Главният прокурор на САЩ иска задна вратичка за проследяване във Facebook

От Вашингтон настояват за възможността да четат съобщенията на потребителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

главни прокурор на сащ е курва като всички курви по целия свят щото толкова си могат

иска да следи жена си, че няма време за нея, както и всички негови колеги, го искат.

Това ще е демократично следене. Тъй че ще му дадат достъп.

Едва ли когато Оруел е писал 1984-а си е представял, че реалността след години ще е по мракобесна от описаното в романа.

Понякога излизат защитници на подобни идеи в коментарите та да ви го кажа предварително - това е лоша идея по всички параграфи, защото подобни инструменти рядко остават използвани само за добро или от правилните хора. Доста от сериозните вируси и пробиви по компютрите излизат от изтекли разработки на националната агенция по сигурността на САЩ.

А инстаграм как е?

След 9/11 САЩ престана да бъде страна на свободата и се превърна в полицейска държава, която под предтекст за "защита на националната сигурност" си позволява всякакво вмвшателство в личния живот на своите, а и на чужди граждани.

отворена книга

Тази територия е била свободна наистина , но преди повече от 500 години. От тогава та до днешни дни си е опитно поле на европейските елити. А това че жителите и са съгласни да живеят в затвор от такъв тип , си е техен проблем.

Да шпионираш всички наред - това "демократично" ли е, или "комунистическо"? Че нещо много се обърках...

Ние сме хора и пишем истините, които наблюдаваме. Отделен въпрос дали им трябва нашата информация и да попитам САЩ, човек от системата на мвр, пенсиониран на 50 години, с един член с карцином на 44, деца след висше, не бкп, изселване половинка да,, Да рови в кофи за боклук. Питам и очаквам отговор. Един от най-добрите и съвместни от системата и сега и винаги. Боли ни несправедливостта на бкп комунистите леви и десни, но последните са много за парите, за богатите

Гогов е най-притеснен от всички, да не го шионират от САЩ и да разберат къде си паркира ладичката :)

"да шпионираш всички" е политическо решение! като такова то нищо общо с това каква политическа схема има в конкретната държава конкретната демократична или комунистическа или друга политическа схема определя единствено по какъв начин е взето това решение.

кой реално иска да живее в онзи свободен свят за който споменаваш нека ти кажа с две думи какво е значела онази свобода тогава. писнало ти е от гнета на европейските монарси, решил си да се възползваш от тая безкрайна свободата, товариш покъшнина, преплуваш океана, товариш всичко на каруца тръгваш някъде за нищото което не е заето от никой за да си го присвоиш. По пътя някой подобен на тебе си казва "А много готина каручка има тоя, я да му резна гръцмуня!". Та ти лежиш в локва кръв, другия продължава с каручката напред. Час по късно група индиянци го виждат и си казват "О сигурно вози нещо готино, я да му резнем гръцмуня на този!". лежи и този в локва кръв, индиянците карат каручката по нататък. Още час по късно други индиаци виждат първите индиянци и си казват "... (постави случайна причина), я да им резнем гръцмуна на тия!" ... лежат в локва кръв и тия ... останалите които тази свобода не им утърва, решават да създадат общности и градове със закони и ограничения на "рязането на гръцмуни" и други които обществото прецени. пп. това че някой е изказал мнение не значи че конгреса на САЩ го е гласувал и приел като крайно решение и че всеки отделен щат го е ратифицирал та да стане задължително за Фейсбук.

ПРЕДНА ВРАТИЧКА НЕ ИСКА ЛИ ПРОКУРОРА?! ОТ 11.09. НАСАМ ПРЕВЪРНАХТЕ АМЕРИКА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР! ВСЕКИ И ВСИЧКО СЕ СЛЕДИ И СЕ ДОНОСНИЧИ!