17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглоста им стига до там, че искат да качваш истинската ти снимка, имена и лична карта със снимка за "доказателство", че бил автенчичен акаунта, ако рекат да го проверяват или при първоначална регистрация. Това може да доведе до изтичане на лични данни. Ама били се грижили за сигурността. Глупости. Фейсцру е последната мержа, която би използвал някой за престъпления и прочие.

И аз забелязвам преди всички избори масово дезинформация и фалшиви новини. Ясно е, че мафията финансира тази помия да залива социалните мрежи. Лошото е, че много хора нямат капацитет да отсяват.

0

Трябва и в Дир да направят същото с дъртия сталинист с 50-те акаунта

Преди година Фейсбук се похвали че използва изкуствен ентелект за да "чисти" проблемни акаунти... и от тогава заваляха съобщения че Фейсбук толерира ислямистки акаунти, акаунти рекламиращи "удобни" политици като за сметка на това трие акаунти които просто постват репродукции на известни картини или автентични снимки, дори такива награждавани с Пулицър, и дори акаунти на обществени активисти които просто не отговарят на фирмената политика утвърдена от Зукърбърг.

Критики срещу Катар, Иран и Турция??!! Вай, аллах!Какво е това безобразие?Да се изтрие веднага!

ето новото министерство на истината

Суратефтер - министерство на истината.

Беднотията озлоби Българите! Ниското заплащане е причина за цинични думи. По добре да се правят предложения и да не се прекрачва границата. Колкото по бързо повишат заплатите, толкова по бързо ще изчезне вулгарното поведение!

Вулгарно от къде точно произлиза?

Дали пък, хората не са "озлобени" от това, че ежедневно виждат как разни "ценни" индивиди живеят като царе, докато те - хората - маат на работа, натъпкани като сардини в разни транспорти? Дали хората не са "озлобени", защото докато спазват правилата на пътя, разни "ценни" индивиди правят каквото си искат и демонстрират безнаказаността си? Дали хората не са "озлобени", защото са маргинализирани до скъсване, а в същото време виждат, че най-долни отрепки живеят повече от нормално? Дали хората не са "озлобени", защото не искат да са крви и педали под наем, за да живеят добре? Дали хората не са "озлобени", защото се чувстват безсилни да променят собствения си живот, в собствената си държава? Дали хората не са "озлобени", защото ежедневно виждат, че не е важно да си честен, морален и добър, а колкото по-голямо го*но си, толкова по-добре живееш? Дали хората не са "озлобени", защото се чувстват изоставени? Дали хората не са "озлобени", защото не виждат бъдещето си? Дали хората не са "озлобени", защото всеки ден чуват и четат, че са по-лоши от всички "цивилизовани" европейци и са по-долу от тях и това от нещастниците, които 30 години убеждават същите тия хора, че това е "преход"? Мога още. Дали хората на се "озлобени", защото име се налага да гонят собствените си деца от родината им, за да търсят по-добър живот? Знам, знам, все ще се намери някой да ми напише, че хората са си виновни и ще е прав, разбира се, но въпросът е много по-сложен от "Беднотията озлоби българите!". За съжаление, българинът е пораженец, особено в последните 15-ина години. Живецът на на тая държава не е тук, а си търси щастието някъде, където, оказва се, хич не е по-лош от конкурентите си, напротив - в пъти по-добър е във всичко, с което се захване и примерите са хиляди.

така си е било и преди, обаче ти казваха търпи ти, пък за децата ще има светло бъдеще. Разликата сега е че вече е ясна тази заблуда, приспивала българите в комунистически сън от който са се събудили, но са много уморени и пак им се спи.