Google се присмя на iPhone

Повод са некачествените нощни снимки на смартфона на Apple

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, извинявам се ако звучи обидно, но сте като в някакъв балон. Града, в който живея официално има 2 пъти повече жители отколкото цяла България. Нека говорим с факти: Компанията, в която рабптя като инжинер по поддръжка е една от най-големите в света. Ежедневно се срещам с клиенти от всички раси и класи. 90% от тях ползват Iphone, 9% Samsung и 1% всички останали марки. Винаги, когато правим Ъпдейт на апликацията е ПЪРВО за IOS и след това за андроид. Ако ще и цяла България да ползва IOS тя няма да е пазарен интерес, затова и няма IOS на български. Колкото и да плюете, даже и на две да се сцепите няма да промените този факт. Това, което не разбирам е откъде е тази омраза във вас. Никой никого не кара каква марка телефон да ползва, купувайте това за което имате пари и ви върши работа. Защо искате да се произнесете компетентно, когато от Широка гледна точка изглежда смешно. Живейте по-скромно и уважавайте хората около вас. Омразата ражда омраза и не води до нищо добро. Успех!

Ето, този дал минуса не е съгласен да ползва марка, за която има пари и му върши работа. Освен това обича да мрази....

Че всички телефони снимат зле. Направете си труда да видите снимките на 4к монитор, да видите за какво ви говоря. Понеже тези сензори правят толкова много шум, се използва софтуер който филтрира снимките за да компенсира, че тези телефои не снимат добре, като го видиш на истински монитор обаче си личи колко е изкуствено всичко. За снимки си има фотоапарати, по-точно DSLR-и, и да 15 годишен DSLR с 8 мегапикселов сензор ще скире шапката на който и да е смартфон.

Отново безмислена статия. Някой да е пипал на живо Pixel? Няма оператор да го продава. Кой го е еня тогава как снима нещо дето ни сме го виждали, ни ще го видим. А за хейтването. Сравнителната реклама в САЩ е разрешена. Тука глобяват . Метро и т.н.

В Европа глобяват за сравнителна реклама, не само в БГ.

2х по-тъмен дисплей 2х по-малко държи батерията ако с камера са тръгнали да се хвалят, то има едни други дето ще ги смачкат относно това.

Абе аз имам iPhone XS и да си кажа мнението си снимам с него тука ми се струва че бая са променили настройките на телефона и камерата

Е па за мен "I phone"-а си остава една джаджа с неоправдано висока цена.

-Daddy , what`s brain? -I don`t know son, we are an iphone users

Моят 10-годишен Canon със сравнително евтин обектив Сигма, прави доста по-добри снимки.

Къде въобще може да се сравняват апарат със сензор с толкова пъти по-голяма площ с телефонджийските камери. Да, те се справят сносно по критериите на масовата публика, "правят хубави снимки", но няма място за сравнение. Навярно още дълго ще е така, в телефоните просто няма място за свестен обектив който тежи половин кило и нагоре.

Сони, Самсунг, Хуауей, и др снимат в пъти по добре от Айфон. Айфоните никога не са снимали по добре.

и моето ферари хич го няма в теглене на ремаркета. ще го заменя за Гоуф.

Жалко ти е сравнението на дрис.ивия айфон с ферари ;)

колко именно пъти и как ги изчисли? ... ех че глупави въпроси, не си ли знам че ний българите сме експерти по всичко.

сложи си повече от вазелина. ферари е собственост на Фиат.

Присмял се хърбел на щърбел.

i-sheeps, g-sheeps, do you have new $wool? the new models $heepphones come very soon. моля най-загубената уфтсъ-модератор да ми изтрие шегата пак.

Макар да съм фен на Самсунг не мисля, че 2 ТЕЛЕФОНА трябва да си сравняват КАМЕРИТЕ. Все едно 2 коли да си сравняват джантите.

Преди 10 години да, но днес мобилните се използжат еднакво за снимки, разговори, емейл, интернет, бележници и т.н. Обикновенно подобренията са по камерени и екрани, защото това е което все повече се ползва на мобилния. Нищо че носи все още името телефон.

Не казвам, че не е важна черта на телефона... всъщност - казвам го. Телефона е за комуникация. Дреме ми дали ще ме снима с 5мега пиксела или с 48. А дали снимал някой на тъмно или на светло... ми .. тъпотия Само че ... Пиксел 3 е тъмен колкото искаш - на слънчева светлина (ДЕНЕМ когато са ползва телефон, а не се спи) не можеш да видиш нищо. 383cd/m2 Батерия в режим на активно ползване - 2 часа и 40 мин В режим на изчакване - 22 часа и 50 мин Т.е. - носи си зарядното със себе иначе тези тъмни снимки - никога няма да имаш батерия да ги направиш. За сравнение - Ай Боза Xr сила на дисплея - 629 cd/m2 максимално ползване - 4 часа и 30 мин В режим на изчакване 49 часа и 30 мин Е... да ви е жива и здрава камерата.

преди 10 години имаше огромна разлика между снимките на телефоните. имаше на пазара пълни боклуци и що годе добри. днес всички флагмани правят страхотни снимки. в ежедневното щтракане на практика няма разлика. добре хубаво пиксела прави чудни снимки на супертъмно. дали ще направя 5-10 такива снимки за целия 3-4 години живот, който един телефон има в ръцете ми, не съм особено сигурен. тъй че с тая "супер важна екстра" особено не ме спечелиха. да не говорим че пак става въпрос за дигитално подобряване. демек камерата е същата като на всеки друг телефон просто разкрасяващия алгоритъм е по-добър.

Ами напротив всички снимки са доста ЕДНОзначни колко e зле Apple.

...Cлoгaнът нa ... или ...Кепшънът на ... а защо не ...Тайтълът на... ...И един станиол шоколади завивката в мармот...

Така да се сравняват дирктно с конкурент не е ли забранено?!? Странна работа.

cheeseus

В България е, но в САЩ и на други места не е.

В Америка е разрешено. Друг е въпроса, че сравнявайки се с друг, признаваш неговата значимост и сила. Именно за това Епъл никога не го правят. Не съм техен фен и не ползвам техни продукти, но маркетинга им е най-добрия в света. Знаят как да продават.

Функционал

Знаят.Докато има малоумници да харчат хиляди за една тенекия, независимо на кой производител, така ще е.

както винаги казвам... и с Гоуф 1 можеш да отидеш до работа. За какво ти е Бентли. За всеки влак, детенце, си има пътниците. Марш в трета класа.