Facebook изтри над 2000 акаунта от Иран, Русия и Македония

Профилите са имали "координирано неистинско поведение"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе, на някой изобщо пука ли му за фейсшита? Просто времето му свърши.... тръгнал е по стъпките на Skype.

ако тази метла се разшета и из българското и-нет пространство, колко ли руски тролеи ще заминат в канала!? :)

Явно за Фейсбуук всеки, който не хвали Хилъри и демократите, и в същото време не сипе безпочвени обвинения срещу Тръмп, участва в „координирано неистинско поведение“ и профилът му трябва да бъде изтрит.

LOL, отде ви изравят такива разбирачи бе. Троловете/спамери се заоплаквали, не че Фейсбук са цвете разбира се но ако не беше редно това нямаше да го афишират публично айнщайне.

Поредният булгаристански "експерт" изпълзя в защита на фейсбоклука.

Замина им IT индустрията на братята македонци - села и паланки майсториха Фейсбук акаунти за кремльовските чорбаджии.

Марш оттука бе, аман от посрани негодни да се впишат в цивилизования свят умствено изостанали руски слуги.

dp, ясен си, щом приравняваш Фб с цивилизацията. Явно толкова ти е голям мирогледа!

Колко?

А преди да ги изтрие, дали не ги е изкопирало еврейчето нейде?

Стига се напъва бе, нали си знаеш как свършва това винаги. Прочетио пак поста ми, поработи над него докато го разбереш и ако се справиш заповядай пак.

Дали са архивирали тролските и спамерските акаунти някъде? Разбира се, че са, най-малко в бекъповете им от минали месеци и години ги има. Колко умствено изостанал трябва да си за да съчиниш плач за това.

Щом Министерството на истината е решило това, значи е правилно и добро за стадото.

Питанката не е за надписите, дето са излизали. Въпросът е за връзките. Дали те са били изтрити? Под връзки разбирам: IP-та от които се е логвало в акаунта. Поща с която е регистриран Тел. номер и тем подобни неща, с които може да се направи доста добър анализ.

Сто на сто логовете на всичко се пазят накъде.

На последните избори, Хилъри получи повече гласове от Дони. За мен тя е истинския президент на САЩ. пп. Къде да си взема хонорара?

LOL, един уебсайт прочистил малко тролски и спамерски акаунти и айде "министерство на истината".... Това умствено изостаналите руски слуги толкова сте изгубили връзка с реалния свят докато по цял ден съчинявате тролските си творения, чак не е за вярване.

чета разни идиоти се чудят дали нейде се съхранявало писаното... отговорът е поне на 4-5 места. по закон вашият провайдер запазва поне няколко месеца инфо какво и защо сте правили в нета. определени служби също почват да ви следят ако попаднете по някаква причина в полезрението им. след това... не преди това - от появата на уиндоус 8 микрософт прави запис на всяко движение на мишката, секи натиснат клавиш на калвиатурата ви! и разбриа се бай Гугъл...там знаят за вас повече от колкото вие сами знаете за себе си... надали да има вече много хора без смартфони... от тях вече следенето става нещо съвършенно - и споделено поне между 4-5 фирми - производител на телефон, производител на операционна система, държава "собственичка" на фирмата производител и всеки платил за достъп до информацията... въобще ако се притеснявате че ви следят - вероятно сте прави. и единсвения начин да се измъкнете от системата е или антрактида или някоя пещера

Кой е тоя Зуки, че ми краде идеите?