Facebook обяви официално причините за най-големия срив в историята си

Планиран ъпдейт бил в дъното на проблема, твърдят от компанията

Обратно в новината

Коментари - Facebook обяви официално причините за най-големия срив в историята си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автоматизирайте , авотматизирайте още .....Да му мислят по-малките фирми които клъвнаха на въдиците хвърлени от големите играчи ...Лудо-младо автоматизира и юруш на гит хъба че там са лайната .

Какъв срив? Нещо пак съм изтървал.

А бе кажете, колко са жертвите?! Причината няма значение...

А пък Линзи Лоън писа, че руснаците сринали фейса. Сега, на нея ли да вярваме или на Зукърбърг?

FAKE NEWS ... Baba mi e razkazvala kak Feisa go e niamalo celi 3 nedeli ...i ottam goliam problem v seloto ... rekoltata ne mogli da priberat horata , glad nastanal , rekata presyhnala ...

Даа, прав си. И се родили двуглави кокошки също. И аз съм го слушал това от дедо :)

...засегнати от проблемите на Facebook са били общо 2,7 милиарда души, ползващи различните приложения на компанията. А тук фирмения регистър с 400 000 не бачка цяла седмица и накрая 100 000 фирми ги нямаше никъде заедно с дълговете си.

Цели 12 часа без фейк приятели, о нееее!

Въвеждат последната версия на изкуствения интелект.... Не ми се вярва, да е обратното, демек да го "извждат" че станал самоволен....

То ако беше планирано щяха да сложат табелка че на еди коя си дата от толкоз до толкоз са възможни проблеми с услугата поради еди каква си причина... А това което им се случи ги ошашави до такава степен че в началото дори не знаеха какво става;)

Има срив във демокрацията във ценностите във мечтите и желанията на хората.И този срив е дело на елитите.Амерканците трябва да го признаят това пред всички хора на Земята.И системата на Фейсбук и системата на управление на този свят са на едно дередже.Пълен крах! Накрая ще завърши много зле!

Глупости, страх ги е да признаят, че Путин е виновен..

Побърка ни, бре човек!

Същият ден сутринта имаше проблеми в работата на Gmail и Gdrive - сериозни, които продължиха няколко часа. Нещо доста по-сериозно е станало, но си трайкат.

Е, може някой да ги е изджаскал, и да си траят:)

явно планирането не е било добро. От друга страна са придобили ново how-to как се скапва система. Това е ценен, но и много скъп опит, който може да осребрят и да покрият загубите от реклами.