17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И "aвтopитeтните" изтoчници са все леви издания.

Гуугъл е номер 1 по крадене на данни

"Ha caйтa cъщo тaĸa ce ĸaзвa, чe YоuТubе дaвa пpиopитeт нa cъдъpжaниeтo oт aвтopитeтни изтoчници, ĸoгaтo тoвa e yмecтнo. Toвa ce oтнacя зa ĸaтeгopиитe cъдъpжaниe, ĸaтo нoвини, пoлитиĸa, мeдицинcĸa или нayчнa инфopмaция. B тeзи oблacти нaдeжднocттa нa изтoчниĸa e мнoгo вaжнa." Mного добре знаем кои са тези "надеждни" източници.

Има си хас ти да не знаеш, LOL. Отде ви изравят бе.

Пак ли ти бе халипянец, марш от тука

Общо взето цялото писание е ала-бала и се опитва да се разводни най-важната част, която се крие в точка 3 "качество" - това е начина да се промотира "правилното" мислене, защото автоматично се смята, че големите телевизии и агенции са достоверни, макар да са най-пристрастните и корумпирани източници за информация. Най-добрия пример (макар и да става въпрос за САЩ мисля, че си е актуален за цял свят) е с войната в Ирак - там всичките американски медии тръбяха как има данни за това, как Садам е подпомагал Ал кайда и как има оръжия за масово поразяване и ако някой се опитваше да каже друго мнение биваше обвинен в предателство. Ако тогава имаше youtube с този алгоритъм вторите щяха да са блокирани и нямаше да им се появяват клиповете, защото "авторитетните" източници за информация щяха да твърдят друго, независимо че е 100% лъжа.

Търсачката и на Гугъл и на Ютуб работи по един критерии, печелене на пари. Отдавна гугъл е съсипал всичко и не изважда нормални или полезни резултати.

1440 минути х 500 часа = 720 хиляди! Свърши ми елката от смятане... видео с продължителност от около 82 години се качва на ден! Добре, че е Айнщайн да ни успокои малко с относитлността на времето и пространството. В крайна сметка какъв е смисъла да има смисъл? Каквото и да било.

Те уравненията по които работи търсачката са ясни, но по интересно е с тракерите как стоят нещата? А по този въпрос мълчат СЕО-тата. Истината е че компанията не винаги е толкова юзър френдли колкото им се иска да го изкарват

Голямо разкритие, страшни тайни! Всеки петокласник ще ви изреди тези критерии за търсене на каквото и да е, не само на филмчета. Ако тази информация излиза от Гугъл, това само показва колко според Гугъл, а вероятно и на практика е ниско нивото на потребителите, за да им се обясняват такива елементарни неща като супер технологична тайна.

Има няколко варианта за кражба на интелектуална собственост. Внедрява се краденото като опън сорс проект - всякакви хора допринасят за проекта и не се знае кой е виновен. Тука виждаме междинен вариант - гугъл не може да направи опън сорс ядрото на системата си и прави платформа за въпроси и отговори, където споделя всичко прочетено от български патент, издаден в щатите. Жалка работа, още повече, че някои неща все още не са факт.

Да кажат кога ще мога да блокирам ъплоудъри - по никакъв начин да не намирам/виждам тяхно съдържание?

Deus Vult

Тая опция си я има... просто даваш, че не искаш да се показват клипове от този акаунт и си готов

Хич даже не си готов... само веднъж да минеш през канала на някой който гледа това което не искаш и почваш пак да получаваш същото, при това в обем който навява мисли че Ютюб ти има зъб за това че не си се съгласил с преценката му за теб.

слънцето ама както и да е. А това , че крадат лични данни го пропуснаха да го споменат.

Дайте линк към тази платформа.

Понеже ти е трудно да мислиш, а най-вероятно и да пишеш, накарай някой по-грамотен да напише в google.com "how youtube works". После може да ти позволи да натиснеш "Enter"

Първо показваш, колко много не разбираш кое е сарказъм и кое не, после си го използвал... Не съм сигурен как психиатрите наричат подобно състояние.

Мдам, точно този кометар чаках! Според теб, колко резултата ще покаже google когато напишеш how youtube works? Колко от новите трябва да изровиш за да намериш линк? Явно и дир не знаят, а са копирали от някой блогър. Тъжна работа.

проблеми с ентър нямам...имам проблеми с ...ей...exit...