17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех Мангър! Като ти казаха хората в Канада да не се занимаваш с медицина, а да си караш камиона, що не ги послуша?

тоя вместо в затвора с отнети лекарски права, продължава да храни тролове и плоскоземци с безумията си!

изпробва принципа храни трол да те лае.

Тъпи милиционерски изпълнения тип гроп. Ъема рай за тролове, хипохондрици и обикновени дебили

Какви ли мислят за този велик доктор, борец за хуманизъм захапалите тръбата в интензивните отделения борещи се за оцеляване!? Какво ли мислят родителите на десетките загинали от грипчето млади хора на по 20 30, 40 години? Къде е Мангъра да им обясни, че са постъпили правилно да не се ваксинират и че са просто една изгоряла съчка, еволюционна пречка. Колко наивен и прост трябва да си, хора учили за това да ти дават възможност да намалиш риска и да оцелееш, а ти да предпочетеш да умреш мъчително и да слушаш човек страдащ от нарцистично личностно разстройство на който дори не му пука и не осъзнава какви ги върши? В заключение, само за днес от тези 72 умрели, едно 60+ човека щяха да са още живи!

ами 20% от тези починали са под 60 годишни. Някак не се връзват с приказки за сухи съчки. Поне в миналото е бил мъдър нашият народ като е казал че покрай сухото гори и мокрото.

Това няма значение, от "Робърт Кох" публикуваха статистиката за Германия. От умрелите само 1.8% са били ваксинирани и то с много тежки хронични заболявания. Айде сега направи ги 10% защото тук хората над 60 наистина са доста зле здравословно и получаваме, че от тези 72 човека щяхме да имаме само 7-8 умрели. В нормална държава Мангъра щеше да е в затвора без лекарски права!

А да добавя нещо за анти-ваксърите, те нали обичат да четат слухове и конспирации, та да им пусна и аз един такъв, логичен при това, точно на тези най кълват! Дали пък дълбоката държава, рептилите и там незнам кой си още не искат да саботират ваксинациите, за да избият пенсионерите и да облекчат пенсионната система!? Хъм как мислите? А Мангъра интересно какво мисли??

са го написали това от РКИ? защото имат само официална статистика за умрелите: до 60 годишна възраст: 4 300 души 60 и нагоре: 87 000 души

В Гоогле сърч напиши "Шпигел" Карстен Валц И ще ти излезнат статиите където генералният секретар на Германското дружество по имунология обобщава статистиката.

А не си внимавал. Понеже заболелите от ковид в рамките на по малко от 14 дни след ваксинация се водят неваксинирани. Ваксините се знае че създават имунитет след това. Та затова се водят така. А другите разсъждения как не се били наблюдавали и т.н. е някакъв филм, който единствено в твоята глава върви. Всичката работа ви е такава на антиваксърите ви е такава. Много показателен коментар.

Коментирай фактите, а те са, че всеки ден умират ХОРА!!!! Анти-ваксърите старателно отбягвате темата като ви попитат, а ВИЕ какво предлагате за да спасим тези животи??? По същество НИЩО не предлагате! В това е проблемът, че бягате по тъч линията, хейтите, поствате безумни конспирации и дезиформации, хората ви се връзват и след това умират!! Пак питам ти като отричащ мерките и ваксините, какво конструктивно предлагаш за да спасим тези животи??? И не ми отговаряй в стил Мангъров, че това са съчки и така или иначе ще умрат. Слушам те???

е прекалено тъп, за да отиде на страницата на РКИ и да види сам статистиките, но пък вярва на жълт Фестник :))

Добре, ама да бяхте дали снимката на голата жена.

Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав. Според някои учени ваксините са главна причина за непрестанните мутации на Ковид 19. Т. е. ако нямаше световна кампания за ваксиниране вирусът отдавна щеше да е минал, да си е заминал и да сме го забравили. Ваксините го поддържат в активно състояние и му дават време да мутира, тъй като огромен брой реципиенти са изградили имунитет без да са преболедували. Това по косвен начин поддържа висок броя на хората, които не са преболедували и не са ваксинирани. Не изключено по този начин след време да се появи някоя особено опасна мутация на Ковид 19, която наистина да застраши човечеството. Никой обаче не е в състояние да отговори на въпроса дали световната ваксинационна кампания трябва да продължи или е по-добре да бъде прекратена. Дали пък вече вирусът не е изградил такава способност за самоусъвършенстване чрез автомутации, че вече да не подлежи на никакъв контрол. Ако е така, най-застрашени ще бъдат хората, които не са ваксинирани и не са преболедували и обратното, най-малко застрашени ще бъдат хората с естествен имунитет на база преболедуване. Накрая май "печеливши" ще се окажат хората, които отказаха да се ваксинират, преболедуваха и оцеляха. Останалите да му мислят.

