17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според чии закони??? тези на новото световно министертво на истината наречено фейсбоклук ли???

Законите на корпорациите. Това е само началото. След 20 години няма да има държави, а само корпорации и AI, който ще ни нарежда как да живеем.

Само това могат да направят американците- да блокират и да отблокират. В това се състои върховния им интелект и възможности, ограничени до кривата на собствената им безпомощност.

Руснаци! УДряйте по джоба на еврейчето Зуки и на останалата юдеьомасонска краварска пасмина и няма да има проблеми!

Наглост и лицемерие, това е Русия и по точно Роскомандзор - тези които цензурират и решават какво да пуснат на рибките си в акваруиума, същите тези пищят че им се спира "свободния достъп на информация" хахахаха страшни двуличници. Заслужават си съдбата, неслучайно никой не бяга В Русия ,а ОТ там....

Защо Русия просто не блокира ФБ в русия? Китай май така направи.

А бе Китай така направи и китайците, които ги интересува ФБ и подобните си имат VPN- и, които пък не са забранени, като цяло. Да не говорим, че по-голямата част от тях са китайски и кльопат яко кинти! Всичко е под контрол, don't worry! :)))

Явно не си чувал за "The Great Firewall (of China)".

Марко, не се бъркай в голямата политика. Точно в момента руснаците са много, много ядосани. Ще го отнесеш. То тепърва предстои да се блокират цели страни и мрежи, войни, санкции, кибератаки. Твоят сайт не е нещо кой знае какво. Руснаците си имат VK контакт, "Съученици", "Живой журнал", Яндекс, не са примряли за бука.

Ме си чекид… да си ползват тяхните, нали са ядосани Проблема е че света им хвърля къчове ама те пак се мушкат под магарето за дългия!!!

Не съди другите по себе си! Ако ти се радваш на "дългия", то не всички са извратени като теб.

Фейсбук са пълни идиоти. Блокират за абсолютни глупости.

Ами не пиши глупости и няма да те блокирват, бе вата.

тои за тва се казва фейсбоклук

Русия за света е като Столипиново за България. Повече няма какво да се каже за тази руска чума.

това ли е другата дума за хакната законно ? и защо ли това с ...незаконно, забранено или незнам кво си...съдържание ми се струва познато ? и в Щатите е имало "горене на клада", "лов на вещици" заради изразени мисли, забранени книги и...неразрешени чувства ...за това последното май се изхвърлих :-)

Най се радвам когато ебават руските свине. Русия трябва да бъде унищожена.

по-спокойно го давай, че недай си боже оттам да се почне...Апокапилсиса...което някои искат и залагат

Твоя болен мозък вече е унищожен и нищо не може да се направи по въпроса.

Мангал утивай си ф анадола

CIA изобщо не знае какво се е случило!?! СлучаЕнпст? Едва ли, нееее, защото.... .

А Русия кура ли ми тера да слага "официални страници" на тая помия ? Колко трудно е да си направят собствен сайт? Руснаците прдължават да изумяват с тяхната наивност. Не разбраха че колко и да се обитват да се харасат на Запада те винаги ще бъдат мразени от този Запад, при това от сърце, както от правителствата така и от обикновените хора.

Ползва ли някой тази тоталитарна мрежа- книга на лицата? Преди под принуда, БКП, чавдарчета, днес сам да се регистрираш там? Мулти култи, ЛГБТ идеология, който е по отворен, различен да се групира там, на нормални хора не им трябва това, даже е вредно, за десетина години облъчване, ако не си сменил резбата, минимум ставаш лицемер, дебил ;).

Всички сме вече инбецили...тоест задници...само дето не знаем дали е женски, или мъжки...по големината не може да се съди, нали :-) Честит ви "нов" модел в Космо-политена, списанието де

Метавселената си постигна целта за тоталното промиване на мозъци и затъпяване, та вече може да си позволява все повече и повече.

Пак плач на кремълски простаци, да направят свой Фейсбук бе, да им ЕПМ. Крим е украински, Навални - президент.

Снощи няколко циганина ми пръснаха гъза и ме караха да им лапам после. Ще внимавам вече с кого се запознавам.

