17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"... aвтoмaтичeн въпpoc дaли иcĸaт дa пpoдължaт дa глeдaт видea зa пpимaти." Ха ха ха, тези ми оправих настроението!

Ами не е збъркал софта. И не защото са чернокожи, а защото няма нищо цивилизовано във въпросният клип.

Няма лява и дясна ръка - тя трябва да се самоопредели!

Изкуственият интелект не признава толерастията, етническата толерантност и политкорекността...

Така е, като съчетава догмите на посткатолическите халтури, според които да наречеш човека примат е ерес и рекламните извращения, които превърнаха AI в по-безсмислено понятие и от Cloud. Сега ще има да хранят толерастите си....

Чай ся. Или ще имаме обективен софтуер или няма да се занимаваме с глупости. Защото накрая вместо да имаме изключение от правилата, изключенията ще станат правила.

Няма грешка, защо тормозят ФБ ?

се извиняват?? изкуствения им интелект е бил безгрешен...

Но браво на Изкуствения интелект! Ясно пише в ДИР.РУ: разпра между примати(негри) с полицаи и граждани. Ясно се разделят полицаите и гражданите от приматите. Но днес да си негър и евреин е професия в САЩ. А да си полицай е СЪРВАЙВИНГ....или убит от примати-наркотърговци или в затвора за арест на примати.

И това го пише тъпанар, който не е виждал негър на живо Да те веба в люлинското педерастче с малко пишле

Обърни се към Азис за взаимност. Аз живея 22 г в САЩ и съм се нагледал на примати. Приматите биват черни по ДНК и бели....по манталитет.

Нищо ново под слънцето! Същото се случи преди години и с "Гуглето". И там бяха едни изивинения и обяснения "в любов"... А както е тръгнало, и с тези темпове на развитие, много е вероятно и 'МикроСофт' да се изивинява в близко бъдеще. Поздрави за всички П.П. ето и линк към новината, да не си помисли някой, че 'фейкнюзим': https://nauka.offnews.bg/news/Tehnologii7/Zashto-Google-Photos-veche-ne-razpoznava-gorilite116686.html

Дир-а как не ви е срам, бе?! Каква е тая тъпа дума - етикетира! Па пишете на български бе, примати такива, неграмотни!

те таквиз трудни думи кат лейбълинг нема откъде да знаят....

За сведение на неуките правозащитни организации, всички хора са примати.

tonk11

Тоя AI става все по -умен и точен. Направо да не повярваш. Явно добре се самообучава.

черни биещи се човекоподобни що е то...... нищо грешно няма тука.....машината не греши :)

ВРАГОВЕТЕ винаги са гадни, мръсни... Негрите са ВРАГ на България от 1400 години.. Така че може да ги наричаш с всякакви обидни думи...Всички лоши определяния ще са верни... Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

В случая грешката е вярна.

Техниката не лъже.

Да кажем не на расизма и да заживеем, като бели хора!

хахаха съвсем правилно реагирало РС-то хахаха

Присмехулникът се е напил! Сега е момента да го питаме за кого спами!:)))) НаздравИ!

Еми нормално, софтуера не може да бъде толерантен - каквото вижда, това пише, хаххаа!

Фейсбук етикетира като "примати" педерасти щерев и равел във видео.. ббаахаха

Бърюо да го тестват на наше видео с нашите местни примати. Да видим какво ще каже софтуера.

Явно доста фино им е настроен софтуера за лицево разпознаване във Фейса.

нали за тва е фейсбоклук

ти маркираш и нормалните с инжекцийките си и щее трябва да те ваксинитŕаме с широк клон в гъза, педи цензурата на сорос и другите сороски отр да се изпълни това с широкия клон в гъза, за да получи удовотволерение цензурата на гейувете!!

Аз маркирам като "примати" антиваксърите :)

*негрите са паплач и до ден днешен за еврйските масони, те това е е целта им, всички да са негри на еврейската им робска система

кой изкуствен интелект бе сороско лайно е разликата? тази, който излиза от университети ви зелени педофил талибани- педофилни ,адавакъри, или този на папата- педофол? въпрос е!

Разликата в случая е,че изкуственият интелект не може да бъде фалшиво Толерантен,и казва каквото вижда.

епа лъжа ли е, а афгански лузъри и педофил-м,асоните? некой от негрите да работи? а некой от педератите на урсулка да прави нещо друго освен планове за гей-прайди на зелените педофили? некой от вас да ни предложи атернатиби на вашата педераска система? ми тогава си затваряжте плювалниците.. че леко почвам да губа контрола и ще има милионои в черни чували, но все "демократи" и "толерантни" разбирай го както щеш. но ще виснете по клоните на дърветата. със спринцовка в ръка!!!

Е... Едно нещо да им работи правилно и него ще попедерасчат.

Тази програмка от къде мога да си я сваля? Много е натуралистична...

Ами то и без друго е трудно да се направи програма така, че да различава негър от горила или шимпанзе безпогрешно. С бял а лесно чертите на лицето, цвета на кожата и окосмяването правят задачата тривиална не че иначе кой знае колко са различни.

Левичарите мразят истината и много зор ще видят докато научат изкуствения интелект да лъже...

Голяма обида над приматите.

Ще отварят ли затвори за изкуствен интелект?

Доколкото разбрах темата на клипа, имало е chimp out, така че AI-то пак е било на ниво. И без това човешкото образно разпознаване е с точност около 94%, а машинното гони 97% в общия случай и 100% в конкретния.

Либерастките отрепки сами почнаха да се оплитат в налудничавата си либерастия... Болни мозъци..

Още малко време му трябва и ще ни такова таковата. И не се влияе от пожелания, позитивно мислене, култури, политики, религии. Дори във Фейсбук. Не признава и авторитети, очевидно.

Как смеят да обиждат приматите!!!!

От малкото, което се намеква за съдържанието на въпросния клип, изглежда, че действително чернокожите са се държали като примати,. Изобщо, само защото са чернокожи не значи, че някои от тях не се държат като примати, точно както и някои "другоцветни" гамени.

На Цукерберг му се е.а мамата! Фейсбук блокира акоунта ми, защото спорех, че има само мъжки и женски пол. Е, сега да си дъвчат либерстките лайна

Все пак е бил друг интелект, не техния, нали? Мнението на всички бели, черни или азиатци е същото. Просто се правим на луди. И те знаят на какво приличат, не са слепи. Не говорим за мулатите, а за баш африканците. C(8^D

Точно определение.

Бухахахахаха. Ми нормално, софтуера не си криви душата и не е политкоректен.

Па значи софтуера работи!

Да не би редакторите на Ню Йорк Таймс да са рептили а не примати?

Че хората сме примати. Това си е научен факт.

Не и черните :)))

Не и те :))

И къде е грешката

Колко са жалки новите пропагандни бухалки на либерализма и цензурата.Преди броени дни докладвах клип в който двама чернокожи пребиват с юмруци бял мъж.От фбук ми върнаха отговор че видеото не нарушавало стандартите на общността.В коментарите чернокож южноафриканец беше написал че белите трябва да бъдат пребивани така аз му писах въпрос дали страната им е станала по богата и престъпността е намаляла след края на апартеид и от фбук веднага ми блокираха достъпа до публикацията.А сега самите те с уникално расистка изцепка

Двойните стандарти на ФБ цензурата. Само белите могат да се бият, обиждат, мразят, насилват... То чак да повърнеш от тия бели предатели, които собствената си раса и гени предават. И накрая са си го получили. Дано не им е за последно.