17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ok, Google. Да ви та!

Безплатен обяд няма! Всички "безплатни" услуги си ги плащате с лични данни и предпочитания, който се продават на различни компании и с тези пари се финансират "безплатните" услуги които ползвате. Малко опростено, ама в общи линии това е....

е са! Такова не може да става в кочината Говедарника Америка! Страната на недоразвитата педокрация! Там няма как да подслушват частни разговори на хората без тяхното знание или желание! Иначе това би било нарушаване на личните права и противоконституционно! Но такива неща в кенефа Америка не стават! Това са измислици на руснаците и лично Путин!

Модератора може и да трие. ама ти пак си оставаш същия шизофреник. раздаваш мухлясалия си акъл из кенефите :)

Само с глупости се занимават тия

Нали знете, че за едни може, а за други, санкции за нищо.

някои детайли на псуването няма как иначе да се научат

Единствения начин да не те подслушват, при това този начин не е много много сигурен, е да идеш в амазонската джунгла, да намериш някоя по-дълбока пещера, 200-600м дълбочина, да се съблечеш гол, да се заровиш там и да се запечаташ с олово и други! И пак не е сигурно, че няма да те подслушват! Та така!

Не може брат, изсякоха джунглата T_T

нещо санкции манкции тва онва? или тея са наши хора и за тях може

Че той па Гугъл тва си прави открай време.

Чудно ми е, защо компании подисплънители използват? Може би като защита, ако стане нещо, подизпълнителя го отнася!

мне, защото са индийци заврени из някой коптор в Индия. Иначе не им пука изобщо, че подслушват.

Аз пък си купих телевизор от световна марка с магическо дистанционно, което освен като мишка може да се използва и с гласови команди. Естествено се запитах на какъв език мога да го използвам. Очаквах това да са 5-те междунородни езика на ООН и някои местни от региона. Европейския регион. С почуда установих, че мога да го използвам на гръцки, полски, румънски и италиански, немски.... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ "македонски", но български език нямаше!? Писах до клиентския им център в Европа и отговорът съдържаше само сухото "този език не е предвиден за ползване"...

Да, интересното е, че и аз съм виждал примерно македонски и румънски на други устройства, но не и български! Това е някаква дискриминация :)

Просто на всеки е ясно, че в Бъргария хората знаят поне един чужд език и никой не се притеснява :)

Имаш предвид циганския ли?

Странно, защо никоя държава не се възмущава и не иска да се забранят продуктите на Гъгъл на нейна територия ? Алтернативи се намират, особенно на държавно ниво ....

Явно си ГЛУПАВ , но ще ти кажа защо : Няма значение как се казва компанията драги , защото идеята и принципа са едни и същи !!! Това е целта на всичко което ползваш , и ще ползваш в бъдещето - Ти си един нищо НЕозначаваш БРОЙЛЕР , който има еднственното задължение да е послушен и контролиран РОБ , който може винаги да бъде смазан , защото милиони технологиии вече могат да те заместят - ТИ НЕ СИ НУЖЕН НИКОМУ - Още ли НЕ си го разбрал ?!

Това е вярно, само ако хората са примирени с това. Докато има съпротива - има и хора, които биха могли да станат нов елит.

Хората отдавна са се примирили Кръстьо , защото не могат нито икономически , нито физически да издържат на темпото и налагането на технологиите , а нямат и това време !!!! Ти от какво би се отказал - От сматрфона , от интернета , от смартелевизора си , от фейса , от КОЕ ??????? В момента в който се откажеш от някое от тези неща си АУТСАЙДЕР в обществото в което живееш - НЕзависимо къде се намираш !!!!! Да не говорим , че начина по който се рзвиват нещата - Ти съществуваш виртуално в системата и по всяко време можеш да бъдеш ИЗТРИТ и тогава си ОБРЕЧЕН !!!!!

Като изключим интернет нищо друго не ти е нужно. Смартфон? обикновенна слушалка ти върши работа, смарт телевизор ?! даже няма да коментирам.Фейсбук искаш да се постнеш къде си отишал да ти завиждат другите? Твърде много ненужни глупости ти отнемат времето нужно за важните неща в живота.

трябва да печели. Няма безплатен обяд. Гугъл печели от реклами. За това са му нужни нашите данни. Като смениш Гугъл, на другата компания или трябва да плащаш постоянно, или да й разрешиш да ти ползва данните. А от теб зависи какви данни предоставяш.

Това е новата ера в бъдеще работодателите няма да ви четат СиВИ-тата ще получават информация за вас от компании като гугъл, фейсбук и тн. които ще имат повече информация за вас от колкото можете да си представите

Голям праз.Най-много да чуят кой, кога, кого е.е.Света съвсем изтрещя.

Че то американците се хвалеха, че са открили известен терорист, като компютърна програма го е разпознала по говор по телефон в Афганистан. Явно са пуснали целият телефонен трафик там през такава система.

Хвалеха се ама уж не могат да открият Багдад или някой подобен злодей създаден от самите тях...

Ал Багдади

Къде са демократите от форума където обясняваха че тези работи се случват само в комунистическа Русия и Китай.

Ти нещо май не разбираш разликата между това - тоталитарни правителства тайно да ти подслушват телефонните разговори с цел, ако не си съвсем съгласен с режима им, да те екзекутират или хвърлят в някой концлагер и това - служители на технологична компания, чиито услуги използваш по собствено желание и безплатно, да събират данни за начина, по който ги използваш (при това - след като изрично си се съгласил да го правят в общите условия и условията за поверителност!), с цел да ги подобряват и, евентуално да ти предлагат персонализирани реклами?.... Нормално, комунистите много неща не разбирате... Ако разбирахте нещо, нямаше да сте комунисти...

Наивничък си.

ПИПО

Викаш едно е да те чука някой лош комунист и е друго да те чукат с "научни цели".

Хахахахахахахах значи ако го вярваш това което си написал си направо за доктор

не разбират. Добре си го казал, ама ако ползваш интернет като ФБ само в клюкарския му вид и дребни форумчета като този, не можеш никога да разбереш как работи индустрията. Всичко се плаща, или с пари или с данни.

Не бе това са конспиративни теории!