Пак ни осведомяваш за мераците си ли, бе боклук. Но както винаги пак под чужд ник. Ми педеруски боклук, сър! Много го е яд хихикащия боклук, че няма аргументи срещу коментарите ми и това е единственото което може да измисли.

Когато най-мразената от потребителите си компания в света блокира страница на Русия, тя само прави реклама на Русия.

Като е най-мразена от потребителите си, що я ползват? Както винаги педеруския боклук говори от името на други и лъже безобразно нагло. Ползва чужд ник, твърди тъпотии пак от името на други. Фейсбук единствено мразят путлерастските подлоги. Другите просто го ползват или не.

Да обясним за масите: "Официалната страница на Русия" в платформата на ЦРУ фейсбук е наречена така от самата фейсбук. Тя и други подобни виртуални мастодонти лепят гръмки имена и имат претенции на самозвани "институции" от наднацинално ниво, свенливо прикривайки създаването и икономическата се дефакто издръжка от държавата САЩ и от "дълбоката" държава САЩ. Русия, както и много други организции "играят по правилата" и щом могат да ползват широкоафишираните "свобода на словото" огласяват своите позици и официални становища за бройлерите от САЩ и "другият запад", които живеят с тези платформи и не употребяват телевизия, радио, и дори други сайтове. То и по американските телевизии становищата на Русия не ги огласяват. Тъй като в тези становища често има факти, които за американците са неприятни и са крити от тяхното населелние тези креатури на службите от САЩ переодично устройват активни мероприятия, които са си чиста недемокартична ЦЕНЗУРА. Разбира се при всяко такова мероприятие има много разочаровани потребители и американските "соц" мрежи са принудени да стоят на челна стойка за да задържат непрекъснато спадащите им потребители.

"Той припомни на компанията, че е длъжна да плати 1,99 милиарда рубли..." Цукърбукър от напомняне не разбира. Свалят му скоростта 4 пъти примерно, такава напомнителница гарантирано работи. Отделно размерът на глобата е твърде скромен.

А почему.....Телеграм не блокирует страница Американского Внешнего министерства? Тъй де, ответ на ответа ха.ха.ха.

На следващия ден сисадмина на сурат тюфтера запона да дава консултации по телефона с код от затънтено село в Сибир.

Русия се почеса, каза Ок и блокира целия фейс за вечни времена. От фейса не харесаха това.

само през 2021г в Рушистан умряха 2,4 МИЛИОНА потребители на Фейсбук и....руските пенсионни фондове. В Рушистан има забрана не на Фейсбук а на потребителите му. От Втората световна война в Рушистан не умирали толкова потребители на Американската мечта.

А само през 2021-ва година колко америсламци измряха в Техас от студ и глад?! Само през 2021-ва!

По-малко отколкото измират от студ в Руслямска държава за месец.

Чудо голямо, всички русофили отдавна сме във vkontakte.

Явно от руслямското министерство не са русофили

Прекалено много се надценява силата на Фейса и други соц мрежи. Те са точно толкова силни колкото им се разреши от правителства като руското (не визирам САМО руското). Една държава, която и да е тя, може без американските соц. мрежи, но американските соц. мрежи не могът без други държави....най малкото ще се лишат от доходите за реклами от този пазар както и събирането на данни. Китай ги е отрязал..а това е 1/7 от човешкото население и един от най интерсните пазари. Още няколко да направят същото и силата на тези соц. мрежи, още повече ще се намали. Не че съм против тях, но изкушението да се злоупотребява от хората зад тях е прекалено голямо и доказано като неустоимо. Още повече че там където са създадени има правителства които могът И злоупотребяват с това, дори самите акционери на мрежата да са против.

Ако спрат фейсбука или инстаграм знаея ли колко млади момичета ще се самообият.въобще не е надценена

Ужас, горките момичета, на които им предстои самоОбийство.

баахахха гледай да не се Обиеш

Отдавна не ползвам Фейсбук и не ми липсва грам.

!!!

Аз също. Но ние не сме показател. Дори 1 от 7 да ги ползва, това е 1 милиард потребители които могът да бъдат еднакво повлияни по дадени въпроси. Дори само 10% да се вържат (а те ще бъдат повече) на някоя пропаганда или полуистина, имаш най малко 100 милиона последователя. А това не е за подценяване!!!

