Фатален инцидент в Германия с тестов автомобил, който може да се движи на автопилот

Един човек е загинал, а деветима са получили сериозни наранявания, след като колата влязла в насрещното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли това БМВ е било в режим на тест с 5 човека в него. Много лековато ми се струва от страна на германец. Едва ли точно така е станало. Най вероятно това е лична кола, която собственика се е съгласил да предоставя някакви данни от пътуванията си, и затова му викат тестов.

За протокола. Полицията ще разпита ли И автопилота, освен другите участници в инцидента?

Е, значи теста е "частично" неуспешен...

На автопилот това не може да стане.

Тъпичко е, но с тази работа от дома, човекът е решил да си направи екскурзия на семейството, докато върти часове каране (тестване). Такива лековати решения обаче са довели до трагедия, за която най-вероятно бездънният държавен апарат ще осъди БМВ, защото има какво да изцеди от там.

Четири хеликоптера....

Че то у българската територия сме напред с матряла. Онзи ден един олигофрен не на автопилот тръгна в насрещното, намачка четири коли и удари челно пета.

Бмв не прощава никъде

"... и 18-месечно дете, които са били в тестовия автомобил" - уникум! Или информацията куца, или тестването е водено от смахнати.

Se taia

"...Не е ясно дали автопилотът е бил включен по време на катастрофата..." Обаче джурнналята трябва да наблегнат, че автомобила е с тестови автопилот... Иначе как ще предизвикат сензация...

Какво ли е тествал този тестов автомобиле. Може би е минал успешно теста. Утре вместо да очистиш някой директно, ще си пуснеш мод на таралясника и айде у лево той и който там е около него. Виниш бай Мастико и продължаваме напред.

А нищо. Давайте още. Като Ви натъпчат изкуствения интелект по дупките ще врякате ама ще е късно. Има "полезни идиоти" които се радват на тези изкуственяци.

Това им харесвам на германците,че са умни. Качили 18 месечно бебе в тестови автомобил.

Лавров буди посред нощ Путин: Ставайте г-н Президент, иизнасилили са г-жа Бербок. Путин се обърнал в леглото и сънено попитал? Само мен ли обвиняват, или цяла Россия?

Цялата Русия конечно, там живеят подчовеци, нехора, трансживотни, алкохолици

То БМВ си е диагноза от МКБ 10 ревизия!

бил е на АП... то е ясно

Какво значение за катастрофата има дали автомобилът има автопилот, ако не е бил включен в такъв режим? Щом не е доказано, че се е движил самостоятелно, това с какво е по-различно от обикновена катастрофа с навлизане в насрещното?

Той автопилотът уви, колкото и да е тъп, е по-добър от средният шофьор. Според мен са успели да го изключат. Виждал съм изключване със задник по youtube.

Според мен, човечеството да се откаже от тия футуризми. Нямам желание роботите да диктуват живота му. Достатъчно сме им дали права.

ㅤ

Мдаа. Бъг в бета версията.

...на ,,развита''гейропа .

Тъпите мисирки пак превеждат с гугъл транслейт и чакат заплата! По тъпо нещо не бяха публикували скоро1 Въпросния псевдосписвач не прави разлика между разлчините видове МПС и сътворява безумна тъпня!!!

Ного по без опастно е с газова

Какво означава "тестов" автомобил ? Пълен догоре с хора...

Най вероятно е някаква пилотна версия с ограничен тираж, която е разпродадена, тестовете са били преди това

Какво разбират под тестов автомобил? Такъв за купуване или друго? Защо са били в него 5 човека, като единият бебе?

... тестери майна - разходен материал .