Коментари - Фейсбук разкрива 10 000 нови работни места в Европа, за да изгради метавселената | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята не е нова. Просто Зуки иска да я капитализира. Да вкара хората преди майкрософт, Гугъл или Амазон в машини, управляващи машини. По този наичин ще научат по-бързо и лесно как да създадат (истински) изкуствен интелект, който пък е рецепта за глобална доминация (или самоунищожение). А по време на процеса ще може да научи още повече за всеки потребител, което пък ще му позволи да ви накара да потребявате повече и повече продукти през неговата мрежа, от което пък той взима %. Е, всичко е за този %.

Когато милиардерите почнат да мечтаят става страшно.

Гледам коментарите от сорта: Нямам не съм имал фб, ама ти си тук и коментираш дали е фб,дир.дата.бг,нова бг ти си тук гледаш коментираш то е без значение името на сайта аз също нямам фейс но съм тук и коментирам значи щом сме тук ползваме социални мрежи малумници

Милите ни дечица...., ще пораснат ли нормални!?

от мамите си...

Кога фб ще ми сложи жица в мозъка?

just wait

Напролет ще падат Европейски правителства като зрели круши. Тоя път зелено - ненормалните не само прекалиха ами и до ушите се оакаха.

този ме казва ЦУКЕРберг. Наследил си е националността. Няма нужда да го увьртате.

Ковида ряпа да яде в сравнение с Фесбука

И аз имам разни мечти! На този кой му каза, че мечтата му непременно трябва да се сбъдне! Нахалник!

Поредната планирана стъпка за пълното промиване на мозъка в деградиращия европеец. С правилните послания, разбира се. Напоследък направиха Супермен гей,закачиха му приятел и дори се планират гей секс сцени...

Викаш друго си е прогресивният евразийски морал, а?

Ами че той винаги си е бил гей. С тоя зализания перчем и еластични слипове върху трикото му - кой друг нормален би се показвал в такъв вид пред хора. А свалките с Лоис са само от куртоазия, типична за 60-те и 70-те години с характерните за тогава анти-гей настроения. Та, нищо ново.

Те в България отновно въведоха СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ за критици на Гешев и Борисов, вие за Човешки права пишете!? България явно е в Африка!

Нямам, не съм имал ФБ и ми е много добре :)

създаването на паралелен цифров свят е мечта на глупаците. в измисления цифров свят ганьо е супергерои и е супер умен разбира се.