Главният изпълнителен директор на Huawei с емоционално обръщение

Ричард Ю говори за трудностите, които САЩ са създали на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадливи жълтури, каква емоциа от крадец без моьък

Неемоционално американско послание: -Само смейте да посегнете на Тайван, крадливи боклуци и ще си го получите по наглите мутри.

Я ни отвори като как точно смяташ да стане? Щатипе ще нападнат Китай? Пак си прекалил с тревата и компютърните игри...

Щом вие сте измислили техноогиите защо САЩ ви пречи? Вие можете само да крадете, копирате и да не плащате авторско право на изобретателите, като зад вас стои цялата държава.

айде и тоя го "крадат". Краварите все другите им криви. А те не крадат!? Колко песонал имъкнаха от целия свят. Печатат си долари и "купуват". Това не е ли кражба? Що много си светнат обясни си факта, че САЩ произвеждат около 20% от брутния световен продукт, а консумират 40% от него. Кой плаща разликата???

Процесорите са измислени от американците, после технологията е "подарена" за общо ползване. В момента новите открития се пазят, защото китаеца търка с две ръчички да гепи ноу-хау за без пари от някъде и да започне да наводнява. А това че някаквиси няколко хиляди учени в САЩ са инвестирали целия си живот в опити - кучета ги яли? Айде бегай

След като са "откраднати", защо никой освен Huawei не ги използва? Защо хората започнаха да купуват тази марка? Какво те/ви дразни в това, че някой успява в начинанията си? Основата на процесорите е "американска", но те не копират, а доразвиват на тази база. Какво е Андроид - същото - Линукс, който е доразвит от Гугул (значи ли, че са крадци?). А кой от кого краде 5G технологията? До момента аз не съм прочел или чул нито едно доказателство, че някой шпионира през продуктите на Huawei. Но скандал за шпионаж на САЩ над съюзниците има... Мога много ясно да разбера предубежденията в коментарите, в ненавистта към успяващите. Тъжното в този начин на мислене е, че не носи абсолютно никакви позитиви на авторите, нито на държавата, в която живеят (по цялото земно кълбо и различни раси). Тъжно е.

Принципно донякъде си прав, но имай в предвид, че първо никой няма интерес да те уведоми че те шпионира, второ говорих с клиент, който работи за разузнаването на една от големите държави в Европа. Той ми каза да не ползвам Хуауей защото има засечени информационни “подслушватели” в хардуера. Тъй като не са софтуерни се хващат трудно. Друг е въпроса какво се притеснява някой който няма какво да крие...

лудите кравари никога не са обичали конкуренцията дали ще е политическа дали ще икономическа или геополитическа кравите никога не са обичали конкуренцията те винаги гледат да действат подло и да нанасят удари гърба и това са фактите! Кравите обичат да бъдат единствено и само монополист факт

Хуавей беше ударена заради 5ДЖИ и 6ДЖИ станциите си. Там са лидер на пазара 5г пред конкуренцията. Телефоните са нищо.

Извинявайте господин китаец, ама двойна основна камера имах на LG 3d преди 10-на години...

Извинен сте, господин Петър.

Аз също. Дори правих ром за нея - GPCR V2.1 A такава камера имаше и в други телефони ЛГто беше дори с 3Д дисплей който за който не ти трябваха очила дори.

Ти пък къде се вреш с този Gold Star?

За хората, даващи минуси - напишете в гугъл LG 3d mobile phone и вижте колко камери има. Както съм казвал и преди ползвам Айфон от 3гс насам, но винаги съм имал и андроид устройство, което в момента е било най-доброто на пазара с идеята, че ако е по-добро от айфон ще превключа на него за основен телефон. Преди ЛГ 3d (първият 3d телефон с 3d дисплей) имах ЛГ отново - Р990 - което беше първият телефон с двуядрен процесор - тегра х2.

Телефонът е хубав, но презентацията беше отврат. Китаеца не говореше добър английски и се разбираше много трудно. По-добре да си говори на китайски и хората да четат субтитрите, отколкото да му слушаш извращенията на тема английски.

Опитвам се да се сетя за неква иновация от УяМИвей ама нищо не ми идва на ум! И докога ще се хвалят с ГЕРМАНСКАТА камера, дето се произвежда от ЯПОНЦИТЕ СОНИ!

