Хакери са откраднали документи за ваксините от Европейската агенция по лекарствата

Някои от имейлите са били манипулирани от крадците, за да се подкопае доверието във ваксините, обяви агенцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Линкът който е по-долу дава възможност на всеки да направи заявка към базата от данни за странични ефекти на ваксините VAERS на Американския център за контрол на болестите (CDC) и да получи "от извора" броя на докладваните усложнения. Аз получих броя на починалите след ваксиниране с ковид19 ваксина през декември и януари = 54 човека. За други усложнения не съм търсил, но може. Освен смърт могат да се получат и доживотни повреди на нервната система ... https://wonder.cdc.gov/vaers.html Хайде, поставяйте минуси на ваксините

Пращаш за зелен хайвер хората лъжейки безобразно, а?

Е,,,???ако ти е всичко ОК кво се притесняват ??? слага се истинският е майл до него манипулираният ??? а пак някой им е лош я руснаци я китайци ... на ...калпавия @уЙ все някой му е крив

Ужас, сега ще се разбере за отровите които слагаме.

Няма страшно. На дебилите колкото и да им обясняваш пак ще ни вярват.

Разгледах ги тия документи. С едно изречение: лобиски имейли коя ваксина да се пуска, не се знае коя версия ще сработи, вътрешна комуникация за проблеми и дали това, което на нас ни доставят изобщо работи, от неправилно съхранение или друго. Та така.

Ей, тия гнусни орки на путин няма да се откажат да правят мизерии и манипулации. Вмесно да гледат как да си оправят собствената кочина, тръгнали да рушат и засипват с пропаганда Европа и САЩ.

Откраднали на Дада килотите от простира

Руснаците са големи мръсници. Лъжат ,фслшифижитат, крадат само за да пробутат тяхната конска ваксина, че денги нет

Я да попитам: на кой вярвате повече? На отварача Бойко заклетия европеец дето отваря всичко на 23 декември или на хакер, който е копирал мейловете на европейска агенция и сега бойковци се опитват да кажат че лъжат? Нагоре -- на хакера, надолу на бойко.

На крадеца ще поверваме.

Американците поискаха задължително снемане на биометричните данни на гражданите на ЕС. Тогава ЕС им се опъна - сега тези биометрични идр. данни са в личните ни карти!

Ваксината на "Пфайзер", не е читава!

Знам една друга дето е по-зле и никой не смее да напише и ред срещу нея, а е 90% като на Пфайзер и е за животни.

"Някои от имейлите са били манипулирани от крадците, за да се подкопае доверието във ваксините", обяви агенцията. ХА ХА ХА ХА ХА ХА

Те откраднаха и над 3,5 милиона български застрахователни полици с всички лични и финансови данни на застрахованите преди 3седмици ... И все още никои голям вестник/медия не е писал за това ... Еле пък телевизия !!!!

разкажи ???

Нека само кажем, че наука при разработването на РНК ваксините има, но при тестването им почти няма наука. Затова не ми говорете, тролове умни и красиви, Ганьо на кой щял да вярва - на науката или на хакерите. Ганьо ще се ваксинира след 10 години, когато науката ще се е произнесла за РНК, аденовирусните и китайските ваксини! Айде със здраве си треперете вкъщи пред компютрите, а аз отивам на кафе с приятели още първия ден, когато отворят всичко пак.

За Норвегия смъртността от Пфайзер разбрахме че е един на хиляда ваксинирани. Това е по-добро постижение от оригиналния вирус. Опитайте се да кажете истината веднъж и опровергайте хакерите!

Същност са 23-ма починали от 20-ина хил ваксинирани, но поне половината ваксинирани не са били старци т.е. смъртността при възрастните там е 1 на няколко стотин или горе-долу колкото от вируса.

Стига бе? Серьозно ли? Ще ти повЕрвам щото го каза :))))) ха ха ха

XAXAXA "Науката" срещу конспиративните теории....Странен вирус, странни ваксини Спутник, невидими документи , незнайни проучвания, неизвестни резултати, неразпознати CCCP хакери..

