Facebook: Русия остава един от най-големите източници на дезинформация

Компанията на Марк Зукърбърг смята, че САЩ са най-голямата жертва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са със сигурност най очевидните. Тяхната пропаганда в повечето случаи е доста очевидна и лесно разпознаваема като такава. По притеснителни са Американските и други Западни пропаганди. Те имат доста повече опит от руснаците и ги правят много по изтънчено, което пък ги прави по трудно разпознаваеми като пропаганда за повечето хора, ерго по ефективни!

Дезинформация - това е информация, която не е удобна на силните на деня.

Това сам трябва да си го измислил защото не е вярно. Дезинформация: Америка не е кацала на Луната. Неудобно е за САЩ но също така не е вярно.

Аз съм родоначалникът на пропагандистите. Обосновал съм действията си научно и до сега дори хазарите от Русия, не могат да ги достигнат.

Затова ли в БГ се явиха фалшиви новини и всеки ден ни набиват опорки колко са лоши руснаците?! Такова нагло пропагандиране през комунизма не е имало! Тогава гледах филми от САЩ по кината съвсем легално! Никой не ни набиваше ЕЖЕДНЕВНО колко са лоши американците! Нямаше и тролове, под всяка новина, дори да не е за Русия, които да тролят за Русия! Няма как да не се дразня, защото се пробват някакви си тъпаци да се гаврят с интелекта ми!

*за Русия, в смисъл против Русия

Тея па! Русия просто има друго виждане по редица въпроси!

Набиват ни фейкове че руснаците са лоши, но и дума не споменават за хазарите. Те и днес са заклети врагове на българите. Затова през лятото на 1988 година "сътвориха" и провеждат хуманен геноцид в България, по "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД".

Ааа, не съм съгласен! По-мощна от нашата западна пропагандна машина няма!

абе, не знам дали си прав... Напоследък, най-вече американската пропаганда се вихри с такава наглост, безочие и очебийни измислици и манипулации, че трудно бих я нарекъл "професионална"... А за "изтънчена" пък, изобщо не може и дума да става...

хахах, марксистите се оплакват, че били жертва на пропаганда. ахахах Забавно е!

"Facebook остава един от най-големите източници на дезинформация" Да ви оправя заглавието

Какви глупости блещиш ти бе?!

Заподозрените руски „хакери” са платили реклами за 4800( четири хиляди и осемстотин) долара а английската Кеймбридж аналитика е влияла на над 200 изборни процеса по света, конкретно в САЩ се е бъзикала с 70 милиона американски гласоподавателя, по примера на Кеймбридж аналитика американски компании са пускали реклами във Фейсбук за над 200 000 000 милиона долара по време на междинните избори за конгреса на САЩ... а Фейсбук е рязал рекламите на тези кандидати които не харесва и е толерирал рекламите на кандидатите които харесва, и затова сенатската комисия която разследва изборните манипулации на Фейсбук глоби компанията и я задължи да въведе правила които да осигуряват реална политическа равнопоставеност на рекламодателите... Така че пазете се от руснаците че с малко пари вършат повече работа и от Фейсбук;)

Това е, все едно да кажеш, че издателите на книги са един от основните проблеми. И книгите, де. :)) По принцип ФБ не създавата съдържание... :)

Важното е ватенката да е по-мярка и да топли. Другото са бели кахъри. :))

Седнал евреин - да говори за лъжи :) Това е като свиня да се оплаква, че е кално...

Колко е заплатата на стажант във Фейсбук? Доволен ли си?

Това някакво изявление на "министерството на истината" ли е?

Фейсбук филтрират съдържанието в полза на западните лъжи. в същото време гласът на истината бива системно заглушаван. Ако имате възможност, спрете да ползвате фейсбук.

Ехааа.... Жертвата САЩ... Нещастници. Боли ме кура и за Русия и за всичката останала империалистична паплач.

:))) Фейсбоклук... Само два примера за тази смрадлива помийна дезинформационна яма, до която нормален човек не би се и доближил: 1. В друга статия в ДИР от вчера пише "Социалната мрежа Фейсбук няма вече да забранява публикуването на теории, според които Covid-19 е бил създаден от човека, предаде Франс прес." О, ама що така бе? Да не би защото преди няколко дни Байдън пак разду кампанията за изкуствения произход на вируса в Китай? Как така от "дезинформация" подобни писания станаха изведнъж на "достоверна информация"!? 2. Руснаците дезинформирали! И как - ами, като разпалвали дискузии за MeToo и BLM!? Ти да видиш! Сакън някой да не посмее да се усъмни във великата чистота на тези "движения" - едното тотално расистко, а другото - тотално сексистко. А и двете заедно - отвратително войнстващи и насилствени, лицемерни и прилагащи двойни стандарти. Аре у лево - фейсбоклуци! Не заради обвиненията срещу руснаците, а заради вашата цензура, използването ви за манипулиране на общественото мнение, разпространяването на дезинформация от самата "социална платформа", шпионирането на потребителите, продажбата на данни за тях и за каквото още гадно отношение към хората се сетите. Впрочем, проблемът с дезинформацията във Фейсбоклук има много лесно решение - бойкот на самия Фейсбоклук.

Хайли лайкли... пиндоси...

И за какво ни съобщават тази дезинформация от Фейсбук? ;)

ЗА ДА ИЗРАЗЯ "своето уважение" КЪМ ФЕЙСОИЦУКЕРО ДРУСАЙКИ КРУШАТА ОГЛУШИТЕЛНО

до пфффф: Ние предпочитаме по една ватенка да ни топли, вместо демократичен, дебел негърски да ни загрява задниците всяка вечер ...