Направо ме сърбят ръцете да ти открадна коментара ! Ако обичаш качи го и в феса да го видят повече народ та дано се замислят .

Докато вие тука си тролите днес Мангъра има нов успех, цели 72 трупа, ето до какво води човешката простотия като се слушат луди и форумни тролове.

Добре, че българският народ не слуша такива, като вас и сме най-слабо "ваксинирани" в Европа и шансът ни да оцелеем е най-голям!

Сещам се как злорадо се хилеха Бил и Мелинда Гейтс на едно видео, като предупреждаваха човечеството, че тази пандемия е нищо, да знаете какво ни чака...

защо ми изтриха коментара в който се казваше, че вариантите които ни тормозят в момента се появиха всички преди ваксините и масовата ваксинация. А мешането срещу инфекциозно заболяване е като таковане срещу забременяване или като чист спирт срещу пожар. Това са безумия независимо кой ги твърди. Осъзнайте се бе хора!

Всъщност, безконтролното реплициране на вируса сред възприевчиви хора, води до по-чести мутации. Това стана в Бразилия, Индия, Южна Африка и, в началото, в Кент. Ваксините намаляват броя на податливите на инфекция. До сега, няма нова мутация в страна, с висок % ваксинирани.

Този Мангъров си е чист Мангалов.

Не знам какво говори, но лежах в болница с ковид и хич не е приятно, а баща ми почина от същото. Който иска да говори каквото си ще. Мислете с главите си. Не сме били ваксинирани. Това е.

Ако не лъжеш е добре да знаеш, че баща ти не е починал от ковид, а може би с ковид.

някъде, че пациентите на умират от Ковид... Ми то е ясно бре, ти чул ли си някой да е умрял от Спин? Отслабва имунната система и си умираш от една проста настинка, преминала бързо в пневмония, то е повече от ясно, че не си умрял от Ковид, но Ковида е основният причинител на пневмонията и затова го пишат умрял от Ковид.... Аман от дървени философи, аз загубих и двамата си родители за три дена, нямаше ваксини тогава, ако имаше, може би щяха да са живи!!! Не се ваксинирайте, никой насила не ви кара, но и не обвинявайте другите хора, които са решили да го направят, те не са по-глупави от вас!!!

Имаш грешка.

?

Прав/а си.

?

Това е нормално. Все пак говори истини… Всеки който казва истината е нападан. Честа практика е лността да се изкарва луд/а. Това е най - лесният и бърз начин да те свалят от сцената.

Когато са безсилни да го оборят професионално - го напрад на личностна основа, в случая профилът му. Искаше дебат, но НОЩ бягаха, като дявол от тамян!

Тоя няма елементарна онлайн хигиена, седнал да дава съвети

Това, че си излъгал един човек, който е ЛЕКАР не те прави герой, а точно обратно - най-долен от долните!

се нарича "лекар" като този излъгал хиляди НЕлекари, доста от тях загубили доста повече от профил във ФБ в резултат на това?

Никой за нищо не е излъгал. Ние бяхме излъгани в началото, че има епидемия, а през цялото време е било пландемия.

Не съди на по себе си, бе скункс

плюващите по доцент Мангъров: - направете си по един ,,чай от изхвърлените, тази сутрин, екскременти" на доцента.

Най-вероятно са ви взели паролата, като са ви накарали да я въведете в електронна поща или в някой сайт, който имитира входа на фейсбук! Не си въвеждайте паролата никъде освен, когато влезете директно във Фейсбук страницата или в мобилното приложени на фейсбук! Не отваряйте линкове от непознати, а от познатите ги проверявайте внимателно! Сменете си паролата и разрешете деуфакторна верификация!

Какво го обсъждате тоя престарял кокундел бе?

Човекът е изплискал водата на рибките!

