Коментари - Русия създадe подводен аналог на GPS | IT.dir.bg
назад

Русия създадe подводен аналог на GPS

Русия създаде подводна версия на своята ГЛОНАСС, която ще позволи прецизното определяне на местоположението и в дълбините на океана.

Обратно в новината

Коментари - Русия създадe подводен аналог на GPS | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора...Не говорете глупости и пропаганда ....90% от вас тук не са били в Русия .... Извън големите градове няма ток ...Няма асфалтирани улици !!!! Бедни са не 30, а 50 % от хората ..... Отидете бе..Отидете само и си вземете кола под наем и обикаляте!!!!! Моля ви идете!!!! Ще ви се промени ...мирогледа

безаналогови и неземни (подводни) ..

До Хахахаха. А сега защо не живееш там като е толкова хубаво. какво все руските гъзоблизци ми хвалтотите Москва та Москва. Имало водопроводи, ами то оставаше и московските болници да нямат водопровод. Отиди на десет километра от Москва и ще видиш села без ток. За пътищата им да не говоря.

да ти отговори, те мурзилките по това време вече са изпили по няколко водки или ракии и ептен са загубили способност да мислят. Не, че като са трезви им се удава де :)))

И викаш, форумните тролове, дето дори няматe пари за ракия, можете да си драскате на воля и да си въобразявате, че вадите някакви много тежки аргументи.

Не пия бе смотан. Дянков като удряше шамари защо отиде да бачка в Русия, сигурно водопроводи прави там?

Дебиленко, САЩ от 200 години смучат светът. Затова са създадени. Само в Лос Анджелис има официално регистрирани 45000 бездомника. В САЩ няма такова животно като електрическо метро или влак. Всичко е наземно с бариери на релсите на всяка улица. Всички локомотиви са на дизел. Ако вкарат метрото под земята ...САЩ ще фалират заради високата цена на строителството. Ще питаш защо съм в САЩ? Защото отворко, през 1999г. американското посолство 3 пъти ме калесва за интервю. $400.00 на човек. Трябваше да доказвам имот, бизнес, налични пари и желязно здраве през Торакс. Нали се сещаш, че това е отвличане на трудовия ресурс на една страна. Затова българите днес подскачат от радост ако се вредят да берат ягоди в Испания Защото Луканов и Ваньо Костов ебаха мамата на държавата ни. Русия днес е най-големият производител на зърно и притежател на запаси от прясна вода. След 50 г. водата,за пиене ще е течното злато. А и гладен не се седи на асфалта.

Зачетох се в статията. Ключовата дума е "ЩЕ".

Така ще намират по-лесно самолетите си и сондите, изучаващи Марс.

До Б. Ами като не знаеш какви приятели имам, що коментираш бе каун. Бедността в Сащ е 10 процента, а в РОССИЯ близо 30. Отделно от това ако имаш кенеф в Русия значи не си беден. Как ще сравняваш бедни, средна класа и богати между две държави, които са на светлинни години една от друга. Едно е да си беден в Сащ, друго в Русия. Не съм чул да пият в сащ препарат за вани. Знам, че русосифилистиците сте болни хора, които сте и илитерати и за това най - приятелски ви препоръчвам да не коментирате, тъй като от нищо не разбирате, както и ваште идоли ушанките, ами си стойте на топло вкъщи и пукайте водка.

Това либерастките тролове ще се изпотрепете за последните центове дето ще Ви спуснат за следващите осем години.

Е, обясни де, нали това казвам - ама май са от имагинерния тип. Числата и статистиките яко ти куцат на тебе, ама само ще ти спомена, че в САЩ над 50 милиона души живеят под прага на бедността. Тоест, нямат дори собствено жилище. Как мислиш, спрямо космическото БВП на тази страна, редно ли е? О, забравих, те пък имат още по-космически външен дълг.

Прочетох само "Подводните роботи патрулират в райони на дълбочина до 8 километра" и ми стана ясно за какво става дума. Само за информация: най-голямата дълбочина на района на Арктика е 5 километра. А, "подводни роботи патрулират" е без коментар. Всичко е в стил "вижте какво искаме да направим", пуснато в главната страница на вестник "Правда".

Ти май четеш както ти е угодно, да ти кажа пък аз. Ключовата думичка в случая е "до..." - тоест, могат да патрулират дотолкова, ако има къде. Не знам и в патрулирането какво нередно виждаш, но може би то свързваш с полицейска патрулка и затова ти звучи нелепо.

До Цуг Цванг. Изчерпан напълно е буламачът в кратуната ти. И аз чакам РОССИЯ да бие на технологичния фронт САЩ, ама ще стане като паднат на коча ташките, ха ха. Въпрос на време било. По - голяма глупост не бях чувал. Те в Рашката мои познати ми разправяха на скоро, че още в сума ти жилищни блокове има тоалетна само на етажа, която е обща ха ха. Самият Путкин през 2010г. сам си призна, че бил изумен, че близо 10 процента от руските болници нямат водопровод ха ха. Интересно вода за операции в термоси ли си носят ха ха. Виж въпрос на време е ушанките да почнат да ядат китайски хурки, дето им се пишат големи приятели, както и снега, който наваля ако Путкин остане на власт. За доброто на света дано остане вечен президент, че да съсипе по - скоро Ушанкия.

Нищо не си успял да напишеш. Не знам какви приятели имаш, ама по официални статистики бедността в САЩ е по-голяма от Русия (при това процентно, не защото е по-голяма като население). Пък тази статия за болниците и аз я четох, ама процентите бяха уж повече - та трябва да се разберат журналистите кой лъже. Така де, технология явно е широко понятие и повечето образи из форума го свързвате с ефтини кафемашини и новия айфон.

Живял съм Русия преди около 30 години и имаше водопроводи, споко! Я виж картата на московското метро какво представлява и ще разбереш колко са назад!

Всичко това се прави спешно, за да осигури навигация на най-новите им разработки изтребители -подводници, базирани на димящото корито Кузя.

Пробвай пак с нещо интелигентно. Този път не ти се получи.

има и четвърти режим! водолаз опъва катюшката, и чрез изобретението на морз, предават сигнали на там и насам ! .... .. .........! а разработват и вариант с флагчета, но още им замръзват.

Високата себестойност ще убие САЩ в технологичната напдпревара. Въпрос на време е руснаците да изпреварят американците и в гражданската сфера при употребата на всички по-високи технологии. Във военната сфера в основното никога не са изоставали. Това е то да нямаш полезен ход - Америка е една напълно изчерпана империя.

не си си пил хапчетата от празниците до сега а????

Това е за да могат Фобос Грунт да се ориентират по-лесно

Оправиха геостационарната орбита и се насочиха към океанското дъно.

Ако е точна колкото ГЛОНАС ще трябва да правят по-зрави подводници вече.

Дано не е като джи пи ес - тогава цялата сухопътна техника ще стане подводна.

леле...