А Нуле-лумпена нещо ново не е ли казал??

Този Зукърбърг е един доста голям сатанист с неговата измислена Мета.Руснаците и тях не мога да ги разбера тръгнали сериозни неща във Фейсбука да правят.Фейса е малко да поклюкарим с приятелките и толкоз.

Хахахахах абе тва троловете тука сте яко откачени

Няма никаква пречка руснаците да си създадат и те една социална мрежа, подобна на "Фейсбук" или "Туитър" и да се опитат да я наложат на целия свят... Проблема е, че с техният начин на кръщаване на нещата сигурно ще я кръстят "Руссоцмреконстамлабезпла" и никой няма да го запомни или напише....!

Те имат: ВКонтакте - vk.com

В Интернет, всеки може да се регистрира с чуждо име и чужда снимка.. И разни пияници и наркомани от Китай и Африка може да ти пишат всякавки глупости.. То и затова един човек не се е регистрирал в такива сайтове... На улицата, ако някой олигофрен му каже нещо, оня ще го направи на пихтия.. В тия сайтове, може да се ядосваш излишно. В сайтовете може да му пишат всякакви мушмороци, педрази и олигофрени. Но като е на улицата, тия бягат надалече.

Бий ватенките по кухите манерки, бийй

Тичам сега да си избереш васрания гъз

Ами да си сложат страницата "в контакте" и няма да ги блокират, ама няма и кой да я гледа.

А защо не си ползват вконтакте, ами използват американска социална мрежа?

Щото не можеш да разсъждаваш. Не е нуждо да измислиш топлата вода, като е измислена.

Защото после ще ревеш , че е недемократично .

Голяма работа.....ще им пръ.нете на х.я Стреснахте няколко гарги

Смешките продължават! Тия от фейса определено се чудят как да се затрият. Накрая ще останат като някаква регионална страница за САЩ! И без това Мета-та се домети вече! Сега остават и основната дейност да си фалират! :)

вЕрно ли ... заради някаква държавица с 140 млн крепосни селяни и покупателна способност колкото Занзибар... направо ще ги фалирт :)))

Вярното е,че си прост трол

верно е че нямаш аргументи или си с промито мозъче без гънки.

Демоде ама в България я ползват политиците да ги збират тЪкива селяни като тебе да викат за Атака,Въжбуждане, БСП по площадите за по 20лв бухахаха български подметки на руските галоши!

Ето за това нямам Фейсбоклук.

Каква е тази глупост - "Официалната страница" на Русия .... "Официалната страница" на Русия не мисля че е нормално да е върху някаква социална платформа. "Официалната страница" на Русия е редно да е на собстен сървър със собствен домеин - тогава може да се нарича Официална страница

Ето кой управлява света.На Тръмп му блокираха Твитера,сега Русия. Това ще е за във Бъдеще БИО,ЕКО,ТЕХНО Фашизъм.

направи си сайт - па си ги пускай колко искаш.

Да бе, сайт ще прави, при положение че може да плюе тука

Що си мислиш , че нямат и сайт?

блокада на фейса за територията на РФ е адекватен отговор. Те собствения си президент блокираха ...

Блокада и всички руслямски тролове бълващи лъжи във Фейса увисват, което никак не им се ще на руслямските терористи

е световният съд. Те казват кое е незаконно и кое не!

"Официалната страница" на Русия. Абе Фейсбук е частна уеб страница по Интернет, ще блокират когото си искат. И мен са ме блокрали от страници по Интернет. Защо го дават по новините това?

Щото е забавно. Блокирали са ги по критериите спуснати от Москва.

ще ще ще ще ще плати... ма друг път. Да заведът дело в международния съд. Разни селски съдилища не са миродавни.

Не дават миро, така ли? Друго си е да си миропомазан.

миро биро... разни селски съдилища не са за решаване на международни спорове от икономически характер. Като не им изнася - да го спрат... ма рИват като им спрат страницата... че пропагандата инак няма как да се разпространява извън пределите на руслямска държава.