ФБР предупреди енергийния сектор в САЩ за кибератаки от Русия

Руски хакери са сканирали за уязвимости поне пет енергийни компании и още 18 фирми в други сектори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При положение, че всички социалки и генерално интернетя е ДАРПА проект. Има ли тъпунгери да вярвят в притчи за "руски хакери" след като Сноуден ни показа как работят? Дори да имат някакви възможности цялата инфраструктура е Американска собственост бре кретени.

Ма верно ли руските хакери са изключили и телефоните на шейховете на ОАЕ и Саудитска Арабия.. Та затова те не са дигнали телефоня да отговорят на Байдънмо Алцхаймеров. На и Джонсънчо на крака дори при тях отиде.. А те и на него са отказали да увеличат добива на нефт.. Пак тез руски хакери ли по време на Обама искаха да обявят Саудитска Арабия за терористична държава. Та шейховете са обадиха нещо за американски ценни книжа, арабска собственост в САЩ.. Та негърчето Хюсеинчо са отказа.. Ма верно ли руските хакери са звъняли на МАДУРО.. Да почне пак да им кара нефт, вместо руската. Пък той им казал - първо ме признавате за законен президент на Венецуаела. Второ - сваляте ембаргото и де що има санкции.. ВЗЕМАТЕ СИ ГУАЙДОТО.. И си го дундуркате до Тихоновската.. И между другото - руските хакери ли организираха преговорите между СА, ОАЕ и Китай търговията на петрол да е в юани. Руските ли хакери искат вече ЮАНА да измести долара като резервна валута.. Или ОАЕ, КИТАЙ, ИНДИЯ, БРАЗИЛИЯ и още страни не живеят с мисълта - ами ако ние сме следващите.. Що да чакаме дотогава. А не си предвидим и предпазим съдбата..

Перфектен анализ. Говедата фалират поради липса на ресурс и сега ще обвинят руснаците за енергийните сривове в собствената си кочина. Мъкаааа....

брейййййй. едва ли има нещо на света което да се случва в което да не замесен Путин. за САЩ и западна Европа вече Русия е баналното оправдание за всичко. ако някой падне и се спъне е заради Путин, ако на друг му затворят бизнеса пак е виновен Путин. Путин е виновен че продава нефт, Путин е виновен че не продава достатъчно нефт. Путин е виновен за газа, Путин е виновен за..........слънчевите изригвания и образуването на черни дупки във вселената.