Когато каза "омешайте се",тоест болни и здрави,трябваше да му отнемат лекарските права.И да се жалва,където си иска.

Инфекционист дето препоръчва мешане, като стратегия срещу инфекциозно заболяване си е сбъркал сериозно попрището. Особено в началото, когато не се знаеше много за вируса никъде по света, а още по-малко у нас изявленията му небазирани на нищо бяха крайно безотговорни. За съжаление говореше и продължава неща, които на много хора се харесват, а за други са изгодни и това гарантира, че лъжите му няма да спрат. При положение, че и гилдия няма насреща да го узапти...

Каква е вашата медицинска специалност и колко години опит имате, за да критикувате инфекционист с 39 годишен опит?

добро утро на форума.. човека е епидемиолог и знае много повече от всички коментиращи.. слушайте го внимателно, той отстоява и вашите права - да живеете по-здравословен начин на живот и да имате права и свободи без да сте затворници на пандемии.. ем то и диабета е пандемия и рака е още по ужасяваща пандемия.. но най-голямата пандемия е бедността в България.. Ако всички бяха толкова загрижени за хората, първо щяха да премахнат бедността

още в началото. Човекът не е епидемиолог. Човекът е педиатър и инфекционист. От там и всички изводи и размишления са ти грешни. Епидемиолог е Кунчев примерно.

Еми не не са грешни. Единствено е грешна думата епидемиолог в случая, защото е инфекционист, а ковид-19 е инфекциозна болест, тоест е точно по специалността му.

е да вкарваш опорки в опит да обориш факти. Които и нищо общо с конкретния спор нямат. Понеже аз описвам конкретни две медицински специалности с какво се занимават и какви приоритети имат. Дали ви харесва или не коремната хирургия и ли други специалисти в тази област в случая нямат нищо общо. Иначе както и да го погледнеш мешането и горенето на сухи съчки никак не мога да го приема като съвет за предпазване. Особено като продължава да не е ясно персонално кой е суха съчка и кой не е.

НЕ Е епдрмоилог, набийте си го в главата най-после, специалист е по детски диарии

бедността няма как да се премахне, комунизма води до пълна мизерия и бедност по равно за всички.

Човекът е изплискал водата на рибките!

Докато има хора, които пият белина по съвет на президента си, ще има и такива, които обвиняват един лекар за състоянието на здравната система 30 години назад.

за състоянието на здравната система. Виновен е за лъжите, манипулациите и полуистините с които настройва хората срещу всевъзможните мерки, които ги предпазват. За всяването на съмнение и разделение между хората. А хората се подлъгват от научните му титли и дългият стаж. Даже като влезе в политиката не им се отвориха очите. Никой не може да каже колко хора не са се предпазили или не са били пазени заради користните глупости на Мангъров. И това е било фатално за немалко от тях. Всъщност и за смъртта на един да е виновен пак е много.

Нито една лъжа не е казал. Отначало реагираше на естественото развитие на епидемия, по-късно се разбра, че това не е епидемия, а пландемия и няма никакво естествено развитие поради тази причина.

Примерно че ще свърши епидемията в началото на миналото лято? Че стадният имунитет ще си света? Никъде по света с мерки или без го няма. Че е леко грипче дето минава с чайче и супичка? С двайсетина хиляди жертви само у нас за година и нещо. Че изгарят само сухи съчки? Още да изброявам ли?

Повече починаха от "мерките". Да с чайче го преболедувах това грипче, защото не се изплаших от такива всяващи страх, като теб. И да щеше да е прав, ако беше епидемия, но е пландемия и няма естествени закони тук, бяхме излъгани. Сухи съчки наистина има това са всички много болни и възрастни хора, точно те трябваше да бъдат пазени, но правителството и НОЩ вземаха всякакви неадекватни мерки, като ги променяха постоянно, като дори практически затвориха болниците за всичко освен ковид, което доведе до много смърт на българските пенсионери.

В България пълно с хакери, бе. Вчера ми хакнаха водомера. Оня ден фанах жената как един я хаква в юесбито....

На снимката Мангъров показва размера на пишлето си. Ясно е защо търси внимание.

Само това ти е главата... и в устата...

Трън им е в очите на ваксърите, утре те и друго ще направят, да очернят човека.

Аз не познавам човек, който се е лекувал от ковид при Мангъров. Но имам много познати лекували се в Пирогов или ВМА.

