Коментари - Федералните власти в САЩ разследват милиардера Илон Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаш право който и да си да подриваш работата на военно промишления комплекс и да се мъчиш да докараш МИР, сега ще види той.

Разследват го заради богохулство към любимото гейско Осраине

Нямал да иска да финансира старлинк над Украйна ли?

Ама как така го разследват бе? Нали путинофилите грухтят, че бил подставено лице на ЦРУ?

Голям смях. В предна публикация в заглавието се казваше, че Мъск спира Старлинк за Украйна и няма да предлага повече там услугата ей така и да плаща той, че ще иска военните да плащат.... и сега го разследвали

Просто не искат де се откажат от платформата си с която контролират част от населението на Щатите. Свободата на словото не е нещо което трябва да имат там.

ПРЕДИ ТОВА РАЗСЛЕДВАХА ТРЪМП, НАХЛУХА В ИМЕНИЕТО МУ! ИЗОБЩО, РАЗСЛЕДВАТ НЕ ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВАТ! НАПРИМЕР ВМИРИСАНИТЕ НА КРЪВ ФАМИЛИИ РОКФЕЛЕР, РОТШИЛД, БАЙДЪН, КЛИНТЪН, ОБАМА, ГЕЙТС, ФАУЧИ, И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ!

То е пределно ясно за какво го разледват - за манипулация (или поне опит за манипулация) на финансовите пазари, които са силно регулирани ... и ако като си правеше гъргара с крипто-глупостите и само му напомниха че не е много етично това което прави , то тук като дилетант настъпи мотиката и го направи по очебоден за всички начин. И сега ще си отнесе една здрава глоба, плюс че най-вероятно ще трябва или да изпълни договора за Туитър или да им плати здраво обезщетение за провалената сделка.

_stankow

Мъск си е известен спекулант. Манипулира курса на акциите чрез влиянието си. Казва "Няма да купувам фирмата" - падат акциите, купува акции. "Ще го купя" - качват се акциите, а той продава, печели от курса. Чрез свои фирми. Затова и го разследват. Време беше.

Те и теб трябваше да те приберат в лудницата ...

Ами защото не малка част от хората на борсата са идиоти. Друга част си следят и правят пари наравно с Мъск. Проблемът е, че този има прекалено много налични и може да стопи за секунди ликвидността на акциите до нула. И, ако остане нещо за останалите, остане. Нищо чудно и да си прав. Прекалено често си променя мнението.

и се сетиха че е борсов спекулант;)

_stankow

Не само често, но и периодично, по няколко пъти. С изчакване между изказванията, за да може да се направят нужните транзакции. Да, не, да, не. Нагоре, надолу, нагоре, надолу. И печели и при двете посоки. Защото знае кога ще настъпят промените в цените. Така беше с тесла, така беше със СпейсX и другите му начинания.

И какво предлагаш сега? Ако го намерят виновен да продаваме или още от сега :D Шегичка... Донякъде. За да предприемат подобен ход, някой е загубил много заради него и е започнал да реве, където трябва. Както казах, глупаци има много. Един sl не се сещат да турат.

Идва реда на ментето мъск, фалшивия иноватор и борсов манипулатор