Facebook, Instagram и WhatsApp вече са достъпни след тричасовия срив

Заради блокиране потребителите не можеха да ползват трите социални мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така са съобщили? Тези потребители знаят ли че има други начини за комуникация? Малко след началото на срива рязко са нараснали онлайн поръчките на транквиланти и антидепресанти!

епа идеята на сичките тия описаните е да ранят офсите с тор и да ги държат на тъмно! Ма кат гледам офсите сами си тръсят овчаря де! И се натискат да ги стрижат и доят и се натискат и се натискат и като го няма овчаря и почват да ривът и блеят! Еми ко може да се каже повече по върпоса офци си сме и като такива ше си умрем! Та така!

Всички данни на глупаците са изкопирани....дерзайте.

Deus Vult

Голям праз! Толкова ли сте зависими от тези приложения, че чак новина правите от няколко часов срив?!

Разните руски тролове и льотчика Радев комунисти нямаааааа, нямаааа да спечелите изборите и стабилност!

Aве третополови на Вас зад всеки ъгъл май Ви се привижда руски трол. То май от Вашите са толкова много та си мислите и, че другите хора споделят психическите Ви проблеми

Колко са вече регистрираните самоубийства в Бугаристан?

Нито една от трите не съм ползвал, което ми напомни на едно интервю за работа. На него една HR- лейди ме попита, къде може да прочете повечко за мен, освен в CV- то. Лекинко се засмях. Тогава бях на 27...

Ще я помоля да коленичи, да се запознае с набора.

Това бе ттмъщението на хакерите на Уикилийкс, за ареста на Асандж.

Тъй ли, аз пак го проспах тоя важен за човечеството момент.

Сигурно са руснаците.

ЕДИН - сватба , ДРУГ- брадва . ТОВА е БълХария- БЕЗКРАЙНА простотия. Или казано по друг начин --На един АБОРИГЕН и най-съвършен смартфон да дадат , НАЙ-ДОБРОТО ,за което ще го ползва ще е да ЧУПИ с него кокосовите орехи.

Пич, ти май си по-зле и от абориген! :) Ти кокосов орех вижда ли си, пипал ли си, знаеш ли с какмо се отваря изобщо? Сигурно не, щото щеше да знаеш, че кокосовите орехи не се чупят, за разлика от тези дето растат в твоето село.

Ами да свикват - подозирам, че това е само началото. По ред причини и първата от тях се нарича Асандж. Незабавно след позорния му арест в посолството в Лондон и прозвучаха първите заплахи от хакери. След това излязоха "мостри" - имена, адреси, телефони, длъжности на май около 4 000 агента на ФБР, като бе обявено, че цялата информация се "систематизира" за да бъде по-удобна за продажба... От друга страна, на кого му пука за Фейсбоклук, за What's ape (Какво шимпанзе) или за Instagram (което преведено от жаргон означава незабавно доза наркотик - кокаин, кока, марихуана)? Вярно се оказва и другото - вземете им на новото поколение смартфоните и ще стане масова хистерия, депресия, ще започнат самоубийства и простотии ... Загубена генерация.

как ще излезнат истинските имена на агентите?...и кой ще се обвини ?

Не се ли сещаш?! Путин, руските хакери, китайските хакери... А именцата са станали известни, щото са хакнали през алумнито на Куонтико, та направо са ги карали по випуски - кой как завършил, къде е бил назначен и на каква позиция е сега и т.н.

Стотици хиляди потребители са се оплакали!!!! Това само тъпите американци може да го направят. Не им работи Facebook-a 2 часа и звънят на 911. Проста нация

При нас звънят, че нямат интернет...Дебилщина пълна...

Помислих че идва краят на Света!

Следващия път за поне ден... :)

Ще се постараем!

То в онази песен се пееше: изключи телефоните, поне за ден... ;-)

Каква трагедия?!

Жалко

...за дoстъпа!