Ми опровергайте ги... като публикувате оригиналите, тъй и тъй търговската информация вече изтече;)

Можете да свалите всичко от https://3.ly/a8ctU.

Иванчо хакна пощата на девицата Марийка. Изтегли и всички мейли и ги преписа. Сега целия квартал си мисли, че Марийка е блудница, а аз не мога да разбера защо като само Иванчо и е чел мейлите...

някой правят ваксини, други крадът. Всеки за каквото го бива и колкото му е акъла.

трети тролят, ако за нищо не им стига

Трети така и не можахте да се научите да пишете грамотно.

Ха ха... Кой го каза?!

аха, веднага си подковават обущата, хакерите видите ли били променили имейлите нарочно за да подкопаят доверието. Значи в имейлите има нещо което доказва че тези ваксини са наистина вредни.

казаха ти да не вярваш на крадци, както си свикнала Айше.

Крадецът вика дръжте крадеца, че и на циганин обижда :) Тази информация е наша собственост - на гражданите на ЕС. Някой си я е присвоил и той е крадецът, а после хакерите са я откраднали от този крадец. Да обереш крадец престъпление ли е?

Това е стара новина и излезе точно преди денят, в който да съобщят официално, че ваксините имат странични ефекти. Това го видях в потокът новини, но от алтернативни медии. Търсете алтернативни източници, гледайте различните гледни точки и чак тогава преценете на кое да вярвате.

Никога Не съм бил против новите технологии , НО съм абсолютно ПРОТИВ , когато хората се ВМАНИЯЧАВАТ до такава степен , че да залагат ВСИЧКО ( дори и съществуването си ) само на тях , защото ги мързи дори да вземат химикалката !! Всичко е хубаво докато не те превърне в РОБ !!

От София си, нали? Враца/Монтана...личи си по граматиката :)

ЕС е упълномощена да заяви, че за първите странични ефекти не са виновни ваксините, а някакви си хакери. Алоооо, Файзер ли сте, или Модерна или Астра Зенека? Неее енергото сме! И на вас да ви еба майката!

lu4ka

Странен вирус, странни ваксини, невидими документи , незнайни проучвания, неизвестни резултати, неразпознати хакери... само комисионните са реални.

Евентуално ,се застаховат от бъдещи провали!!!!!!!!!!!!Ние не сме виновни ,хакери са изопачили информацията!!!!!!!!!!!!!чиста работа !!!!!!!!!!А иначе ще си приберат мангизите,то това всъщност е целта!!!!!1Друг да опере пешкира,при провали здравословни проблеми!!!!!!!!!

Според научните документи ваксините могат да предизвикат стерилитет, видяхме, че убиват възрастните хора (но според властите не било страшно това), след няколко години ще зачестят онкологичните и автоимунните заболявания при ваксинираните. НО някой иска да направи тези ваксини задължителни и ако откажем да се ваксинираме, ще ни се ограничават гражданските свободи - за спарвка - имунизационните паспорти... Хакерите всъщност са героите, които искат да ни спасят от това зло!

Кой както иска. Аз ще се ваксинирам със Спутник V

Браво Светле, ти си истински патриот русофил! Урааа! Не си като другите руски роби, които се хвърлят на амбразурата само в интернет, а русия са я виждали само на снимка.

Ти няма да се хвърлиш на никоя амбразура, но за няколко цента ще пълзиш и лижеш. А щом си стигнал до тук, значи за друго не ставаш.

Тя е копие на ваксината на Астра Зенека

Ясен е почерка на крепостните на късокракото гавно

Плагиат, изпревари ме.

Да не намекваш за старчока Байдън

Ясно. Търсят се виновни за не до там успешни западни ваксини както и за недобрата организация и не до там справедливо разпределение между държавите. Нонсенс да умират след ваксината възрастните хора. Какво има в тях, ако не издържа по-слаб организъм след ваксинирането? Те не сами ли направили лоша реклама? Бъдете сигурни, че хакерите ще се окажат руснаците, които отгоре на всичко откраднали и формулата както трърдят в САЩ.

Науката срещу конспиративните теории. На кой ли ще повярва Бай Ганьо умний???

Бай ти Ганю е лъган,лъган,лъган ,на кой да вярва !

