Коментари - "Фейсбук" иска да знае с кого живеете | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отаваряте фотошопа, сваляте снимка на жената/майката/сестрата на Цукърбърг и я лепвате до вас. Преставяпйте си само воя, дето ще се вдигне като осъзнае колко хиляди/милиони от ползвателите на фейсбук имат любовни мисли към близките му роднини. А леля Вуна от Долно нанагорнище може да си лепне и Цукито до себе си и 200те крави и телета - да ходят да гадаят с колко ще се вдигне домочадието им.

А фейсбук не може ли да си ве ма*ката.... Изтрих го още преди 2 години, заедно с него си спрях и телевизията. Ако искам да гледам нещо, винаги мога да си го пусна през компютъра на телевизора. След тези ми действия - еми много ми е хубаво :)

Аз нямам нито фейсбук нито нищо.

Живея със Мара Шепова. И двамата нямаме фейсбук.

"дa aнaлизиpa члeнoвeтe нa eднo дoмaĸинcтво" - сакън - аз члена си за анализ не давам!

Кви жалки неща са патентируеми не е за вярване. Патентната система отдаавна е за тотален overhaul, не живеем в 19-и век. По GPS координатите в снимките от тоя и оня ще определят кой къде е най-често и така ще знаят кой с кого живее, страшно изобретение, само един патент ли, LOL.

Никога не съм имал Фейсбук или други подобни. Не исках заради самата идея за "социална" мрежа, в която всъщност няма нищо социално. Но след скандалите за събиране и използване на информация, вече съм убеден, че беше правилно решение. А написаното в тази статия е повече от обезпокоително.

Ще знае ако му позволя.

Няма по-смотано нещо от Фейса. Спрях го още преди 5 години. Ужасна загуба на време, зомбиране, клюкарник - кой ка пръдне и се поства.. Прочетете една книга, смешньониии!

Глупости, зомбират се зомбируемите - които ако не в това в нещо друго ще се зомбират. Имам профил от много години, поглеждам го през ден-два и толкова, средно няма и 5 минути на ден. Повечето хора са така, проблемът със зомбирането не е в сайта а в зомбиралия се.

а кого е...м иска ли да знае тъпата клюкарна

С котките пред телевизора.

Ок де какво ни замазвате очите с Фейсбук ? Данни се събират директно от браузърите и са доста повече и по комплексни от това което даваме доброволно във фейсбук. Снудън забравихте ли го ? Всеки които има Интел или АМД процесор си е дал задника всеки ползващ SQL също, за другите процесори и начини вероятно просто още не са разкрити. Какво го сатаносват Зуки той поне пита и си давате данните доброволно или е голям проблем ако някой друг се докопа до част от тия данни :)

SQL ?!?!?!? Ти знаеш ли какво е това бе дебил? От къде ви идват такива идеи в кухите кратуни? Ей прост народ бе! Тъп и необразован. Направо неграмотен.

Пешоооо пешо. За какво те е родила майка ти да спамиш тук с глупостите си. Какви процесори какви SQL-и какви 5 лева? Пишеш тотални глупости. Дори нямаш идея тези работи какви са.

Да знаеш че те следят и през тоалетното казанче.Внимавай какво измиваш с него!

извинете ама не ви ли е малко криво сами да се наричате глупаци ? Само споделям факти Ако искате да го кажа така - достъп до всички бази данни на майкрософт? Просто написах факти други хора ги доказаха и показаха как става за част от нещата а да наричаш мен "дебил" е как да се изразя като да хвърляш лайна срещу вентилатор.

Няма по-голямо удоволствие от това да си изтриеш профила.

Блаженни са вярващите и НЕПРОВЕРЯВАЩИТЕ, чадо господне! Нищо не се губи от сървърите на потомъка на Юда. Само дето не се показва на другите зомбита...

На това му се вика публично самоубийство.