Facebook с удар "за пред камери" срещу Huawei

Решението на социалната мрежа е изцяло символично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще е следващият ми телефон. Само дано намалят малко SAR нивата, че почти гонят iPhone-ите.

Честита ти тухла. Да си подпираш вратата със здраве.

ЕХААААА! КОГА? КОГА? КОГА? МОЛЯВИ Huawei КОГА СИ ПУСКАТЕ НОВИЯ ТЕЛЕФОН ДЕТО ДА НЯМА ТОЗ ГУЙНО ИНСТАЛИРАНО НА НЕГО!???? КОГА??????

Това звучи като вица за онзи който се хвалил,че се е изпикал пред мавзолея ама се оказа ,че не си е свалял гащите!

По-добре вратата отколкото главата!

Искам телефон без FB. И без следенето на Google(Alphabet). Ако китайците пуснат новата си ОС (Ark OS) и докажат че няма поголовно следене и запис на всичката комуникация както в Google - то те автоматично ще спечелят много потребители.

ще го докажат, само ДС ще следи, но това ще е тайна

SAR-a на моделите с пластмасов капак от зад са по-ниски, обикновено това са и по-евтините модели :)

Huawei се преърна в новия Yotaphone, възкръснал от мъртвите ...за малко :)

Не е нужно да е тайна, просто трябва да е ясно, че сульо и пульо (алфабет и ФБ) няма да ти крадът от трафика, за да си събират инфо за продан.

ФБ само ми заема място в паметта и няма махане - това много ме дразни.

Huawei започват изграждане на 5G в Русия ???

Марк Цукерберг е внук на Дейвид Рокфелер, какво друго може да очаквате? Под чие ръководство е САЩ от десетки години? Има ли нещо случайно в Google, Facebook управлявани от евреи? Създадени за шпионират всички хора по целия свят? Да не говорим за 9/11 и други случки... Колкото до Huawei, те са наистина самостоятелна китайска компания и лидер в мобилните телекомуникации. Мобилните телефони в началото бяха съвсем отделна фирма от Huawei, но после бързо взеха лидерството и при мобилните телефони. Американците изостанаха с години вече от Huawei и не могат да понесат това, както във всичко друго ползват каубойската политика на револвера и стрелбите по другите. Но както виждаме, войните вече не могат да бъдат победни за САЩ, дори със Сирия, Иран, за Китай въобще не става въпрос. Същото е и с икономическите войни, САЩ ще ги загубят. В случая с икономическата война с Китай не могат да разберат, че Китай и цяла Азия вече произвежда всичко, потребявано в САЩ и това производство не може да се върне обратно в САЩ никога. В Европа вече не се произвежда дори един лаптоп, в САЩ положението е същото (с изключение на Dell), както и при мобилни телефони, всякаква електроника и потребителски стоки, от обувки, маратонки до всякаква конфекция. Още по-големи глупости направи Тръмп с Мексико, налагайки мита за внос на мексикански стоки, които просто не съществуват, оттам идва в САЩ само дрога (без мита)... и мигранти за които няма осигурена работа в латиноамериканските страни.