Бай ти Ганьо е лъган последните 140г от руснаците, че западняците са лъжци, но ние видяхме друго последните 30г, а то е че русия е въздух под налягане.

И кой го лъже? Бай Ганьо Българина! Ахааа сами си се лъжеме????

Науката в секретните документи казва същото, което и ТК. Няма много за избиране - истина или лъжа.

и там са сделаны и made in USA и в НРК и другаде. Всички са в играта, не само тези, дето Ви плащат. Просто едните го играят доброто ченге, а други - лошото.

винаги и само на Путин, но и никога срещу Меркел

Ние българите, предпочитаме руската ваксина. Западните ваксини са опасни за живота и здравета на хората

Я па тоя, говорител на "Ние българите". Това нова партия ли е или младежкото ГЕРБ+СДС?

Сега вече ще имат оправдание ! Стане ли нещо лошо с ваксините,хакерите са виновни ! А,дали не е изфабрикувано това ?

Ами щом са били "манипулирани" , тогава публикувайте истинските ако ви стиска! Ама май истината е друга, не вашата! УБИЙЦИ! Скоро смъртните случаи от "ваксините" май ще надвишат смъртните случаи от болестта! Само печалбите растат неотклонно!

PEYTSCH

Ваксините по принцип на действие вкарват полуживи вируси за да може организма да се справи с тях и така да си доизгради имунната система. Този принцип не е в тази„ваксина“. Няма такива полуживи-полуумрели вируси в нея. Даже не знаем какво има и от какво умират стари немощни хора, а и малки деца...Светът ще се раздели на мутанти-зомбита и на протестъри-бегълци от СЗО и политиците-слугинаж на милиардите...

Когато ЦРУ окраде пощата на Меркел, това беше "приятелски" огън от едни палавници атлантици. Неловко мълчание и "Случаят е приключен, забравете!" Сега това се нарича хакерство, чака се Помпео да посочи обичайните заподозрени - Китай, Русия, айатоласите, Ким Чен Ун. А иначе интернет е свободна зона за обществена комуникация. Никой не бие по главите държавни и международни институции да я използват за служеби, даже секретни, цели.

PEYTSCH

Ха сега, де...Ваксината им има над 500 странични опасни явления, но те са...„вкарани“ от хакерите?!

Всичко ясно= Русия! Без съмнение тяхна е интервенцията. Майстори на задкулисието, дескредитиране и манипулацията! В това ги бива от времето на Сталин!

Естествено, че е россиянска работа, тъй като те не са в състояние да предложат нищо повече от празни приказки и самовъзхваляване, как са били първи в света по нещо си. Според тях, естествено. Россия не е в състояние да произведе ваксина. Спутникът им е все още повече на хратия, не е преминал всички фази на изпитания, а и резултатите от досегашните две не се предоставят. Ясно защо.

Я, как тролът започва да пише конспирации, докато упреква другите в това! Та как доказахте, че са руснаците?

след като всичко е точно, ясно и прозрачно с тия ваксини защо не са извадени тези документи на светло още на време от самите власти? Защо са ги крили? А сега манипулирани били... нали уж ни дадохте на нас, потребителите, цялата налична информация?! Как така се случи, че остана нещо непубликувано, настрани?

И ти какво ще разбереш от тези документи ве "умньо"?

И Вие, "ве", троле

Има доста хора, които панически се страхуват от инжекции. Още от детска възраст. Този страх си им остава завинаги. Именно тези хора са и най-яростните противници на ваксините. Те просто се страхуват от иглата и са готови дори под вола теле да намерят, само и само да избягнат инжекцията. Какво да правиш... природа.

Тролове защо ставате? Пак ли е природа?

Диабетик съм, по три пъти дневно се инжектирам с инсулин! НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

ех ама как това ми вдъхва доверие - "Някои от имейлите са били манипулирани от крадците, за да се подкопае доверието във ваксините, обяви агенцията"

"за да се подкопае доверието във ваксините" Никой ли не си задава въпроса защо е нужно доверие в нещо, което уж е наука и следователно може просто да се докаже. Не ви ли писна от лозунга Вярваме в науката? Науката не е религия. Тя доказва, не е необходима вяра. А защо се крият доказателствата е много логичен въпрос, на който доверениците още не са дали отговор.