Е, и? Аз познавам... С наднормено тегло, диабет, хормонално заболяване. Той им е семеен лекар. Никой от семейството не стъпи в болница, живи и здрави са си.

Политика на фейсбук е да блокира антиваксърите. За съжаление, когато е на български, е по- трудно На този отдавна трябваше да отнемат лекарските права. Най-вероятно сам той си е сложил голата жена. Перврезник дърт.... На всички некадърници и глупаци все някакви митични хакери са им виновни.

Ти би предпочел голо момченце, нали?

Ами Мангъров нямаше да е ПЕДИ-атър... ако не го влечеше...

За теб единствената причина да си някакъв е, защото си сексуално извратен! Има и нормални хора представи си! Може би не в твоя свят и затова знам, че не можеш, но опитай поне!

В Дания поради това, че болшинството граждани са ваксинирани, им махнаха абсолютно всички мерки. Децата отиват на училище. В България поради това, че почти никой не е ваксиниран, ще има мерки до края на света. Децата тъпунгерчета. Дания - страна богата. България - страна на бедняци, но умни и красиви и мислещи.

Българите искаме да сме чистачи на кенефи в Дания. Затова се учим в училище.

В Дания имат 351,553 с положителни ПСР тест, който не разпознава ковид между над 46 други РНК вируса, а с повече цикли от 25 вади над 50% фалшиво положитлни и 2,608 починали за над година и половина (цялата пландемия), което е около 630 с положителен тест и около 4-5 починали всеки ден за цялата пландемия. Вчера има 557 с положителни тест и 4-ма починали. Тоест практически нищо не променят "ваксините" и падането на мерките няма нищо общо стях. По-скоро е метода за манипулация на моркова и тоягата, които прилагат.

Чул-недочул, разбрал-недоразбрал. Цялата ти работа е такава.

Българинът си изчезва от простотия и без помощ отвън. В тази връзка психопата Мангъров що народ изтрепа индиректно с дезиформациите си.

фъфлещ,грозен гном лежат хиляди животи на по-низко образовани хорица,повярвали на тоя вятърничев плихопат! Тоя е за ешефода!

Дир, публикувайте снимката, да видим дали са естети или прости чалгаджии

Днес 72 чувала. Не без помощта на Мангъров. Трийсет сребърника и за него.

Хакери да се занимават с личен профил на човечец който не е технически грамотен? Тоя си пише паролите на бележка, на последната страница в тефтерчето и това го е направил некой шегаджия дето го познава. Голема новина! А може и той да си го е направил защото обича да се шуми около него :)

все едно аз да съм ти близък, да си ми оставил достъп до жилището си или аз отлично да зная как да вляза в него и да си направя купон вътре за твоя сметка и да оставя пълна разруха след себе си. Браво на това се казва етика

Аз пък съм го виждал! Точно млад колега напълни компютъра на друг още по-млад с порно, защото не си го заключваше. Каква е гаранцията, тоя изкуфел дъртак, че не си е сложил сам голата жена, за да го пишат по медиите. Хакерът да е някоя мед сестра закачлива, че му е слива сложила. Истински хакери биха му сложили гей порно, което би му прилягало на името.

Едни педерастчета са се навъдили .... гей порно почитатели. Малий - кво ще се лигавиш с него като си докопал достъп до компа или слагаш троянец или форматираш харддиска. Тоя "истинският хакер" за гей порно задрънкал :удрям се чук о главата - о темпора о морес: Па за полагането на усилия да си хакаш чуждия фейсбук акаунт из телесните отверстия просто нямам думи. Поне да беше банков :удрям се с хидравличната преса о главата:

Някой да му запуши сурата на този псевдо-доктор. Той е за затвор.

Ако имахме прокуратура...

Не са хакери а държавни служители.

Тази случка единствено доказва интелектуалната импотентност на коронафашизоидите.

