17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...координира секса между..." Много е важно еврейския сайт да координира всичко което става по света. Само да попитам: Думи като: АХ! ТОЛКОВА ОБИЧАМ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ! СЕСТРИТЕ ИМ СЪЩО! И ВСИЧКИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО! Дали ще бъде цензурирано? А ТАКОВАТА?

Като има глупаци да пишат в подобни помии, ще има и тарикати, които ще им се насаждат под път и над път.

Добре че купих "Грешната мадона с големите бомби". Сега мога да ѝ се наслаждавам насаме, без да ме цензурират социалните ботове, включително и жена ми.

че нали и досега беше така, дори бяха цензурирали Мона Лиза, да не говорим за останалите фриволности сътворени из Средновековието.

Край на снимките от плажа! И... край на Фейсбук! :))

Странно аз си мислех че по начало ФБ е сайт за запознанства

Я па ги тия! Сексът между възрастни, "насърчаването му" и да напишеш на жена си, че се кефиш на дупето ѝ, ги притеснява, а пробивите в сигурността им и манипулирането на личните данни на потребителите им не ги притеснява!

Според мен трябва да се забранят и шегите във FB, защото много потребители се затормозяват да мислят толкова сложни неща.

Как ще се публикуват музикалните клипове и филми от хеливуд? Хм явно ще минават в режим апокрифен..

Бахти , сега като напиша " Ой котьо " на някоя пачавретина и ще ме баннат .... ебати държавата !!! Виновна е 3-ната коалиция !!!

Порното си бичи яко в Туитър - собственост на Фейсбук. Под всеки туит на Тръмп може да откриете страница на порносайт или нудистки снимки с малолетни деца. Явно това е разрешено в Туитър...но забранено във Фейсбук. Акаунта ми във Фейсбук бе блокиран поради постване от мен на тракийски шлемове със свастики, черкви от България със свастики и народни носии със свастики. Както се казва - Коментарът е излишен.

Фейсбук е проектиран за да си напишете сами досието без излишни емоции....затрудтяващи Изкуственият интелект в архивирането на вашите данни.

Само така ! До няколко години всички снимки във фейса да са само с Бурки ! Нашата култура все по-успешно навлиза навсякъде.

Може само за бащите и дядовците и то ако си мъж, иначе не !

А как ще се обсъждат политиците, КАТ, МВР ....