Защото такива като вас вярват в какви ли не глупости само и само защото ги пише във Фейсбук. За вас научните доказателства не значат абсолютно нищо, особено когато противоречат на конспиративните теории.

И затова просто да вярваме на декларации? Щото сме тъпи и прости селяни, дето освен чалга и фб друго не знаят, такива като теб ще ни казват как и какво да мислим на доверие? Айде стига вече трилски безсмислици.

Измислици казваш? Ами хайде моето момче тогава отговори ми следното. Статии в научни списания, доклади на изтъкнати учени официални данни и какво ли още не си ако едно от които официално и за всяко едно съответния човек или организация носи отговорност ако е лъжа. Обаче вие казвате не това е лъжа, това са измами с тях ни манипулират. Ето тука в нета и във Фейсбук пише друго. Което е светата истина. Независимо че за този вид публикации първо няма доказателства и второ никой не носи отговорност. Кое не е вярно?

Първо, да казват истината, без секретности; второ, да не наемат допълнителни манипулатори, като Вас; трето, да освободят учените от задължението да пазят тайна, когато виждат, че нещо се върши по нереден начин; или да изказват твърдения пред детектор на лъжата, или анонимно.

публикувахте ли веднага оригиналните съобщения? Или имате нужда от време, за да ги "върнете към оригиналност"?

И защо веднага трябва да публикуват оригиналите?! Това си е строго специфична кореспонденция и документи, от които поне 99% от населението нищо няма да разбере, в резултат на което манипулацията ще стане още по-опасна.

само заради този 1 %, от който 0,05 % може още да не сте обвързали по никакъв начин и може да ни каже истината.

Винаги съм имал някакво съмнение за ефективността на тези ваксини, но след тази новина и малкото ми останало доверие в тях се срина !

Това звучи познато - красива жена дойде у нас, напълни чекмеджето ми със злато и пари и ме снимала...

Ха ха на някой имейли са манипулирани. А другите са истина.

А "Спутник" така и не може да премине трета фаза на изпитания... "ученые многих стран мира критически относились к первому и второму этапам тестирования российской вакцины. А на третьем этапе вообще позволили волонтерам вакцинироваться в общей очереди, из-за чего потеряли контрольную группу." ----------------------- Превод: "учени от много страни по света бяха критични към първия и втория етап от тестването на руската ваксина. А на третия етап пък допуснаха доброволците да бъдат ваксинирани по общия ред, поради което загубиха контролната група." "А мы хотели как лучше, но получилось как всегда..."

Я, колко много пишман-матрьошки не вярват на написаното в россиянската преса?! Ма вие сте уникуми, бре - по простотия и тъпотия. Няма равни на вас. Значи, в Россия казват, че нямат и не са готови още, обаче булгар-россолюбещ твърди обратното!? Мамммма миа!...

Самата секретност води до предположението за лъжа. Ама с добри намерения? Случайно ли е казано "Пътят към ада е постлан с добри намерения".

Сега е момента да се появи проф. Мишито Константинов и за пореден път да ни разясни колко опасни са щракалките, само че това не му попречи да закупи щракалки за 25 милиона за нуждите на Информационнонобслужване. Интересно, колко ли са били комисионните за тази поръчка и колко Мишито е кеширал в някоя офшорка?

Оказва се, че пфайзер-бионтех заблудиха света с една огромна измама. Сключени са прелименарни договори на континентален принцип, включително с корпуционерите от ЕС, взети са парите, а сега започнаха великите оправдания, че договорите не могат да се изпълнят, защото са виновни хакери, Путин, Тръмп, международно положение. Очеваден конфликт на интереси, който ще бъде пак заметен под килима в името на тържеството на демокрацията. Излиза, че въпросната фирма няма нито производствен, нито иновативен капацитет да създаде читава ваксина и да устои на конкуренцията от руската и китайска страна. Така отминава световната слава, и горко плаче оня, който е заложил на моше-ници.

само така!