Чух че тоя е против маските.. Но, ако ЗАСТРЕЛЯТ Предателя и помагач на арабите- Министъра на здравеопазването и заместника му- Александър Златанов, ще ИЗЧЕЗНАТ милиони вируси.. Трябва да убият арабите- ТОкуда и Семир Абумелих.. От всеки от тия ще ВЗЕМАТ по 5 милиона лева, и ще РАЗЧИСТЯТ 5 милиона вируса. Някакъв Турски башибозук- Танер Кади Тюркоглу е дал ПОДКУП на Слави Трифонов да го сложи за ДЕПУТАТ..Тоя турчин ПРЕХВЪРЛЯ Ислямски башибозуци през Турската граница и пренася ВИРУСИ.. Ако убият тоя турчин- Танер Кадир Тюркоглу, ще вземат 10 милиона лева и ще РАЗЧИСТЯТ 10 милиона вируса. Всички , които искат българите да носят маски, трябва да бягат към Саудитска Арабия или да ги ИЗТРЕБИМ... Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ парламента и да ИЗГОНЯТ всички министри, които все още искат българите да носят маски.

Вчера имаше протест в София и не видях човек с маска.

Ей олигофрени, този човек колко деца е спасил идея нямате. Поклон!

еми така е като използва фейсбоклука...

що не покажете снимката?

Само фелацио могат да му направят на доцента. Един от малкото доктори подписали Хипократовата клетва. Респект.

CENA?

Два лева.

Тия хакери явно добре са се наваксинирали

най ПОПСЛЕ му го начукаха ...така го чаках

Който гроб копае друг - сам пада в него.

Тролеите на ПИКлив нИДялко, браво! Пишмам хакери станали…

Ооооо , "адашче" , теб мангъра боцна ли те с мъничката си кожена инжекцийка ? Като те чета явно многократно :)

Виж как се жегнаха, като ги разкри, по два-три пъти ти слагат минуси. Хубаво е да се знае кои са, защото ще им дойде времето да си го получат.

Хакнали дръжки! Това си е работа "отвътре". На педалите от сурат тефтера не им изнася истината!

На заглавната снимка си показва размера ? Ами да се радва , че са му сложили гола жена та и той да види такава !

И педал съм и манаф съм, оле!

За теб "адашче " знаеме , не за сефте се хвалиш :)

Ами нормално, като си е сложил парола пландемия как да не му я хакнат. Според мен лично Марк Зукърбърг му е хакнал акаунта, защото много завижда на мангърката.

"Хакнали" профила на Манфъров.... дааа и един мрамот завива шоколад в станиол. Сам го е наоправил. Постановка за още внимание и още аудитория за пропагандата на Мангъра и който му плаща.

Не разбирам накъде е тръгнал света. Всеки търси специалист по определена тема ( в случая, Ковид), намира се такъв и деликатно (Мангъров премълчава много неща) обяснява част от реалността по темата. Веднага се появяват огромен брой разбирачи, готови да го оплюят на всяка цена! Не че разбират нещо от вируси, ама чели, дочули и т.н. обработени от медиите стават специалисти и дават "достоен" отговор на доцента! Какво да ви кажа освен O, Santa semplicita! Доценте, шапка ви свалям, при толкова оплювачи имате сила да си отстоите позицията!

Мангъров не е специалист по ковид, той е инфекционист, тоест лекува инфекциозни болести. Точно затова си мисли, че ковид е поредната инфекциозна болест, причинена от поредния естествен вирус. Да, ама не. Ковид се причинява от лабораторен вирус, дали е изпуснат случайно или нарочно е друг въпрос.

Тръмп, лабораторен ли е вируса или не, не знам, защото си признавам, че не съм специалист в тази област. А вие такъв ли сте? Категорично мога да кажа, че доцент Мангъров разбира в пъти по добре от вас ситуацията!

При нови и непознати вируси специалисти са вирусолозите и имунолозите, а при пандемия специалисти са епидемиолозите. Мангъров не е нито едно от тях. Аз Съм!

Ти не си замислен, а си или слабоумен, или трол, манипулиращ хората. Вируса не бил изолиран? Боже, боже, какво невежество, каква отчайваща неграмотност...

Замислен, вирусът е изолиран и секвенциран още в началото на 2020. Освен замислен, добре е и да си информиран.

Хакери атакуваха профила на доц. Мангъров, смениха снимката му с гола жена - новите фашисти в действие !!!

яко са наливат пари

Да, има и такива хакери. Хакер, не означава лош човек. Или поне не винаги. Да не говорим, че показват слабостите на системите. Правят го умишлено. Е, има и гадняри,но пълно щастие няма.

и като си толкова умен ако утре ти занулят банковата сметка май няма да си много хаха тоест хич няма да си