Голямата ракета на Джеф Безос дебютира след година

Компанията на милиардера вини създаването на Космическите сили на САЩ за забавянето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И к'во сега? Милиардерите започнаха да си строят ракети, в бързане и надпревара за покоряването на Космоса... Отесня им Земята, която вече е на път да бъде прецакана безвъзвратно, та си търсим други места, които да осерем!

Джеф вади голямото кестере

"Компанията на милиардера вини създаването на Космическите сили на САЩ за забавянето" На крива ракета - космоса ѝ пречи....

Кой ги пише тези заглавия бе ?! Явно ви се ще да се повозите на ... голямата ракета на Безос ...

Има два вида хора. Едните обещават че ЩЕ направят нещо и нищо не се случва , като Рогозин и Безос.Другите обещават ,че ЩЕ направят нещо и го правят , като Илон Мъск. Да ме извинява Джеф Безос , обаче първото с ,което се захвана е да осигури нови преживявания за богатите си приятелчета , като ги разхожда в космоса с New Shapard. New Shapard е играчка за милионери , а Dragon на SpaceX е работен кон , с който човечеството продължава да овладява космоса.Да парите са си негови , но лично мен повеяе ме кефи това което прави Мъск.

Бедният малък Джефчо бил отгледан от втория си баща, кубинския имигрант Безос. Предприемчивият Джефчо много искал да успее в живота и да постигне американската мечта. Купил една ябълка, лъснал я, продал я, с парите купил две, лъснал ги и т.н. После се обадили приятелите на дядо че е назначен за милиардер. Дядо му по майчина линия Лорънс Престън Гайс (LP Gise) е финансов директор на Комисията по ядрена енергетика, заместник шеф на (D)ARPA, и на известната лаборатория Скандия в Ню Мексико. Това са агенциите които отговарят за развитието на ядрените оръжия на САЩ. С ключова роля при финансирането на ракетата Сатурн IB.

В днешния свят влиянието се предава по наследство, това е положението. Не сме доеволюирали нито като общество, нито ако щеш като вид да можем да дадем равни шансове на всички деца. Азимов е описал такова общество в "Голото слънце", и аргументите му против такъв порядък са чисто емоционални. Може пък някой ден и да я докараме до нещо такова, човек все се надява :-).

Биг Дик Кок.

Само да попитам от колко столетия е тази китайска технология и кога ще има напредък

Някои пък твърдят и дори доказват, че е древноиндийска. Което по-вярното.

Еврейчето Безос си е еврейче и в космическите мечти... иска поръчка на консигнация за изстрелване на сателити. Досато Мъск първо създаде, ПЪРВИ. нова философия в астронавтиката с работещи носители и чак тогава получи поръчки от НАСА и Пентагона

Ей такива нагли евреи като тебе пробутват на хората, че богатите са евреи и създават ореол на расово превъзходство на евреите. Но Безос НЕ Е евреин, а католик, Бил Гейтс не е евреин, а католик, Елън Мъск не е еврейн, а с родители хриситияни, Уорън Бъфет е презвитерианец, Бернар Арно е католик, Карлос Слим е християнин маронит. Това са най-богатите хора на планетата и нямат нищо общо с каквото и да е еврейство. Но вие еврейските подлоги на евреина Путин-Шаломов се опитвате от малоумие да величаете евреите. Наскоро един тъпак като тебе дори нарече Нютон евреин.

А какъв е ИСАК Нютон?

Какви ракети какви глупости някой вярва ли на тези простотии????

Не ракета а красавец На мъск бидон ли е вибратор ли е чеп за зеле ли е не е много ясно

Путинофилите много си падате по вибраторите, а? Все към тях ви влече...

Промития мазък пак за руснаци говори Добър пример за тъпо парче произведено от партията майка

Не ти говори за руснаци глупако а за това ти какъв си.

Мерси, че ни потвърди, че си руснак. Ние си го знаехме и преди това, но друго е сам да си признаеш ;)

Никакъв руснак не е а обикновен руски цлуга прехранващ се от слугинажа си с трохите, които господарят му му подхвърля.

Канчето с лекарствата -> леглото, пак ще се олигавиш до над ушите както си я подкарал.

BajMihal

Типичен трол, който не прави разлика между космически кораб и ракета. Да те светна лекинко - на Мъск "бидона", трябва да го сравняваш с това, дето е над втората/третата степен на ракетата на Безос. И да, то не може да се приземява по същия начин.

Безос първо да създаде ракетата си, после да я тества и сертифицира успешно и едва тогава да реве “защо СпейсЕкс получават договори!?” Ами защото месечно изстрелват и приземяват по две ракети! Не спират с изпитанията си и на прототипите на следващата си ракета - Старшип. Блу Ориджин да бачкат по-бързо, да не се окажат в положението на Боинг.

че той от 2016 няма лоши тестове. 12 от 12 полета

То може да си тестват така още 20г. После ще реват, че и мнозина други получават договори...

Това поне прилича на ракета, а не на бидон за зеле

Не ти ли писна да си все посран от глупашките си напъни бе, и той ракети и той разбирач.

дудуци

Пак си се отвързал, много дремят тия санитари ей.

Егати тъжния живот който имаш човече .... Сериозно ли да коментираш язвително под някой пост те прави щастлив? Тъжно ....