Големите компании се изплашиха от телефона на Ескобар

Достъпният сгъваем телефон бе подложен на своеобразна цензура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проявявам интерес, дано го пуснат в България. Но ако трябва, ще прескоча до Богота, но ще си купя.

Добър телефон! Добра цена! Ще се намери ли наш търговец да ги доставя. Ще си купим цялата бригада!

серьозно? Кога го тества?

за измекяри става - нали обичате да лапате на успелите - крадци, нарко босове и тнт. и тайничко да им завиждате докато се кланяте доземи

И американското оръжие носи смърт, и тези които го продават са убийци, но не виждам да се възмущавате от този факт. Даже ни принудиха да го купим по завишени цени.

Искам го

Целият сват да те знае, че търгуваш с наркотици и ти да се гордееш с това си е меко казано за разтрел. А тези нагли копелдаци са суетни, суеверни и с нула абстрактно мислене. не може да си тровил полвината свят да са съсипани милини хора заради алчността ти - забележет дори не и някаква идеология, химера, а чисто и просто лична алчност - и да искаш да се правиш на меценат. За съжаление тази посредсъвеност в разсъжденията много, много умело се направлява от обединените църкви - независимо католици/праволсавни/протестанти или мюслита, умело се обучава технологично от левичарски движения.

Какво стана със свободната конкуренция на западния пазар за телефони? Май отдавна вече не е свободна. Хуавей ги уплаши, а този ги довърши.

че къде видя да не е свободна. Аз също не бих допуснал убийци и нарко трафиканти да представят каквото и да е на мое изложение. А ти?

тогава на това изложение според теб се допускат американски фирми,те не са ли най големите убийци и потребители на колумбийската отрова

това че ти си прост трябва ли да ме прави и мене прост?

се обижда на това че той самият е написал простотия и веднага другия е прост,аман от простаци които смятат че са велики понеже краварите са им в душицата нежна

мило нежно детенце. Научи се, че главата не е само за носене на кепе. Тя се ползва и за мислене. Ескобар е убиец, Фирмите за производство на техника не са. Не ми слагай хората под общ знаменател. Още повече Самсунг няма нищо общо с Америка или с убийци. Защо трябва да си глупав за да си расист или трябва ли да си расист за да си глупав?

Не се наврещя ей.

ползването на ИП сменячка не те прави харесван, а лъжец. А лъжците знаете къде отивате... колкото и да се самозалъгвате. Аман от гяури.

За да се ползват по предназначение, тези телефони ще трябва да се продават по два. Върху единия насипваш белото на линийки, а другия го навиваш на тръбичка за шмъркане.

И как ти се изкриви ръката да напишеш тая чуждица "оперативна памет" на фона на изконно българското "сторидж", бе Гогов?..

Оперативна памет и сторидж не са синоними.

Чукча е писател, не читател. Важното е, че е написал нещо и няма значение колко е прав.

Търсената българска думичка е RAM.

Изгледах сериала за Ескобар. Основния проблем на Вашингтон с него не идва от факта, че Ескобар се занимава с кокаин, а от факта, че Ескобар е социално ангажиран и за да получи подкрепата на колумбийците хвърля не малко от парите си за бедните, които в Колумбия са мнозинството. А Вашингтон не може да допусне такъв огромен финансов ресурс да бъде в "грешните ръце". Затова го ликвидира. Естествено с клеймото е белязано цялото му семейство и въпреки че Студената война приключи с предателството на Горбачов, за Вашингтон опит за създаване на положение, в което не той контролира ситуацията е непростимо.

сериала за Ескобар не е документален и няма никаква стойност като източник за исторически сведения. не бъди така наивен че да си правиш погрешни изводи за реалните личности от фамилията Ескобар на база впечатления от художествена измислица по мотиви от реалността.

Абе той и сериала за Чернобил не е документален и предтавлява художествена измислица, ама всички станахте ядрени експерти на негова база!!!

Направо си е документален, даже й синът му го признава като казва й къде има допусната неточност. И представи се, по отношение на това, което съм написал няма допусната такава....

това със синчето на Ескобар ... тя наивността ти предели знае ли? разбира се че ако баща ми е всеизвестен наркодилър и главорез, и направят филм в който го представят като "благороден и социално ангажиран" наркодилър и главорез няма да имам нищо против "Ескобар е социално ангажиран" социално ангажиран какво? - социално ангажиран наркодилър! Ти въобще мислиш ли какво пишеш?

И кой точно от всички филми за Ескобар изгледа, та стигна до това прозрение?