко казано, данни.

„Сега всеки ден, всеки час,навсякъде около нас има маТРиал за" медийна кормидиотизация

Как разбраха, че твърденията са неверни, като ваксини има само от 2-3 месеца и не са изследвани като хората??? Или май се вживяват като министерство на истината и заглушават всякакво чуждо мнение?

Кои са собствениците?

А ние скоро ще изтрием и двете приложения, просто чакаме алтернатива. А тя със сигурност ще се появи. Големите винаги са загивали, когато са били на върха и са се самозабравили. Това важи не само за приложенията...

Ма трий ги още сега бе И без това там има много боклук за чистене, та ти ще се ''самоизчистиш'' от ФБ успешно. Лошото е че при русороби като тебе, основно се дрънка, а действия няма.

русороби? ахаха ех промитите мозъци нямат почивка, всяка новина трябва да се свърже с Русия и тя да се оплюе, а всеки несъгласен с мнението им да се обвини, че е трол или "русороб", ей жалки хорица ве

Ми виж как веднага скочи, като типитчен русороб. А ти си и доказан боклук русороб.

Ти си очевидно болен мозък, изроден.

Социалните мрежи ще премахват постове с конспиративни теории и профилите на Тръмп....... Из

“Всяка крива, успоредна на Априлската линия на Партията, е права”

И къде е границата? Кой да ти каже ... Или който плаща, той поръчва музиката?

Facebook и Instagram забраняват и трият фалшиви твърдения за Covid-ваксините Социалните мрежи ще премахват постове с конспиративни теории, насърчаващи отказа от ваксина

Ми тия са собственици. FB и Instagram не са публично финансирани информационни агенции, а частни компании. И могат да правят каквото си поискат - имат крава, пият мляко. Свободата на словото се отнася до цензура от страна на правителството и неговите структури спрямо медиите. В частна компания шефът може да нарежда каквото му е удобно. На когото не му отърва, е свободен да си ходи - както служители, така и клиенти. Вместо да пищите тук, защо просто не се махнете? Или още по-добре - направете алтернатива...

Тебе пък кой те пита

Ами в името се съдържа въпрос. Ако не си го забелязал, къде се вреш между шамарите?!?