17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то по зле от сталин бре

Последните 30 години два пъти съм се ваксинирал срещу грип. Два пъти съм боледувал от грип. И двата пъти в зимата след ваксинирането. Така, че ще се придържам към неваксиниране. Апропо, преди време се беше появила статия (но не оцеля дълго време в медийното пространство), че многото жертви в Италия в началото на пандемията били, зашото хората в старческите домове били ваксинирани с некачествена ваксина.

Преди няколко години руските служби засякоха засилена активност на международни организации (предимно американски), които събираха и изнасяха без ясна цел ДНК проби от всички части на РФ. Малко след това се разбра, че такива като чичо Бил Гейтс разработват хибридни вируси (че дори ги патентова човека), които са способни да поразяват с голяма точност и избирателност точно определени хора. Замислете се, атаката на Ковид 19 е почти 95% към възрастни и болни хора. ХИВ атакува преимуществено хомосексуалистите и наркоманите (също изкуствено присаден вирус, с източник животно), и беше разпространен през масовите безплатни имунизации в Африка...организирани от западни фондации. В обозримо бъдеще цели "малоценни" групи хора, че дори народи, е възможно да бъдат покосени...чичко Бил призоваваше за намаляване на населението...

Ето защо Володята не иска западни ваксини, а разработва свои?

Абе ФБ губи постоянно абонати заради тази малоумна цензура...но и заради директния достъп, който АНС има до личните данни на ползвателите. Колкото до ваксините, те са полезни...но имайте предвид, че последните 5 години се вложиха милиарди долари в експерименти с генетичния код на вирусите, започнаха да създават хибридни такива, посредством нова технология за рязане и заместване на участъци от генома им. Т.е. съществува някаква вероятност ваксините съдържащи подобен променен геном да създат генни мутации при хората след поколения...и дано това не е план за стерилизация на огромни маси хора, т.к. най-големите корпорации занимаващи се с ваксини се финансират от Рокфелеровите организации, управлявани от доказани илюминати.

Абе, на Луи Пастьор ваксините са били полезни сигурно... Ама, сегашните гадинки с какво ще те "ваксинират"...

С колко милиарда отгоре е вече Зукито покрай короната, че такава новина да ни учудва? Парите са важни, не някаква свобода на изразяване.

Шукерния, голям гад си!

А обратното забрнява ли? Не! Е?!

След такова заявление, Facebook, вече може да си смени името на "Работническо дело"

Свобода на словото у а, дето се вика булшит

"Работническо дело", ряпа да яде.