Германци създадоха прозрачни човешки органи

Човечеството е на прага на много 3D-принтирането на реални човешки органи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах от къде ще вземат мастилото - стволови клетки? Хубаво са направили макет но както всички знаем от неживо живо не става! Въпреки всичките "блестящи" теории които се учат и до днес от малки и големи!!!

Хората започнаха да се правят на Господ ,а това не е добре!

още от как откриха пеницилина. ДА не говорим за компютрите. САмо господ има право да предава на големи разстояния. Да не говорим за самолетите - само господ има право да е горе. За ракети няма да говорим дори. Не ги е срам... на Марс ходят... да покажат, че не е точка, а планета. Срамота. Ма да се върнем на лекарствата.... лоша работа. Днес чух, че всеки 4ти германец доживява над 100 години... позор. не ги е срам.

Разбира се като всяко нахално атеистче много бързаш да се покажеш колко си умен и как разбираш ли без теб света няма да същестува! Ся да ти кажа че Господ Бог няма нищо против науката и даже да надхвърля твоите очаквания Той те е направил такъв какъвто си мислещ и разсъждаващ за да можеш да създаваш неща! Така че ако някога някой човек нещо е измислил това е защото Господ Бог му е дал тази възможност! Но коментара на човека не беше в този смисъл и не беше за противоспоставяне на науката и Бог! А по-скоро е обърнат към морала на учените който доказано през годините ЛИПСВА!!!

Иначе казано има три групи пороци и грехове които поробват всеки човек: 1. Похоти и страсти - сексуални, чревоугодничество, наркотици и тн! 2. Власт, пари и влияние! 3. Знание, разум и интелект! Учените боледуват основно от проблеми в третата група. И само заради едното знание са готови да продат родителите си, да убиват, да лъжат и тн и тн. Безброй случаи има на лобиране за "велики" теории и открития. Безброй случай на отказване да се преимат очевадни грешки в нечии "велики" и добре утвърдени теории. Безброи случаи на фалшифициране на ескперименти за да се докаже "най-великата" теория. Какви ли не машинации и глупости само за да има статия в разбираш ли най-великото и престижно списание и тн и тн. Учените са най-обикновенни хора със страст към знанието и в повечето случай това ги убива и разрушава семесйтвата им. Реално какъвто ти е идола такъв ставаш и ти. Иначе много обичат да се изкарват много по-значими от например овчарите или някакви други "прости" хорица. Но в края на деня МОРАЛА и добротата в човека са това което го прави ЧОВЕК, а не титлите, знанието, властта и парите!

Долупишещите, защо сте седнали да се занимавате с гениалносттттта и грамотността на Гогов!?! А, и той си има верни последователи - няма статийка в тоя сайт, в която нещо да не е сбъркано смислово и откъм граматика и правопис, няма!

Изтрихте ми коментара, но аз ще го напиша пак, ще си го копна и ще го качвам докато припаднете да го триете.. И така - като ги гледам тия на снимката статията трябваше да се казва - В Германия създадоха..... , а не както е сега германци създадоха...

Ама, ти мислиш, че всички германци приличат на многобойци с руси очи и сини коси ли? :))) Освен това, какво те навежда на мисълта, че тия на снимката са тия дето са създали органите? :)

Само за справка: 1. "Екип под ръководството на турския учен Али Ертюрк...". 2. Жената видимо е азиатка. 3. Третия има шанс да е кореняк германец... Разбира се, германец е човек с германско гражданство, така че може да се приеме за вярно твърдението, че са германци.

С дръпнати очи ли са руснаците според тебе?

Не се заяждам, но като ги гледам тия на снимката.... и тримата са чистокрзвни ариици :) Трябваше да напишете - в Германия създадоха.... , а не - германци....

на прага на много 3д принтирането ли ?