17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелее, и Албания ще влиза в ЕС.

Хакери работещи за тайните служби на САЩ са това,не други....

Абе страшно нещо са това, албанските хакери! Прочути са по целия свят! Само си помислих - ако вземат та хакнат CNN, RT, или не дай боже БНТ, какви ли кадри ще сложат.......

Голият ти български г@з!!! Да се видите какви бастуни, мутика и галоши сте, с тоалетните в двора и весник за тоалетна хартия!!! Мога до утре да ти изреждам какви чушкопеци сте!

"мотика" се пише с "О". "Вестник" - с "т". Вземи научи първо елементарна граматика и правопис, после се пали по коментарите, че си жалък, иначе.

Това оная Аналбания дето чака да влиза в ЕС ли е? Тея заедно с турците трябва да бъдат изселени от Европа. Да ходят да помагат на мюслимските свини на място, не отдалеко

Те тия не са хакери а някакви сектанти с терористични наклонности... но виж Кибер командуването на САЩ може и да се крие зад тях. Организация на муджахидините на иранския народ (ОМИН) е иранска политическа и паравоенна групировка в изгнание, бореща се за сваляне на правителството в Иран. Организацията е определена като терористична от страна на Иран и Ирак, и е смятана за такава от Обединеното кралство и Европейския съюз до 2008 г. и 2009 г., съответно, и от Канада и Съединените американски щати до 2012 г. ОМИН е критикувана за изграждането на култ към личността около нейните лидери Масуд и Мариам Раджави. Основана е на 5 септември 1965 г. от шест мюсюлмански студента, които са свързани със „Свободното движение на Иран“. В идеологически план, леви членове застават начело на ОМИН и приемат марксистката платформа през 1975 г. Организацията започва въоръжен конфликт с династия Пахлави през 1970–те години и играе активна роля в свалянето на шаха през 1979 г. Те приветстват „Негово височество аятолах Хомейни като славен боец (Моджахед)“ и призовават всички да бъдат обединени зад него срещу роялисти и империалисти. След революцията, ОМИН участва в референдума от март 1979 г. и силно подкрепя Иран при кризата със заложниците, но бойкотира референдума за конституцията на Ислямска република през декември 1979 г., както и оттегля своя кандидат за президентските избори през януари 1980 г. Освен това организацията не успява да спечели място на парламентарните избори от 1980 г. Съюзена с президента Аболхасан Банисадр, групата се сблъсква с управляващата Ислямска републиканска партия, като избягва директна критика към Рухолах Хомейни до юни 1981 г., когато обявява война на правителството на Ислямска република Иран и инициира редица атентати и убийства насочени към управляващи духовници. Организацията излиза в изгнание, като продължава да извършва нападения в Иран. През 1983 г. тя застава на страната на Саддам Хюсеин срещу иранските въоръжени сили във войната между Иран и Ирак, решение, което се разглежда като предателство от страна на по-голямата част от иранците. ОМИН твърди, че не използва насилие през 2001 г. Въпреки това, е обвинена от многобройните коментатори, че се финансира, обучава и въоръжава от Израел за убийствата на ирански ядрени учени и преподаватели. Докато ръководството на организацията пребивава в Париж, основните членове са в продължение на години, ограничени до лагера Ашраф в Ирак, особено след като ОМИН и САЩ подписват споразумение за прекратяване на огъня по „взаимно разбиране и координация“ през 2003 г. Организацията по-късно се премества в бившата военна база на САЩ Кемп Либърти в Ирак, и след това в Албания. През 2002 г. ОМИН разкрива съществуването на ядрена програма на Иран. Оттогава те правят различни твърдения за програмата, не всички от които са точни.

Писнало им е на иранците вече от десетилетия, браво!