Хакери могат да ни повлияят психически през слушалките

Зловреден софтуер може да пусне опасно високи или ниски звуци през тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ги измисля тезе простотии? Вчера можеше да ни разберат паролата по звука от клавиатурата, днес тази глупост.. Стига само сте стресирали хората, дайте нещо по-позитивно..

хакерите влизат в кода и си правят квот си искат

0

Нивото на фалшиви, непроверени "новини" в този сайт е особено високо, но поне сме ви свикнали..

Как точно ще стане това с вредно ниските и вредно високите честоти, при положение, че 90% от слушалките на пазара са нещо, което в аудио сферата наричаме пръчки... те не могат да пуснат нищо над и под определена част от спектъра. А вредните, наистина вредните честоти са много ниско и много високо. Хората вредят на слуха и мозъка си по-скоро с нивото на звука и съдържанието, което слушат. Статията е абсолютна глупост, писана от некомпетентен човек и определено преписана от некомпетентен преписвач.

от кой брой на списанието, което цитираш, е тази информация...ако не е напълно фалшива, то поне отчасти ние знаем вече - несветналите, непросветените, че софтуер, зло-вреден имат и най-добрите слу-шалки - Босе, или Бозе, ллявата и дясната :-

то тея ЗВУЦИ и без слушалки нанасят големи поражения...да вземем Куба и там американските дипломати...дали пък не е също фалшива новина- да речем, те са се напили и повръщали и за да прикрият този скандал, медиите ...изопачават -хаха

тия хакери са от Ветово

вярно е при ваз най -силно се отразило в дира

нищо не се казва. Или те не могат да възпроизвеждат звуци, или всичкото фейсбукар само през слушалките слуша?

Рекламите ги надуват и така ни разказват играта на слуха!

Прав си! Още 2014 г. влезе в сила нормативно изискване ро телевизиите звуковото ниво на рекламите да не надвишава това на останалите предавания. Но никой не го спазва, даже БНТ, и никой не го контролира.

Хаххахаххаха. Като знам колко китайски ментаци се продават все ми е на акъла, че тия боклуци могат да възпроизведат вярно и един тон. Няма компютър с вграден звук, който да свири вярно. Качествено да, но не и вярно.

Очаквайте скоро статия - Хакери могат да ви опънат през клавиатурата...

Ми то познат на един познат каза, че не бил внимателен и го опънали. Ама не знам вярно ли е, така каза

мани ги

"за да ни пусне звуци с опасно висока или ниска честота" ?!?! Що за малоумник е писал тази дописка ?!

Е, ти пък сега... някой просто е забравил да провери честотният спектър който могат да възпроизвеждат устройствата за домашно ползване;)

много от това с каква чистота, ох честота...честно, дали за някои е много или не - е индивидуално, но си има и стандарти, не, ами ограничения - за човека...а звуците, или музиката, която някои поръчват...разбира се, няма да се хареса, ако ухото е много чувствително...