Друго си е Apple да изобрети нещо, което в Андроид е от 3-5 години :)

за тебе статия от 2016та. Ако се разровиш с мерак да разбереш отговора на въпроса си можеш и да намери по-нови. но се съмнявам да искаш да знаеш отговора. https://www.businessinsider.com/coolest-apple-patents-from-the-past-year-2016-6?r=US&IR=T

Ами толкова значи познаваш порфолиото на компанията. Най-лесно е да вземеш и да видиш какви патенти има регистрирани на тяхно име през последните години. Ще е по-полезно време от колкото да кажеш на всички, че нищо не знаеш, което е безсмислено за нас, които четем.

не така. най-добре е да се видят ПАТЕНТИТЕ, но САМО ТЕЗИ КОИТО СА ПРИЛОЖЕНИ. щото знаем как и за какво се правят патенти всяка година.99.99% от тях не се ползват никога по света... като оня дето патентова отще 18век придвижването на балони с помощта на орли. Та... кои са РЕГИСТРИРАНИТЕ патенти на Хуйвей дето са ПРИЛОЖЕНИ?

КО реве дъртото комунде с фамилия Ю, дето пере парите на китайските комуняги откраднати от китайския народ! М!

Има 7 млрд свят и пазар. Ко си заревал за тези американски и европейски пазари дето са едва 0.7млрд човека. За едни 10% ли си? Или май тези 10% ти купуват 90% от продукцията? Като искаш да продаваш там - ще спазваш правилата и условията им. Ако не... има останалите 90% на който да продаваш... ако ти го купят.

САЩ на никой не забранява да работи с вас. САЩ просто НЕ иска да работи с хора които работят с вас. На никой не е сложила ченгела. Всеки си избира с кой да работи и кой да му е партньор. В санкциите няма нито бой с пръчка нито държане гладен. Аз например не бих допуснал стока в магазина си ако: знам, че е направена от деца знам, че е менте знам, посредниците крадат моите идеи и произвеждат без по-евтино щото не избиват пари за разработки И ги НАКАЗВАМ с това да не продават в МОЯ магазин и да не работя с техните хора Такива са и американските санкции.

"Аз например не бих допуснал стока в магазина си ако: знам, че е направена от деца знам, че е менте знам, посредниците крадат моите идеи и произвеждат без по-евтино щото не избиват пари за разработки..." Уникални глупости. Apple къде го правят? В същите китайски фабрики... същите деца (въпреки, че това вече е рядкост) А останалите китайски марки? Xiaomi, Vivo, Oppo.... къде ги правят и как?

хайде преди да почнеш да лъжеш от НЕЗНАНИЕ да седнеш и да прочетеш де се прави и де не се прави гнилата ябълка после ми говори кое е уникални и кое не е. А и ябълки не купувам поради друга причина коренно различна от тези тука и тя е че плащаш повече са СТАТУТ отколкото за ХАРДУЕР. Нещо което Хуйвей се стреми да направи. После вземи да ПРОЧЕТИ ПОСТА и разбери кое е ПРИМЕР и кое РЕАЛНОСТ. Това са магазина беше пример че КОЙТО ИСКА ДА ПРОДАВА В МОЯ МАГАЗИН ЩЕ СЛЕДВА МОИТЕ ПРАВИЛА !!!! Никъде не съм казал че продавам телефони и че дори имам МАГАЗИН. това е ПРИМЕР !!!!!!!!!!! Аман от буквоеди без грам мозък в главата търсещи под вола теле. (ако знаеш какво значи и това въобще - сигурно сега ще почнеш да ми говориш за ферми)

Големи глупости си надраскал,американците се поизнервиха,че въпросните китайци са номер едно в изграждането на мрежи по цял свят и решиха да ги спрат като се оправдават с някакъв шпионаж,за който НЯМА доказателства. А чичо Гошо дето обикаля и снима наред какво е? Или продуктите му,които искат и събират данни за елементарни неща... Оня ден телефона ми каза къде съм бил през последните няколко седмици,това какво е? Добре,че жената не го видя

Доказателства си има ама никой не чете. Очевадно няма да ги намериш в дира, където се кланят на Хуауей...